İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Acun'dan Sabriye İtirafı

Acun'dan Sabriye itirafı

  1. Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, konsey alanında Serhat Akın'a hakaret edip tekme atmaya çalışan Sabriye Şengül'le ilgili görüşlerini açıkladı. Sabriye gözyaşlarına boğuldu.

    Survivor yarışmasının yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, konsey alanında Serhat Akın'a hakaret edip tekme atmaya çalışan Sabriye Şengül'le ilgili görüşlerini açıkladı. Sabriye gözyaşlarına boğuldu.

  2. Survivor'da konsey sonrası Serhat ile Adem birbirine girdi. Adem ile Serhat'ın kavgasına Sabriye de dahil olunca ortalık karıştı.

    Survivor'da konsey sonrası Serhat ile Adem birbirine girdi. Adem ile Serhat'ın kavgasına Sabriye de dahil olunca ortalık karıştı.

  3. Sabriye, Serhat'ı tekme atmakla tehdit ederken ağza alınmayacak sözler de sarf etti. Bunun üzerine Serhat çıldırma noktasına geldi ve ortam fazlasıyla gerildi.

    Sabriye, Serhat'ı tekme atmakla tehdit ederken ağza alınmayacak sözler de sarf etti. Bunun üzerine Serhat çıldırma noktasına geldi ve ortam fazlasıyla gerildi.

  4. Bu olayların üzerine konuşan Acun Ilıcalı, "Ünlüler takımında bazı problemler var. Son konseyden sonra hiç onaylamadığımız bazı görüntülerle karşı karşıya kaldık. Ekip olarak çok üzgünüz. Yarışmamızda bu tip bir tansiyon yüksekliği istemiyoruz. Bazı sözlerin kullanılmasına hiçbir zaman müsamaha göstermeyeceğiz. Şiddetsel bir enerji de istemiyoruz. Sabriye'nin yaptığı davranış şekli kabul edilebilir değil.

    Bu olayların üzerine konuşan Acun Ilıcalı, "Ünlüler takımında bazı problemler var. Son konseyden sonra hiç onaylamadığımız bazı görüntülerle karşı karşıya kaldık. Ekip olarak çok üzgünüz. Yarışmamızda bu tip bir tansiyon yüksekliği istemiyoruz. Bazı sözlerin kullanılmasına hiçbir zaman müsamaha göstermeyeceğiz. Şiddetsel bir enerji de istemiyoruz. Sabriye'nin yaptığı davranış şekli kabul edilebilir değil.

  5. Bazı şeylere tölerans gösterebildik diye bunun bir üzerine çıkma, şiddetsel enerji ,insanlarla ilgili çok taciz edici cümleler Survivor'da asla kullanılamaz. Bunu kabul etmiyoruz. Net bir uyarıda bulunuyorum. Bu olayın tekrar olamayacağıyla ilgili Sabriye'den garanti istiyorum. Tekrarlanırsa ağır bir yaptırım yapacağız" ifadelerini kullandı.

    Bazı şeylere tölerans gösterebildik diye bunun bir üzerine çıkma, şiddetsel enerji ,insanlarla ilgili çok taciz edici cümleler Survivor'da asla kullanılamaz. Bunu kabul etmiyoruz. Net bir uyarıda bulunuyorum. Bu olayın tekrar olamayacağıyla ilgili Sabriye'den garanti istiyorum. Tekrarlanırsa ağır bir yaptırım yapacağız" ifadelerini kullandı.

  6. Ünlüler takımından Sabriye, "Çok yanlış sözler söyledim. Çok pişmanım. Türk halkından, sevenlerimden, Serhat Akın'dan çok özür diliyorum. Bir daha yaşanmayacak. Sinirle söylenmiş biz söz" şeklinde konuştu.

    Ünlüler takımından Sabriye, "Çok yanlış sözler söyledim. Çok pişmanım. Türk halkından, sevenlerimden, Serhat Akın'dan çok özür diliyorum. Bir daha yaşanmayacak. Sinirle söylenmiş biz söz" şeklinde konuştu.

  7. Tüm yarışmacılara seslenen Acun, "Kota artık doldu. Bugünü milat kabul edelim. Sinirine hakim olamayan yaptırıma hazır olacak. Yarışmacılarımızın haklarını yaptırımla korumak zorundayız" dedi.

    Tüm yarışmacılara seslenen Acun, "Kota artık doldu. Bugünü milat kabul edelim. Sinirine hakim olamayan yaptırıma hazır olacak. Yarışmacılarımızın haklarını yaptırımla korumak zorundayız" dedi.

  8. Daha önce Survivor Ekstra'da değerlendirmelerde bulunan Acun Ilıcalı, 2017 Survivor'ın çok konuşulan ismi Sabriye'ye ilgili de konuşmuştu.

    Daha önce Survivor Ekstra'da değerlendirmelerde bulunan Acun Ilıcalı, 2017 Survivor'ın çok konuşulan ismi Sabriye'ye ilgili de konuşmuştu.

  9. Acun Ilıcalı Sabriye'nin de Athena Gökhan gibi şahsina münhasır bir insan olduğunu söyledi.

    Acun Ilıcalı Sabriye'nin de Athena Gökhan gibi şahsina münhasır bir insan olduğunu söyledi.

  10. Ilıcalı, Sabriye'nin çok içten ve naturel bir tip olduğunu halk da gördü.

    Ilıcalı, Sabriye'nin çok içten ve naturel bir tip olduğunu halk da gördü.

  11. Acun Ilıcalı, Survivor'da hiç Sabriye gibi bir yarışmacı olmadığını açıkladı.

    Acun Ilıcalı, Survivor'da hiç Sabriye gibi bir yarışmacı olmadığını açıkladı.