Büyük Aşkların Başlama Hikayesi

İşte ünlü çiftlerin tanışma hikayeleri.

  1. Peki ya onların birbirleriyle nasıl tanıştıklarını biliyor musunuz?    İşte ünlü çiftlerin tanışma hikayeleri.

    Peki ya onların birbirleriyle nasıl tanıştıklarını biliyor musunuz? İşte ünlü çiftlerin tanışma hikayeleri.

  2. Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan çiftinin tek kızı Gülşah da erken yaşta dünyaevine girdi.  <br>  Gülşah henüz 14 yaşındayken tanışmış çift. Ailelerinin "henüz çok gençsiniz " uyarılarına aldırmadan da nikah masasına oturmuşlar.O dönemi Hafta Sonu dergisiyle yaptığı bir röportajda şöyle anlatmıştı Gülşah Alkoçlar: " Henüz 14 yaşındaydım ve Ender'i tanıdım, sevdim. Mutluluğun formülü herkese göre değişir. Önemli olan saygı, sevgi ve uyum. Çok ani bir evlilik kararı aldık. Babamın birçok özelliği onda vardı, dahası artıları bulunuyordu. Evlenmemin bana uygun olduğunu düşündüm, kararımdan dönmedim.

    Hülya Koçyiğit ve Selim Soydan çiftinin tek kızı Gülşah da erken yaşta dünyaevine girdi.
    Gülşah henüz 14 yaşındayken tanışmış çift. Ailelerinin "henüz çok gençsiniz " uyarılarına aldırmadan da nikah masasına oturmuşlar.O dönemi Hafta Sonu dergisiyle yaptığı bir röportajda şöyle anlatmıştı Gülşah Alkoçlar: " Henüz 14 yaşındaydım ve Ender'i tanıdım, sevdim. Mutluluğun formülü herkese göre değişir. Önemli olan saygı, sevgi ve uyum. Çok ani bir evlilik kararı aldık. Babamın birçok özelliği onda vardı, dahası artıları bulunuyordu. Evlenmemin bana uygun olduğunu düşündüm, kararımdan dönmedim.

  3. Gülşah Alkoçlar eşiyle tanıştığında henüz 14 yaşındaymış. Onların tanışması Uludağ'da bir otelde oldu. 'İlk görüşte aşktı' diye tanımladığı o geceyi Gülşah Alkoçlar bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Aşık olduğum Uludağ&#8217;da bir gün evleneceğim insanla tanışacağımı nereden bilebilirdim. Ender Alkoçlar ile Uludağ&#8217;da yılbaşı günü tanıştım. İlk görüşte aşk derler ya, ta kendisiydi! 1984 yılbaşı akşamında tanıştığımız ilk gece &#8220;Gülşah seninle bir gün evleneceğiz&#8221; dedi."    Çift. 1988 yılında nikah masasına oturdu. O dönemde Gülşah Alkoçlar henüz 18 yaşındaydı. Çiftin nikahına dönemin başbakanı Turgut Özal da katıldı ve şahitlik yaptı.

    Gülşah Alkoçlar eşiyle tanıştığında henüz 14 yaşındaymış. Onların tanışması Uludağ'da bir otelde oldu. 'İlk görüşte aşktı' diye tanımladığı o geceyi Gülşah Alkoçlar bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Aşık olduğum Uludağ’da bir gün evleneceğim insanla tanışacağımı nereden bilebilirdim. Ender Alkoçlar ile Uludağ’da yılbaşı günü tanıştım. İlk görüşte aşk derler ya, ta kendisiydi! 1984 yılbaşı akşamında tanıştığımız ilk gece “Gülşah seninle bir gün evleneceğiz” dedi." Çift. 1988 yılında nikah masasına oturdu. O dönemde Gülşah Alkoçlar henüz 18 yaşındaydı. Çiftin nikahına dönemin başbakanı Turgut Özal da katıldı ve şahitlik yaptı.

  4. Gülşah Alkoçlar eşiyle tanıştığında henüz 14 yaşındaymış. Onların tanışması Uludağ'da bir otelde oldu. 'İlk görüşte aşktı' diye tanımladığı o geceyi Gülşah Alkoçlar bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Aşık olduğum Uludağ&#8217;da bir gün evleneceğim insanla tanışacağımı nereden bilebilirdim. Ender Alkoçlar ile Uludağ&#8217;da yılbaşı günü tanıştım. İlk görüşte aşk derler ya, ta kendisiydi! 1984 yılbaşı akşamında tanıştığımız ilk gece &#8220;Gülşah seninle bir gün evleneceğiz&#8221; dedi."    Çift. 1988 yılında nikah masasına oturdu. O dönemde Gülşah Alkoçlar henüz 18 yaşındaydı. Çiftin nikahına dönemin başbakanı Turgut Özal da katıldı ve şahitlik yaptı.

