Survivor 29 Mart'ta Gönüllülerde Kim Elendi?

Survivor 29 Mart'ta gönüllülerde kim elendi?

  1. Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta gönüllüler takımından SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan Erdi Ünver, Berna Keklikler ve Gökhan Gözükan ile birlikte 4 isimden biri olan Bulut Özdemiroğlu yarışmaya veda etti.

    Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta gönüllüler takımından SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan Erdi Ünver, Berna Keklikler ve Gökhan Gözükan ile birlikte 4 isimden biri olan Bulut Özdemiroğlu yarışmaya veda etti.

  2. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Erdi Ünver, Berna Keklikler, Bulut Özdemiroğlu ve Gökhan Gözükan eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Bulut Özdemiroğlu, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

    Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Erdi Ünver, Berna Keklikler, Bulut Özdemiroğlu ve Gökhan Gözükan eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Bulut Özdemiroğlu, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

  3. Survivor 2017'nin 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde battaniyesinde ve yatağında ayakkabı izi gören Tuğçe adeta çileden çıktı. Tuğçe, barakada tüm takımı sert bir şekilde uyardı.

    Survivor 2017'nin 29 Mart Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde battaniyesinde ve yatağında ayakkabı izi gören Tuğçe adeta çileden çıktı. Tuğçe, barakada tüm takımı sert bir şekilde uyardı.

  4. Furkan'ın ödül oyundaki performansı ise İlhan Mansız'ı çok kızdırdı. Furkan'ın puanı kaybetmesine sinirlenen İlhan, takım arkadaşına büyük tepki gösterdi.

    Furkan'ın ödül oyundaki performansı ise İlhan Mansız'ı çok kızdırdı. Furkan'ın puanı kaybetmesine sinirlenen İlhan, takım arkadaşına büyük tepki gösterdi.

  5. Ödül oyununu kim kazandı : Ünlüler ve Gönüllüler, mantı-kola ödülü oyununda karşı karşıya geldi; kazanan Gönüllüler takımı oldu.

    Ödül oyununu kim kazandı : Ünlüler ve Gönüllüler, mantı-kola ödülü oyununda karşı karşıya geldi; kazanan Gönüllüler takımı oldu.

  6. Ödül oyunu sonrası Survivor'ın başından beri yakın arkadaşlarını sürdüren Adem ve Sabriye arasında ikinci kriz yaşandı. İki arkadaş bu kez de coconut gerginliği yaşadı.

    Ödül oyunu sonrası Survivor'ın başından beri yakın arkadaşlarını sürdüren Adem ve Sabriye arasında ikinci kriz yaşandı. İki arkadaş bu kez de coconut gerginliği yaşadı.