İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kafanızın Arkasına Buz Koyun Bakın Ne Olacak!

Feng Fu'nun neredeyse her şeye faydası

  1. Her gün bir buz küpünü vücudunuzdaki bir bölgeye koyduğunuzda sizi gençleştireceğini ve enerji ile dolduracağınız biliyor musunuz? Bu uygulamaya Feng Fu, denir. Feng Fu yöntemi de sıklıkla kullanılan akapunktur yöntemlerinden bir tanesidir. Rüzgar evi anlamına gelen Feng Fu yönteminde, baş ve boyun arasında kalan bölgeye buz koyma tekniği ile pek çok sağlık problemini ortadan kaldırmak mümkün... Feng Fu'nun neredeyse her şeye faydası var.

    Her gün bir buz küpünü vücudunuzdaki bir bölgeye koyduğunuzda sizi gençleştireceğini ve enerji ile dolduracağınız biliyor musunuz? Bu uygulamaya Feng Fu, denir. Feng Fu yöntemi de sıklıkla kullanılan akapunktur yöntemlerinden bir tanesidir. Rüzgar evi anlamına gelen Feng Fu yönteminde, baş ve boyun arasında kalan bölgeye buz koyma tekniği ile pek çok sağlık problemini ortadan kaldırmak mümkün... Feng Fu'nun neredeyse her şeye faydası var.

  2. Bu bölge, boyunla baş arasındaki bağlantı noktası.

    Bu bölge, boyunla baş arasındaki bağlantı noktası.

  3. Çinliler bu akupunktur noktasına Feng Fu adını vermişler, anlamı ise: Rüzgar konağı

    Çinliler bu akupunktur noktasına Feng Fu adını vermişler, anlamı ise: Rüzgar konağı

  4. Tek yapmanız gereken, Feng Fu noktasına 20 dakika boyunca buz koymak. Buzu sabit tutmak için bir bandajdan yararlanabilirsiniz. Bu uygulamaya başlarken 30-40 saniye boyunca üşümüş hissedebilirsiniz. Fakat bir süre sonra bu nokta ısınmaya başlayacak.

    Tek yapmanız gereken, Feng Fu noktasına 20 dakika boyunca buz koymak. Buzu sabit tutmak için bir bandajdan yararlanabilirsiniz. Bu uygulamaya başlarken 30-40 saniye boyunca üşümüş hissedebilirsiniz. Fakat bir süre sonra bu nokta ısınmaya başlayacak.

  5. Feng Fu noktasına her gün buz küpü uygulamasını yaptığınızda daha zinde olduğunuzu hissedeceksiniz! Neden mi? Çünkü buz küpü, endorfin hormonunun kanda serbest dolaşımı sağlamış olacaksınız.

    Feng Fu noktasına her gün buz küpü uygulamasını yaptığınızda daha zinde olduğunuzu hissedeceksiniz! Neden mi? Çünkü buz küpü, endorfin hormonunun kanda serbest dolaşımı sağlamış olacaksınız.

  6. Endorfin, İnsan vücudunda ağrıyan dokularda ağrının azalması için beyin dokuları tarafından üretilen hormonlara verilen isimdir.

    Endorfin, İnsan vücudunda ağrıyan dokularda ağrının azalması için beyin dokuları tarafından üretilen hormonlara verilen isimdir.

  7. Hormonun işlevi, ağrının şiddetini azaltmak ve vücuda daha az rahatsızlık vermesini sağlamak için sinirleri uyuşturmaktır. Endorfinlerin ağrı kesici etkisi morfinden yaklaşık 30 kat daha fazladır.

    Hormonun işlevi, ağrının şiddetini azaltmak ve vücuda daha az rahatsızlık vermesini sağlamak için sinirleri uyuşturmaktır. Endorfinlerin ağrı kesici etkisi morfinden yaklaşık 30 kat daha fazladır.

  8. Mutluluk hormonu olarak da anılır. Heyecan, ağrı, egzersiz, baharatlı yiyecek tüketimi...

    Mutluluk hormonu olarak da anılır. Heyecan, ağrı, egzersiz, baharatlı yiyecek tüketimi...

  9. Uykuyu düzenler Sindirim sistemini düzenler Soğuk algınlığına karşı direnç sağlar Baş ağrısını azaltır, eklem ve diş ağrılarında etkilidir

    Uykuyu düzenler Sindirim sistemini düzenler Soğuk algınlığına karşı direnç sağlar Baş ağrısını azaltır, eklem ve diş ağrılarında etkilidir

  10. Solunum sisteminizi düzenler, daha rahat nefes almanızı sağlar Nörolojik rahatsızlıklar ve omurga tedavisi için yarar sağlar

    Solunum sisteminizi düzenler, daha rahat nefes almanızı sağlar Nörolojik rahatsızlıklar ve omurga tedavisi için yarar sağlar

  11. Hipertansiyon ve astım rahatsızlıklarına fayda sağlar Mide rahatsızlıkları ve obeziteye karşı yarar sağlar

    Hipertansiyon ve astım rahatsızlıklarına fayda sağlar Mide rahatsızlıkları ve obeziteye karşı yarar sağlar

  12. Selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olur Cinsel isteksizlik, iktidarsızlık ve adet dönemi rahatsızlıklarının hafiflemesine fayda sağlar

    Selülit oluşumunu engellemeye yardımcı olur Cinsel isteksizlik, iktidarsızlık ve adet dönemi rahatsızlıklarının hafiflemesine fayda sağlar

  13. Uykusuzluk, stres, depresyon, psikolojik rahatsızlıklara karşı yardımcı olur

    Uykusuzluk, stres, depresyon, psikolojik rahatsızlıklara karşı yardımcı olur

  14. Uyarı: Bu method bir kür ya da ilaç değildir. Fakat kişinin fiziksel dengesini düzenlemeye yarar. Bedeni gençleştirir ve tazeler. Dikkat! Epilepsi, şizofreni ve gebelik durumlarında uygulanmamalıdır.

    Uyarı: Bu method bir kür ya da ilaç değildir. Fakat kişinin fiziksel dengesini düzenlemeye yarar. Bedeni gençleştirir ve tazeler. Dikkat! Epilepsi, şizofreni ve gebelik durumlarında uygulanmamalıdır.