    Gülşah Alkoçlar eşiyle tanıştığında henüz 14 yaşındaymış. Onların tanışması Uludağ'da bir otelde oldu. 'İlk görüşte aşktı' diye tanımladığı o geceyi Gülşah Alkoçlar bir röportajında şöyle anlatmıştı: "Aşık olduğum Uludağ’da bir gün evleneceğim insanla tanışacağımı nereden bilebilirdim. Ender Alkoçlar ile Uludağ’da yılbaşı günü tanıştım. İlk görüşte aşk derler ya, ta kendisiydi! 1984 yılbaşı akşamında tanıştığımız ilk gece “Gülşah seninle bir gün evleneceğiz” dedi." Çift. 1988 yılında nikah masasına oturdu. O dönemde Gülşah Alkoçlar henüz 18 yaşındaydı. Çiftin nikahına dönemin başbakanı Turgut Özal da katıldı ve şahitlik yaptı.

  5. Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından Hülya Koçyiğit ile eşi Selim Soydan 5 Temmuz 1968'den bu yana evliler. Yani neredeyse 50 yıldır... Çift birbirlerini ilk kez Büyükada'da görüp aşık olmuş.

    Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncasından Hülya Koçyiğit ile eşi Selim Soydan 5 Temmuz 1968'den bu yana evliler. Yani neredeyse 50 yıldır... Çift birbirlerini ilk kez Büyükada'da görüp aşık olmuş.

  6. Futbolcu olan Selim Soydan, takım kampı için gittiği Büyükada&#8217;da o dönem Yeşilçam&#8217;ın en genç, en güzel kadınlarından biri olan Koçyiğit&#8217;le karşılaşınca kalbi hızla çarpmaya başlamış. Bir daha da yavaşlamamış! Sıkı bir takip sonucu, ne yapıp edip aklından evliliğin &#8216;e&#8217;si bile geçmeyen Koçyiğit&#8217;i nikáh masasına oturmaya razı etmiş. &#8216;Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım&#8217; demiş&#8230;

    Futbolcu olan Selim Soydan, takım kampı için gittiği Büyükada’da o dönem Yeşilçam’ın en genç, en güzel kadınlarından biri olan Koçyiğit’le karşılaşınca kalbi hızla çarpmaya başlamış. Bir daha da yavaşlamamış! Sıkı bir takip sonucu, ne yapıp edip aklından evliliğin ‘e’si bile geçmeyen Koçyiğit’i nikáh masasına oturmaya razı etmiş. ‘Annen annem, kardeşlerin kardeşlerim olsun. Gel Hülya yuvamızı kuralım’ demiş…

  7. Çift; 5 Temmuz 1968&#8217;de nikáh masasına oturmuş. Nikah o kadar kalabalıkmış ki, onlar bile nikáh memurunun karşısına tam bir saat geç çıkmışlar. Sıcak, yapış yapış bir günde, o kalabalığın arasında bile, gözleri elleri birbirini kaybetmemiş. Ve o gün bir kez de tanıklarının önünde söz vermişler ömür boyu beraber olmaya&#8230;

    Çift; 5 Temmuz 1968’de nikáh masasına oturmuş. Nikah o kadar kalabalıkmış ki, onlar bile nikáh memurunun karşısına tam bir saat geç çıkmışlar. Sıcak, yapış yapış bir günde, o kalabalığın arasında bile, gözleri elleri birbirini kaybetmemiş. Ve o gün bir kez de tanıklarının önünde söz vermişler ömür boyu beraber olmaya…

  8. Sanat dünyasının en görkemli aşıklarından biriydi Muhterem Nur ile Müslüm Gürses.Onlar resmi olarak evli değillerdi. Ama birlikteliklerini ünlü sanatçının ölümüne kadar sürdü. Çift Malatya'da bir konserde tanıştı.

    Sanat dünyasının en görkemli aşıklarından biriydi Muhterem Nur ile Müslüm Gürses.Onlar resmi olarak evli değillerdi. Ama birlikteliklerini ünlü sanatçının ölümüne kadar sürdü. Çift Malatya'da bir konserde tanıştı.

  9. Konserde Gürses, Nur`dan sonra sahne aldı. Bu durumu kıskanan Nur`la Gürses arasında tartışma başladı. artışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nur`a bir tokat attı.

    Konserde Gürses, Nur`dan sonra sahne aldı. Bu durumu kıskanan Nur`la Gürses arasında tartışma başladı. artışma uzayınca sinirlenen Gürses, Muhterem Nur`a bir tokat attı.

