İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da Şarkı Yarışmasını Kim Kazandı?

Survivor'da şarkı yarışmasını kim kazandı? (Birleşme partisi gerçekleşti)

  1. Survivor'ın yayınlanan son bölümünde merakla beklenen ve ünlüler ile gönüllüler takımlarının aynı adada yaşamaya başlayacağı birleşme partisi gerçekleşti.   <p>  Birleşme öncesi duş, traş, makyaj gibi ihtiyaçlarını karşılalayarak hazırlanan yarışmacılar partiye kendileri için servis edilen yemekleri yiyerek başladı.

    Survivor'ın yayınlanan son bölümünde merakla beklenen ve ünlüler ile gönüllüler takımlarının aynı adada yaşamaya başlayacağı birleşme partisi gerçekleşti.

    Birleşme öncesi duş, traş, makyaj gibi ihtiyaçlarını karşılalayarak hazırlanan yarışmacılar partiye kendileri için servis edilen yemekleri yiyerek başladı.

  2. Daha sonra ise Tarık Sezer Orkestrası'nın eşlik ettiği yarışmacılar Söyle Söyleyebilirsen şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi.

    Daha sonra ise Tarık Sezer Orkestrası'nın eşlik ettiği yarışmacılar Söyle Söyleyebilirsen şarkı yarışmasında performanslarını sergiledi.

  3. Furkan Survivor'da yazdığı şarkıyı İlhan, Serhat ve Sema ile birlikte Acun Ilıcalı'ya sürpriz yaparak seslendirdi.

    Furkan Survivor'da yazdığı şarkıyı İlhan, Serhat ve Sema ile birlikte Acun Ilıcalı'ya sürpriz yaparak seslendirdi.

  4. Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın juri koltuğunda oturarak performansları değerlendirdiği gecede Furkan, Pınar ve Adem finale kaldı.

    Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal'ın juri koltuğunda oturarak performansları değerlendirdiği gecede Furkan, Pınar ve Adem finale kaldı.

  5. Geçen senenin şarkı yarışması şampiyonu Gizem Memiç'in de geceye katıldığı şarkı yarışmacının kazananı ise finalde Furkan oldu. <p>    Furkan böylece Survivor 2018'in şarkı yarışmasına konuk olarak gitme şansı kazandı.

    Geçen senenin şarkı yarışması şampiyonu Gizem Memiç'in de geceye katıldığı şarkı yarışmacının kazananı ise finalde Furkan oldu.

    Furkan böylece Survivor 2018'in şarkı yarışmasına konuk olarak gitme şansı kazandı.

  6. Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in de konuk olarak katıldığı gecenin sonunda ise yarışmacılar DJ performansıyla eğlendi. <p>    Survivor'da yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyi yapılacak.

    Milli Takımlar Futbol Direktörü Fatih Terim'in de konuk olarak katıldığı gecenin sonunda ise yarışmacılar DJ performansıyla eğlendi.

    Survivor'da yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonrası ada konseyi yapılacak.