İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Cem Yılmaz Twitter'da 'Ben De Oynuyorum' Dedi Ortalık Karıştı

Cem Yılmaz Twitter'da 'Ben de oynuyorum' dedi ortalık karıştı

  1. Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216 daha şimdiden dillerde. Öyle ki oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken film Ocak 2018'de vizyona girecek olmasına rağmen, hakkında her gün farklı bir haber çıkıyor. Bu kez film, Cem Yılmaz'ın Twitter üzerinden yaptığı, ortalığı karıştıran ve güldüren açıklaması açıklaması ile gündemde. GORA ve AROG filmlerinin devamı olan yeni film için, Ajda Pekkan ve Filiz Akın gibi isimlerinde adı geçmişti. Ancak bu isimler yer almamıştı.

    Cem Yılmaz'ın yeni filmi Arif V 216 daha şimdiden dillerde. Öyle ki oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken film Ocak 2018'de vizyona girecek olmasına rağmen, hakkında her gün farklı bir haber çıkıyor. Bu kez film, Cem Yılmaz'ın Twitter üzerinden yaptığı, ortalığı karıştıran ve güldüren açıklaması açıklaması ile gündemde. GORA ve AROG filmlerinin devamı olan yeni film için, Ajda Pekkan ve Filiz Akın gibi isimlerinde adı geçmişti. Ancak bu isimler yer almamıştı.

  2. Cem Yılmaz, en son Özkan Uğur'un da ArifV216 kadrosuna katıldığını duyurmuştu. Yılmaz, paylaşımının altına, "Garavel burda, sevenler burda, sevilenler burda" notunu yazmıştı.

    Cem Yılmaz, en son Özkan Uğur'un da ArifV216 kadrosuna katıldığını duyurmuştu. Yılmaz, paylaşımının altına, "Garavel burda, sevenler burda, sevilenler burda" notunu yazmıştı.

  3. Ancak Cem Yılmaz, oyuncu kadrosu hakkında çıkan haberlerde kendisinin yer almamasına çok içlenmiş olacak ki, Twitter'dan bu içlenmesini yansıttı.

    Ancak Cem Yılmaz, oyuncu kadrosu hakkında çıkan haberlerde kendisinin yer almamasına çok içlenmiş olacak ki, Twitter'dan bu içlenmesini yansıttı.

  4. Cem Yılmaz bu fotoğrafı paylaşarak altına 'Ben de oynuyorum' yazdı.

    Cem Yılmaz bu fotoğrafı paylaşarak altına 'Ben de oynuyorum' yazdı.

  5. İŞTE CEM YILMAZ'IN O PAYLAŞIMI

    İŞTE CEM YILMAZ'IN O PAYLAŞIMI

  6. Arif V 216 hakkında iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Projeye dahil olan Kerem Alışık'ın babası Sadri Alışık'ın gençliğini paylaşacağı iddia ediliyor.

    Arif V 216 hakkında iddialar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Projeye dahil olan Kerem Alışık'ın babası Sadri Alışık'ın gençliğini paylaşacağı iddia ediliyor.

  7. Projeye son anda dahil olan Farah Zeynep Abdullah'ın ise Filiz Akın'ı canlandıracağı söyleniyor.

    Projeye son anda dahil olan Farah Zeynep Abdullah'ın ise Filiz Akın'ı canlandıracağı söyleniyor.

  8. apımda, Seda Bakan haricinde tüm ekibin Yeşilçam'a emek vermiş usta oyuncular olarak kamera karşısına geçeceği de iddialar arasında.

    apımda, Seda Bakan haricinde tüm ekibin Yeşilçam'a emek vermiş usta oyuncular olarak kamera karşısına geçeceği de iddialar arasında.

  9. Arif V 216'da yer alacak diğer isimler şöyle; Zafer Algöz

    Arif V 216'da yer alacak diğer isimler şöyle; Zafer Algöz

  10. Çağlar Çorumlu

    Çağlar Çorumlu

  11. Ediz Hun

    Ediz Hun

  12. Mert Fırat

    Mert Fırat

  13. ArifV216 filmi Ocak 2018'de vizyona girecek.

    ArifV216 filmi Ocak 2018'de vizyona girecek.