  10. Araya giren yetkililer Gürses`i ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkılır ve ilişki başladı. Nur ve Gürses'in aşkı "büyük nefretlerden büyük aşklar doğar" deyişini doğrulayacak türdendi. Gürses'in ölümünden sonra Muhterem Nur uzun süre toparlanamadı. Bu büyük kayba rağmen onlar Yeşilçam'ın en unutulmaz aşklarından birinin kahramanı olarak tarihe geçtiler bile.

    Araya giren yetkililer Gürses`i ikna edince ertesi akşam hep beraber özür yemeğine çıkılır ve ilişki başladı. Nur ve Gürses'in aşkı "büyük nefretlerden büyük aşklar doğar" deyişini doğrulayacak türdendi. Gürses'in ölümünden sonra Muhterem Nur uzun süre toparlanamadı. Bu büyük kayba rağmen onlar Yeşilçam'ın en unutulmaz aşklarından birinin kahramanı olarak tarihe geçtiler bile.

  11. Onlar 40 yılı aşkın süredir birlikteler.. Hiçbir zaman resmi olarak evlenmediler. Ama neredeyse yarım asır boyunca bir yastığa baş koydular. Bu büyük aşkın kahramanları Fatma Girik ve Memduh Ün... Yeşilçam'ın usta yönetmeni ve Türk sinemasınadamga vuran "boncuk gözlü" Fatma Girik'in aşkının geçmişi ünlü oyuncunun henüz 13 yaşında olduğu döneme kadar uzanıyor.

    Onlar 40 yılı aşkın süredir birlikteler.. Hiçbir zaman resmi olarak evlenmediler. Ama neredeyse yarım asır boyunca bir yastığa baş koydular. Bu büyük aşkın kahramanları Fatma Girik ve Memduh Ün... Yeşilçam'ın usta yönetmeni ve Türk sinemasınadamga vuran "boncuk gözlü" Fatma Girik'in aşkının geçmişi ünlü oyuncunun henüz 13 yaşında olduğu döneme kadar uzanıyor.

  12. Fatma Girik, 'Murada Ereceğim' filminde ünlü yönetmenle flört etmeye başladı. Yeşilçam kuralları içinde 'artist - yönetmen' aşkı gibi geldi herkese önceleri. Çok sürmez, gelip geçer, sona erer sanıldı. Birkaç film sonrasında biter diye beklendi, bitmedi. Ne birkaç filmde, ne akıp giden yıllarda da sona ermedi. Daha bir alevlendi bu aşk... Hem de nikah bile beklemeden, olanca doğallığıyla...

    Fatma Girik, 'Murada Ereceğim' filminde ünlü yönetmenle flört etmeye başladı. Yeşilçam kuralları içinde 'artist - yönetmen' aşkı gibi geldi herkese önceleri. Çok sürmez, gelip geçer, sona erer sanıldı. Birkaç film sonrasında biter diye beklendi, bitmedi. Ne birkaç filmde, ne akıp giden yıllarda da sona ermedi. Daha bir alevlendi bu aşk... Hem de nikah bile beklemeden, olanca doğallığıyla...

  13. Çocuk yaşında girdiği sinemada zirveye çıkan, Türk sinemasının doruklarında kalan Fatma Girik, bugün 50'nin üzerinde. Memduh Ün ise 70'nin... Aralarındaki yaş farkı mutluluklarını hiç engellememiş, bilakis kamçılamış.    Ün bir süre önce hayata veda etti. Girik ise son ana kadar büyük aşkının tedavi gördüğü hastanede onun yanında olmayı sürdürdü.

    Çocuk yaşında girdiği sinemada zirveye çıkan, Türk sinemasının doruklarında kalan Fatma Girik, bugün 50'nin üzerinde. Memduh Ün ise 70'nin... Aralarındaki yaş farkı mutluluklarını hiç engellememiş, bilakis kamçılamış. Ün bir süre önce hayata veda etti. Girik ise son ana kadar büyük aşkının tedavi gördüğü hastanede onun yanında olmayı sürdürdü.

  14. Türkiye'nin en ünlü ve mutlu çiftlerinden biri de Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ... Çift mutluluklarını Can adını verdikleri evlatlarıyla perçinledi. İşte onların tanışma ve evlilik öyküsü.

    Türkiye'nin en ünlü ve mutlu çiftlerinden biri de Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ... Çift mutluluklarını Can adını verdikleri evlatlarıyla perçinledi. İşte onların tanışma ve evlilik öyküsü.

  15. Yıl 1994... Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'a telefon açtı ve iş teklifinde bulundu. Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluştular.

    Yıl 1994... Mehmet Aslantuğ, Arzum Onan'a telefon açtı ve iş teklifinde bulundu. Onan bunu kabul edince de ertesi gün buluştular.

  16. Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra Onan'a evlenme teklif etti. Çift o günden bu yana iyi günde kötü günde birbirlerini hiç yalnız bırakmadı.

