Kara Sevda Dizisinde Fena Hata İzleyenler Hemen Fark Etti

Kara Sevda'da dün akşam öyle bir hata yapıldı ki

  1. Kara Sevda dizisi dün Star Tv ekranlarında 63.bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve bir aşk hikayesini anlatan Kara Sevda dizisinde dün yaşanan hata bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Star Tv'nin en çok izlenen dizileri arasında gösterilen Kara Sevda'da dün akşam öyle bir hata yapıldı ki kullanıcılar bu duruma tepki gösterdi.

    Kara Sevda dizisi dün Star Tv ekranlarında 63.bölümüyle ekranlara geldi. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan ve bir aşk hikayesini anlatan Kara Sevda dizisinde dün yaşanan hata bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu. Star Tv'nin en çok izlenen dizileri arasında gösterilen Kara Sevda'da dün akşam öyle bir hata yapıldı ki kullanıcılar bu duruma tepki gösterdi.

  2. Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Gizem Karaca'nın paylaştığı Kara Sevda dizisinin son bölümündeki hata, sosyal medyada yankı uyandırdı.

    Başrollerini Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Gizem Karaca'nın paylaştığı Kara Sevda dizisinin son bölümündeki hata, sosyal medyada yankı uyandırdı.

  3. Dizi, reklam arasından sonra kaldığı yerden değil de, en başa sararak devam etti.

    Dizi, reklam arasından sonra kaldığı yerden değil de, en başa sararak devam etti.

  4. Aynı sahneleri yeniden izlemek zorunda kalan dizinin sevenleri sosyal medya üzerinden isyan etti. Kanal bir süre bu hatanın farkına varmadı.

    Aynı sahneleri yeniden izlemek zorunda kalan dizinin sevenleri sosyal medya üzerinden isyan etti. Kanal bir süre bu hatanın farkına varmadı.

  5. Sosyal medyada kullanıcılar bu olaya hemen tepki gösterdi ve komik bir dille eleştirdi.

    Sosyal medyada kullanıcılar bu olaya hemen tepki gösterdi ve komik bir dille eleştirdi.

  6. FİNAL YAPACAĞI İDDİA EDİLİYORDU  Kara Sevda dizisinin yakın tarihte final yapacağı iddialar arasındaydı. Diriliş Ertuğrul ile reyting mücadelesi veren Kara Sevda'nın final yapacağı iddiası başrol oyuncusu Burak Özçivit tarafından yalanlandı.

    FİNAL YAPACAĞI İDDİA EDİLİYORDU Kara Sevda dizisinin yakın tarihte final yapacağı iddialar arasındaydı. Diriliş Ertuğrul ile reyting mücadelesi veren Kara Sevda'nın final yapacağı iddiası başrol oyuncusu Burak Özçivit tarafından yalanlandı.