İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'a Sürpriz İsim Veda Etti 4 Nisan'da Kim Elendi?

Survivor'a kim veda etti 4 Nisan'da kim elendi?

  1. Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı ile birlikte 4 isimden biri olan Erdi Ünver birleşme partisi öncesi yarışmaya veda etti.

    Survivor'da kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı ile birlikte 4 isimden biri olan Erdi Ünver birleşme partisi öncesi yarışmaya veda etti.

  2. Erdi elenince neler söyledi : Erdi karar sonrası, "çok sevdiğim bir şiirle veda edeceğim" diyerek, 'Memleket İsterim' şiirini okudu. Daha sonra ise şu açıklamayı yaptı: "Beni buraya nasıl şampiyon gönderdilerse şimdi dön dediler. Milyonların umudu oldum, yüreğimi ortaya koydum. Birleşme partisine kalmak isterdim. Benim sınavım buymuş. Allah kalan arkadaşlar hakkında hayırlısını versin."

    Erdi elenince neler söyledi : Erdi karar sonrası, "çok sevdiğim bir şiirle veda edeceğim" diyerek, 'Memleket İsterim' şiirini okudu. Daha sonra ise şu açıklamayı yaptı: "Beni buraya nasıl şampiyon gönderdilerse şimdi dön dediler. Milyonların umudu oldum, yüreğimi ortaya koydum. Birleşme partisine kalmak isterdim. Benim sınavım buymuş. Allah kalan arkadaşlar hakkında hayırlısını versin."

  3. Survivor 2017'ye veda eden Erdi Ünver kimdir? İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklarelili olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyordu. Erdi Ünver, Göz6 yarışmasını kazanarak Survivor'a katılma hakkı kazanmıştı.

    Survivor 2017'ye veda eden Erdi Ünver kimdir? İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklarelili olup aslen Boşnaktır. Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanımladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyordu. Erdi Ünver, Göz6 yarışmasını kazanarak Survivor'a katılma hakkı kazanmıştı.

  4. Survivor 2017'nin 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda Elif'e kaybeden Sabriye çok sinirlendi ve kenara gelirken önce Gönüllüler takımının benchine ardından kendi takım arkadaşlarına sert çıktı.

    Survivor 2017'nin 4 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda Elif'e kaybeden Sabriye çok sinirlendi ve kenara gelirken önce Gönüllüler takımının benchine ardından kendi takım arkadaşlarına sert çıktı.

  5. Sembol oyunu sonrası Adem, adada bulduğu yılanla Sabriye'yi korkuttu. Önce yılandan korkan Sabriye, daha sonra "Onu yiyelim mi?" teklifinde bulundu.

    Sembol oyunu sonrası Adem, adada bulduğu yılanla Sabriye'yi korkuttu. Önce yılandan korkan Sabriye, daha sonra "Onu yiyelim mi?" teklifinde bulundu.

  6. Yemek hazırlarken sohbet eden Sabriye ve Şahika bir anda gerildi. Sabriye, Şahika'ya "Sana da hiçbir şey söylenmiyor" şeklinde sitem etti. Adem ve Şahika, tavırlarını eleştirdikleri Sabriye'yi uyardılar. Sabriye iki arkadaşından gelen tepkiye hayli şaşırdı.

    Yemek hazırlarken sohbet eden Sabriye ve Şahika bir anda gerildi. Sabriye, Şahika'ya "Sana da hiçbir şey söylenmiyor" şeklinde sitem etti. Adem ve Şahika, tavırlarını eleştirdikleri Sabriye'yi uyardılar. Sabriye iki arkadaşından gelen tepkiye hayli şaşırdı.

  7. Ünlüler ve Gönüllüler eleme konseyi öncesi iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı yakaladı hem de ailelerinden gelen mektupları okudu.

    Ünlüler ve Gönüllüler eleme konseyi öncesi iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı yakaladı hem de ailelerinden gelen mektupları okudu.