Mesut Komiser Arka Sokaklar'dan Çıktı Mı?

Mesut komiserin vurulmuş, ameliyathaneye giren düşmanı Gümüş, alnına silahı dayamıştı

  1. Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın geçen hafta yayınlanan 435'inci bölümünde Mesut komiserin vurulmuş, ameliyathaneye giren düşmanı Gümüş, alnına silahı dayamıştı.

    Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın geçen hafta yayınlanan 435'inci bölümünde Mesut komiserin vurulmuş, ameliyathaneye giren düşmanı Gümüş, alnına silahı dayamıştı.

  2. Mesut komiserin öleceği tahmin edilirken, Mesut komiseri canlandıran "Şevket Çoruh diziden ayrılıyor" dedikoduları bir anda alevlenmişti.

    Mesut komiserin öleceği tahmin edilirken, Mesut komiseri canlandıran "Şevket Çoruh diziden ayrılıyor" dedikoduları bir anda alevlenmişti.

  3. Hatırlanacağı gibi Şevket Çoruh, Kanal D'de işine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek vermek için "ben de hayır diyorum beni de kovun" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Ancak, hemen herkesin tahmin ettiği olmadı. Kanal D, "beni de kovun" restini çeken Şevket Çoruh'u kovmadı.

    Hatırlanacağı gibi Şevket Çoruh, Kanal D'de işine son verilen İrfan Değirmenci'ye destek vermek için "ben de hayır diyorum beni de kovun" şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu. Ancak, hemen herkesin tahmin ettiği olmadı. Kanal D, "beni de kovun" restini çeken Şevket Çoruh'u kovmadı.

  4. Dizinin bu hafta yayınlanan 436'ncı bölümünde, Gümüş Mesut Komiser'e silahı dayayıp tam öldürecekken Rıza Baba'nın ekibi aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girdi.

    Dizinin bu hafta yayınlanan 436'ncı bölümünde, Gümüş Mesut Komiser'e silahı dayayıp tam öldürecekken Rıza Baba'nın ekibi aldıkları istihbarat doğrultusunda ameliyathaneye girdi.

  5. Son anda Mesut'u kurtardılar. Ancak Gümüş baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başardı. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alındı. Ameliyat başarılı geçer ve ikisi de gözlerini açtı.

    Son anda Mesut'u kurtardılar. Ancak Gümüş baygın numarası yaparak hastaneden kaçmayı başardı. Mesut ve Tunç yeniden ameliyata alındı. Ameliyat başarılı geçer ve ikisi de gözlerini açtı.