Bilim İnsanlarından İlginç Keşif: Uzaylılar...

Uzaylılarla insanlığa mesaj mı yolluyor? Bilim dünyası bu soruyla çalkalanıyor!

  1. Bilim insanları uzay ile ilgili bir gizemi daha açıklığa kavuşturdu. Astronomların yıllardır takip edebildiği sinyallerin kaynağı tespit edildi.

    Bilim insanları uzay ile ilgili bir gizemi daha açıklığa kavuşturdu. Astronomların yıllardır takip edebildiği sinyallerin kaynağı tespit edildi.

  2. Australian National Üniversitesi, Swinburne Teknoloji Üniversitesi ve CAASTRO'de çalışan bilim insanlarının yaptığı ortak çalışmada söz konusu radyo sinyallerinin kaynağı olan kozmik adresi belirledi.

    Australian National Üniversitesi, Swinburne Teknoloji Üniversitesi ve CAASTRO'de çalışan bilim insanlarının yaptığı ortak çalışmada söz konusu radyo sinyallerinin kaynağı olan kozmik adresi belirledi.

  3. Ekip, bilim dünyasında tartışma yaratan sinyallerin kaynağının uzay olduğunu doğruladı.

    Ekip, bilim dünyasında tartışma yaratan sinyallerin kaynağının uzay olduğunu doğruladı.

  4. İlk olarak 2007 yılında keşfedilen ve 'Hızlı Radyo Patlamaları' adı verilen sinyallerin kaynağının uzay olup olmadığı kanıtlanamamıştı. Zira bu sinyallerin gezegenimizden yayılan dalgalardan oluşmuş olabileceği de sıklıkla dile getiriliyordu.

    İlk olarak 2007 yılında keşfedilen ve 'Hızlı Radyo Patlamaları' adı verilen sinyallerin kaynağının uzay olup olmadığı kanıtlanamamıştı. Zira bu sinyallerin gezegenimizden yayılan dalgalardan oluşmuş olabileceği de sıklıkla dile getiriliyordu.

  5. Radyo emisyonlarından gelen ve saniyenin binde biri gibi kısa bir süre içinde kaybolan bu sinyallerin uzak galaksilerden geldiği belirtiliyor ancak söz konusu sinyallerin ne sonucu ortaya çıktığına dair kesin bir bilgi mevcut değil.

    Radyo emisyonlarından gelen ve saniyenin binde biri gibi kısa bir süre içinde kaybolan bu sinyallerin uzak galaksilerden geldiği belirtiliyor ancak söz konusu sinyallerin ne sonucu ortaya çıktığına dair kesin bir bilgi mevcut değil.

  6. Her ne kadar komplo teorisyenleri bunların uzaylılardan gelen mesajlar olduğunu iddia etse de bu konuyla ilgili henüz kesin bir bulgu yok.

    Her ne kadar komplo teorisyenleri bunların uzaylılardan gelen mesajlar olduğunu iddia etse de bu konuyla ilgili henüz kesin bir bulgu yok.