İphone 8'Den Kötü Haber

iPhone 8'den kötü haber

  1. ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iPhone serisinin 10'uncu yılında tanıtacağı yeni model ile ilgili beklentiler oldukça yüksek.

    ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın iPhone serisinin 10'uncu yılında tanıtacağı yeni model ile ilgili beklentiler oldukça yüksek.

  2. Ancak bir iddiaya göre, Apple'ın yeni iPhone modeli iPhone 8, Apple kullanıcılarını üzebilir.

    Ancak bir iddiaya göre, Apple'ın yeni iPhone modeli iPhone 8, Apple kullanıcılarını üzebilir.

  3. Zira, eni bir rapora göre, iPhone 8 Eylül ayına yetişmeyecek. Başka bir deyişle Apple kullanıcıları yeni iPhone için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

    Zira, eni bir rapora göre, iPhone 8 Eylül ayına yetişmeyecek. Başka bir deyişle Apple kullanıcıları yeni iPhone için biraz daha beklemek zorunda kalacak.

  4. Drexel Hamilton analisti Brian White'ın şi,rkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, 5.8 inçlik iPhone 8'de kullanılan 3D teknolojisiyle ilgili zorluklar nedeniyle telefonun lansmanı Eylül ayından sonraki bir tarihe ertelenebilir.

    Drexel Hamilton analisti Brian White'ın şi,rkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, 5.8 inçlik iPhone 8'de kullanılan 3D teknolojisiyle ilgili zorluklar nedeniyle telefonun lansmanı Eylül ayından sonraki bir tarihe ertelenebilir.

  5. Konuyla ilgili CNBC'ye konuşan White, iPhone 8'in Aralık ayına kadar satışa çıkışının zor olduğunu iddia ediyor.

    Konuyla ilgili CNBC'ye konuşan White, iPhone 8'in Aralık ayına kadar satışa çıkışının zor olduğunu iddia ediyor.

  6. Apple'ın bu yıl iPhone'un 10'uncu yılını kutlayacak olması da beklentileri artırıyor. Bu kapsamda gelen iddialar da bir o kadar iddialı.

    Apple'ın bu yıl iPhone'un 10'uncu yılını kutlayacak olması da beklentileri artırıyor. Bu kapsamda gelen iddialar da bir o kadar iddialı.

  7. En dikkat çeken iddia Apple'ın yıldönümüne özel iPhone serisindeki rakamlara son verecek olması.

    En dikkat çeken iddia Apple'ın yıldönümüne özel iPhone serisindeki rakamlara son verecek olması.

  8. Başka bir deyişle iPhone 7 ile bir devir kapamıyor. Yani iPhone 8 yerine iPhone Pro geliyor.

    Başka bir deyişle iPhone 7 ile bir devir kapamıyor. Yani iPhone 8 yerine iPhone Pro geliyor.

  9. Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Apple, iPhone Pro adını alması beklenen yeni telefonunu biraz daha inceltecek.

    Şirkete yakın kaynaklara dayandırılan iddialara göre, Apple, iPhone Pro adını alması beklenen yeni telefonunu biraz daha inceltecek.

  10. Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran başka bir iddiya göre, bu model tamamen dokunmatik ekrandan oluşacak.

    Teknoloji meraklılarını heyecanlandıran başka bir iddiya göre, bu model tamamen dokunmatik ekrandan oluşacak.

  11. Ortaya atılan iddialara göre, en çok merakla beklenen telefon olan iPhone Pro'da çok ince bir tasarım, 3 GB RAM, 16 MP kamera, hızlı şarj gibi özelliklerin olması bekleniyor.

    Ortaya atılan iddialara göre, en çok merakla beklenen telefon olan iPhone Pro'da çok ince bir tasarım, 3 GB RAM, 16 MP kamera, hızlı şarj gibi özelliklerin olması bekleniyor.