3.5 Yaşındaki Hira Camdan Mı Atıldı Şok İfadeler!

3.5 yaşındaki Hira camdan mı atıldı şok ifadeler!

  1. MERSİN'de 3.5 yaşındaki Hira, kendisini sevmek için kucağına alan akrabasının elinden kayıp 12. kattaki binanın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Aile olayın kasıtlı yapıldığını ileri sürdü. Polis ise Hira'nın nasıl öldürüldüğünü öğrenmeye çalışıyor. Suçlanan akraba tutuklandı ailenin iddiaları ise şaşkına çevirdi.

    MERSİN'de 3.5 yaşındaki Hira, kendisini sevmek için kucağına alan akrabasının elinden kayıp 12. kattaki binanın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Aile olayın kasıtlı yapıldığını ileri sürdü. Polis ise Hira'nın nasıl öldürüldüğünü öğrenmeye çalışıyor. Suçlanan akraba tutuklandı ailenin iddiaları ise şaşkına çevirdi.

  2. Olay sırasında evde akrabalarıyla birlikte bulunan anne Devran ve baba Emrah Dağ ile de görüşmek isteyen polis, olayın etkisi altındaki anne-baba ile sağlıklı görüşme yapamadı. Olayla ilgili evde bulunanların ifadelerini alan polis, çiftin akrabası olan Türkan İ.'nin (22) ifadesini çelişkili buldu.

    Olay sırasında evde akrabalarıyla birlikte bulunan anne Devran ve baba Emrah Dağ ile de görüşmek isteyen polis, olayın etkisi altındaki anne-baba ile sağlıklı görüşme yapamadı. Olayla ilgili evde bulunanların ifadelerini alan polis, çiftin akrabası olan Türkan İ.'nin (22) ifadesini çelişkili buldu.

  3. Çalışmalar devam ettiği sırada Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne yapılan bir ihbara istinaden Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Türkan İ. gözaltına alındı.

    Çalışmalar devam ettiği sırada Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğüne yapılan bir ihbara istinaden Cumhuriyet Savcısının talimatı ile olayı soruşturan Cinayet Büro Amirliği ekiplerince Türkan İ. gözaltına alındı.

  4. Bir süre önce eşinden boşanan Türkan İlhan, sorgusunda Hira’nın ellerinden kayıp düştüğünü öne sürdü. Genç kadın, Fransız balkonda hava alırken yanına gelen Hira’nın kendini kucağına almasını istediğini, kucağına alırken ellerinin titremesi sonucu çocuğu düşürdüğünü iddia etti.

    Bir süre önce eşinden boşanan Türkan İlhan, sorgusunda Hira’nın ellerinden kayıp düştüğünü öne sürdü. Genç kadın, Fransız balkonda hava alırken yanına gelen Hira’nın kendini kucağına almasını istediğini, kucağına alırken ellerinin titremesi sonucu çocuğu düşürdüğünü iddia etti.

  5. Sevk edildiği mahkemece tutuklanan zanlının ilk etapta korktuğu için gerçeği söylemekten kaçındığı ifade edildi.

    Sevk edildiği mahkemece tutuklanan zanlının ilk etapta korktuğu için gerçeği söylemekten kaçındığı ifade edildi.

  6. Baba Devran Dağ, "Eşim ilk andan itibaren ondan şüphelenmişti. Sonunda o cani katili adalete teslim etti. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

    Baba Devran Dağ, "Eşim ilk andan itibaren ondan şüphelenmişti. Sonunda o cani katili adalete teslim etti. Bu olayın peşini bırakmayacağız" dedi.

  7. Bu arada katil zanlısı Türkan İlhan'ın olaydan sonra hastaneye gittiği, Hira'nın ölümünden sonra da aileyi teselli ettiği belirtildi.

    Bu arada katil zanlısı Türkan İlhan'ın olaydan sonra hastaneye gittiği, Hira'nın ölümünden sonra da aileyi teselli ettiği belirtildi.