Yılmaz Erdoğan: Bana Neyi Yapamazsın Dedilerse...

Yılmaz Erdoğan: Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti

  1. "NEYİ YAPAMAZSIN DEDİLERSE O BENİ MOTİVE ETTİ"<p>    Lise çağlarında futbolla haşır neşir olan ve oyuncu olmadan önce çevresinde kendisini sürekli demoralize ettiğini söyleyen Yılmaz Erdoğan, "Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti" dedi.

    "NEYİ YAPAMAZSIN DEDİLERSE O BENİ MOTİVE ETTİ"

    Lise çağlarında futbolla haşır neşir olan ve oyuncu olmadan önce çevresinde kendisini sürekli demoralize ettiğini söyleyen Yılmaz Erdoğan, "Bana neyi yapamazsın dedilerse o beni motive etti" dedi.

  2. "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"<p>    49 yaşındaki Erdoğan yaşadığı serüveni şu sözlerle anlattı: "Tiyatro kuramazsın dediler kurdum. Yazamazsın dediler yazdım. Oynayamazsın dediler oynadım. Ama çok kötü oynuyorsun dediler oynadım!"

    "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

    49 yaşındaki Erdoğan yaşadığı serüveni şu sözlerle anlattı: "Tiyatro kuramazsın dediler kurdum. Yazamazsın dediler yazdım. Oynayamazsın dediler oynadım. Ama çok kötü oynuyorsun dediler oynadım!"

  3. "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"<p>    "O kadar tuhaf bir dünya var ki pozitif denen şeye alışkın değiliz. Allah&#8217;tan güzel bir isim koymuşlar oradan yürüdüm."

    "POZİTİFE ALIŞKIN DEĞİLİZ"

    "O kadar tuhaf bir dünya var ki pozitif denen şeye alışkın değiliz. Allah’tan güzel bir isim koymuşlar oradan yürüdüm."

  4. "BİRİNCİ OLAN TEBRİK EDİLİR"  <p>  Sektörde yaşanan rekabete ve kıskançlığa da değinen Erdoğan, "Yarışa giren birinci olanı tebrik eder. Bütün amacı tabii ki onu geçmektir. Ama bu başka bir konudur. Centilmence yarışmayı bilmeyenler, kimseyi geçemez" diye konuştu.

    "BİRİNCİ OLAN TEBRİK EDİLİR"

    Sektörde yaşanan rekabete ve kıskançlığa da değinen Erdoğan, "Yarışa giren birinci olanı tebrik eder. Bütün amacı tabii ki onu geçmektir. Ama bu başka bir konudur. Centilmence yarışmayı bilmeyenler, kimseyi geçemez" diye konuştu.

  5. "GOOGLE ORADA DURUYOR"<p>    Bilgi çağı bilgiçlik çağı kapandı diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, "Bilge onu biliyorum diye hava atmaz. Ama bilgiçlik istiyorsanız Google orada duruyor" dedi.

    "GOOGLE ORADA DURUYOR"

    Bilgi çağı bilgiçlik çağı kapandı diyerek sözlerine devam eden Erdoğan, "Bilge onu biliyorum diye hava atmaz. Ama bilgiçlik istiyorsanız Google orada duruyor" dedi.