Survivor'da Kim Elenecek? Şok İsimler!

Survivor 2 Nisan 2017 kim elenecek? Şok isimler!

  1. Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunları hem ünlüleri hem gönüllüleri SMS oylamasına çıkardı. Bu hafta 2 ünlü, 2 gönüllü isim için SMS oylaması yapılıyor. İlk dokunulmazlığı gönüllüler takımı kaybetmişti ve eleme adayı olarak Erdi Ünver ve Berna Keklikler isimlerini vermişlerdi. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlığı da ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı eleme adayı olarak iki bomba ismi verdi.

    Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı 4 isim arasından çıkacak. Cumartesi ve pazar günü oynanan dokunulmazlık oyunları hem ünlüleri hem gönüllüleri SMS oylamasına çıkardı. Bu hafta 2 ünlü, 2 gönüllü isim için SMS oylaması yapılıyor. İlk dokunulmazlığı gönüllüler takımı kaybetmişti ve eleme adayı olarak Erdi Ünver ve Berna Keklikler isimlerini vermişlerdi. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlığı da ünlüler takımı kaybetti. Ünlüler takımı eleme adayı olarak iki bomba ismi verdi.

  2. Ünlüler takımı eleme adayları : 2 Nisan'daki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı için ada konseyi toplandı. Yarışmacılar ada konseyinde elenmesini istedikleri ismi yazdılar. Kutu açıldığında çıkan isim Sabriye Şengül oldu. Ünlülerde bireysel dokunulmazlık sembolünü Serhat Akın kazanınca ikinci eleme adayı da belli olmuş oldu. Serhat Akın elenmesi için Adem Kılıççı ismini verdi.

    Ünlüler takımı eleme adayları : 2 Nisan'daki dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı için ada konseyi toplandı. Yarışmacılar ada konseyinde elenmesini istedikleri ismi yazdılar. Kutu açıldığında çıkan isim Sabriye Şengül oldu. Ünlülerde bireysel dokunulmazlık sembolünü Serhat Akın kazanınca ikinci eleme adayı da belli olmuş oldu. Serhat Akın elenmesi için Adem Kılıççı ismini verdi.

  3. Survivor 2017'nin 2 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununda Elif ile karşılaşan Sabriye, oyun sırasında takım arkadaşları tarafından eleştirilere maruz kaldı. Oyun sonrasında da Sabriye ve Serhat Akın arasında sinirler gerildi ardından da tartışma yaşandı. Tartışmaya Acun Ilıcalı müdahale etti ve ikili birbirinden özür diledi.

    Survivor 2017'nin 2 Nisan Pazar akşamı yayınlanan bölümü dokunulmazlık oyununda Elif ile karşılaşan Sabriye, oyun sırasında takım arkadaşları tarafından eleştirilere maruz kaldı. Oyun sonrasında da Sabriye ve Serhat Akın arasında sinirler gerildi ardından da tartışma yaşandı. Tartışmaya Acun Ilıcalı müdahale etti ve ikili birbirinden özür diledi.

  4. Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Elif Şadoğlu'na verdi.

    Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Elif Şadoğlu'na verdi.

  5. Ada konseyinde ismi çıkan Erdi, kazanılan oyun sonrası arkadaşlarıyla beraber sevinmeyince olanlar oldu ve Gönüllüler takımında ortalık karıştı.

    Ada konseyinde ismi çıkan Erdi, kazanılan oyun sonrası arkadaşlarıyla beraber sevinmeyince olanlar oldu ve Gönüllüler takımında ortalık karıştı.

  6. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyen ve dokunulmaz olan isim ise Serhat Akın oldu.

    Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyen ve dokunulmaz olan isim ise Serhat Akın oldu.