Kahraman Kıral: Türkiye'nin En Şanslı Çocuklarından Biriyim

Kahraman Kıral: Türkiye’nin en şanslı çocuklarından biriyim

  1. Halit Akçatepe ve Tarık Akan’la birlikte ‘Canım Kardeşim’ filminde küçük oyuncu olarak rol alan Kahraman Kıral, şimdi 53 yaşında. 9 yaşındaki oyunculuk performansıyla seyircinin gönlünde taht kuran Kıral, şimdi mobilyacılık yapıyor.

    Halit Akçatepe ve Tarık Akan’la birlikte ‘Canım Kardeşim’ filminde küçük oyuncu olarak rol alan Kahraman Kıral, şimdi 53 yaşında. 9 yaşındaki oyunculuk performansıyla seyircinin gönlünde taht kuran Kıral, şimdi mobilyacılık yapıyor.

  2. ‘Canım Kardeşim’ filminden bir ağabey-kardeş filmi olarak bahseden Kıral, “Tarık ve Halit ağabeyler de bana kardeşleri gibi davrandı” dedi.

    ‘Canım Kardeşim’ filminden bir ağabey-kardeş filmi olarak bahseden Kıral, “Tarık ve Halit ağabeyler de bana kardeşleri gibi davrandı” dedi.

  3. Kıral, Milliyet gazetesine verdiği röportajda, filmle ilgili bir anısını şöyle anlattı:    “Ben duygusal biriyim, çocuk yaşta da öyleydim. ‘Bu sahnede ağla Kahraman’ derdi Ertem (Eğilmez) Ağabey, ağlardım. Bir sahnede yine ağlamam gerekiyor. Ertem Ağabey ‘Ağla’ diyor, yok ağlayamıyorum. Ertem Ağabey dünya iyisi bir insandır ama işini yaparken çok serttir. Oradan bana bağırıyor, korkup ağlarım diye. Yok, çıkmıyor gözümden yaş. Ertem Ağabey, ‘Tarık bir sigara yak’ dedi. Tarık Ağabey yaktı. ‘Üfle şunun gözüne’ dedi. Gözümden yaşlar gelmeye başladı.”

    Kıral, Milliyet gazetesine verdiği röportajda, filmle ilgili bir anısını şöyle anlattı: “Ben duygusal biriyim, çocuk yaşta da öyleydim. ‘Bu sahnede ağla Kahraman’ derdi Ertem (Eğilmez) Ağabey, ağlardım. Bir sahnede yine ağlamam gerekiyor. Ertem Ağabey ‘Ağla’ diyor, yok ağlayamıyorum. Ertem Ağabey dünya iyisi bir insandır ama işini yaparken çok serttir. Oradan bana bağırıyor, korkup ağlarım diye. Yok, çıkmıyor gözümden yaş. Ertem Ağabey, ‘Tarık bir sigara yak’ dedi. Tarık Ağabey yaktı. ‘Üfle şunun gözüne’ dedi. Gözümden yaşlar gelmeye başladı.”

  4. Çocuk oyuncu olarak 15 filmde rol alan, daha sonra sinemayı bırakan Kıral, oyunculuğu bıraktıktan sonra Tarık Akan’la hiç görüşmediğini söyledi. Akan’la son konuşmasını şöyle anlattı:

    Çocuk oyuncu olarak 15 filmde rol alan, daha sonra sinemayı bırakan Kıral, oyunculuğu bıraktıktan sonra Tarık Akan’la hiç görüşmediğini söyledi. Akan’la son konuşmasını şöyle anlattı:

  5. “Vefatından bir yıl önce Bodrum’da oğluyla karşılaştık. Sonra Tarık Ağabey’i aradım, çok şaşırdı, ‘Şu an koşuyorum İstanbul’a, dönünce görüşelim’ dedi. Konuştuk ama görüşemedik. Hastalık zamanlarında da görüşemedik. Kendime en büyük kızgınlığım da o. Vefatında da yurtdışındaydım, dönemedim.”

    “Vefatından bir yıl önce Bodrum’da oğluyla karşılaştık. Sonra Tarık Ağabey’i aradım, çok şaşırdı, ‘Şu an koşuyorum İstanbul’a, dönünce görüşelim’ dedi. Konuştuk ama görüşemedik. Hastalık zamanlarında da görüşemedik. Kendime en büyük kızgınlığım da o. Vefatında da yurtdışındaydım, dönemedim.”

  6. Halit Akçatepe ile görüştüğünü söyleyen Kıral, “Halit Ayabey’i arardım. Kızları okuldan arkadaşım, hastalık zamanında haberlerini kızlarından alırdım. Felç geçirmeden kısa bir süre önce konuşmuştuk” dedi.

    Halit Akçatepe ile görüştüğünü söyleyen Kıral, “Halit Ayabey’i arardım. Kızları okuldan arkadaşım, hastalık zamanında haberlerini kızlarından alırdım. Felç geçirmeden kısa bir süre önce konuşmuştuk” dedi.

  7. Tarık Akan ve Halit Akçatepe için, “Onlarla çok fazla yaşamadım ama onları öyle bir dönemde ve ortamda tanıdım ki herhalde Türkiye’nin en şanslı çocuklarından biriyim. 9 yaşında bir çocuk onlarla o hayatı yaşadı. Çok iyi izleri var hayatımda, çok güzel günler geçirdim, çok eğlendim” ifadesini kullandı.

    Tarık Akan ve Halit Akçatepe için, “Onlarla çok fazla yaşamadım ama onları öyle bir dönemde ve ortamda tanıdım ki herhalde Türkiye’nin en şanslı çocuklarından biriyim. 9 yaşında bir çocuk onlarla o hayatı yaşadı. Çok iyi izleri var hayatımda, çok güzel günler geçirdim, çok eğlendim” ifadesini kullandı.