    Aslantuğ tanışmalarından iki gün sonra Onan'a evlenme teklif etti. Çift o günden bu yana iyi günde kötü günde birbirlerini hiç yalnız bırakmadı.

  17. Onlarınki tıpkı bir peri masalı gibi... Sandal ile Emina Bodrum'da tanıştılar. Konser vereceği Bodrum'a arkadaşının ısrarı üzerine iki gün önce gitmiş Sandal. "İyi ki de gitmişim" diyor. "Yoksa Emina ile tanışamazdım."

    Onlarınki tıpkı bir peri masalı gibi... Sandal ile Emina Bodrum'da tanıştılar. Konser vereceği Bodrum'a arkadaşının ısrarı üzerine iki gün önce gitmiş Sandal. "İyi ki de gitmişim" diyor. "Yoksa Emina ile tanışamazdım."

  18. Sandal, tam Havana'nın önünde teknesini demirleyecek bir yer ararken görmüş Emina'yı. Sonrasını da şöyle anlatıyor: "Onunla gözgöze geldik. Onu görür görmez oturduğum yerden panter gibi kalktım. Gittim tanıştım. Yemeğe davet ettim. İkna edene kadar çok yalvardım.

    Sandal, tam Havana'nın önünde teknesini demirleyecek bir yer ararken görmüş Emina'yı. Sonrasını da şöyle anlatıyor: "Onunla gözgöze geldik. Onu görür görmez oturduğum yerden panter gibi kalktım. Gittim tanıştım. Yemeğe davet ettim. İkna edene kadar çok yalvardım.

  19. Emina'yı gördüğü ilk anda ona aşık olduğunu söylüyor Sandal: "İnsan aşkı arayamaz. Aşk bir insanı kendine layık görürse onu davet eder. Biz davet edildik aşk tarafından. Şimdi bunu yaşıyoruz doyasıya" diyor.    Kısa bir süre önce evlenen çift şimdi iki çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

    Emina'yı gördüğü ilk anda ona aşık olduğunu söylüyor Sandal: "İnsan aşkı arayamaz. Aşk bir insanı kendine layık görürse onu davet eder. Biz davet edildik aşk tarafından. Şimdi bunu yaşıyoruz doyasıya" diyor. Kısa bir süre önce evlenen çift şimdi iki çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

  20. Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, dizi setinde tanıştı ve aşkları magazin gündemine bomba gibi düştü.

    Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, dizi setinde tanıştı ve aşkları magazin gündemine bomba gibi düştü.

  21. Dizide anne- oğulu canlandıran Altuğ ve Atacan kısa sürede ayrılacakları yolundaki iddiaları çürüterek evlendi.

    Dizide anne- oğulu canlandıran Altuğ ve Atacan kısa sürede ayrılacakları yolundaki iddiaları çürüterek evlendi.

  22. Çift, Su adını verdikleri kızlarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdürüyor.

    Çift, Su adını verdikleri kızlarıyla birlikte mutlu bir hayat sürdürüyor.

  23. Tolga Çevik ve eşi Özge ile bir arkadaşlarının mekanında tanışmış. Tanıştıkları gün aynı masada oturup uzun uzun sohbet etmişler. Ünlü oyuncunun anlattığına göre de sadece yarım saat sonra evlenmeye karar vermişler.

    Tolga Çevik ve eşi Özge ile bir arkadaşlarının mekanında tanışmış. Tanıştıkları gün aynı masada oturup uzun uzun sohbet etmişler. Ünlü oyuncunun anlattığına göre de sadece yarım saat sonra evlenmeye karar vermişler.

  24. Tolga Çevik bu durumu "İnsana öyle bir his geliyor" diye anlatmıştı bir röportajında.Çevik ile Cem Yılmaz'ın kardeşi olan Özge Çevik 2004 yılında evlendi.    Flört ettikleri sırada "zaten evleriniz" diye kendi aralarında konuşan çiftin şimdi iki tane çocuğu var.

    Tolga Çevik bu durumu "İnsana öyle bir his geliyor" diye anlatmıştı bir röportajında.Çevik ile Cem Yılmaz'ın kardeşi olan Özge Çevik 2004 yılında evlendi. Flört ettikleri sırada "zaten evleriniz" diye kendi aralarında konuşan çiftin şimdi iki tane çocuğu var.

  25. 2001&#8217;de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı&#8217;yla bu yarışmada tanıştı. Ama evlenme kararını hemen almadılar.    Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu.    İkisi de oyunculuk kariyerlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Bir süre önce dünyaya gelen bebekleri onların mutluluğunu ikiye katladı.

    2001’de Miss Turkey güzellik yarışmasına katılan Sedef Avcı ve eşi model Kıvanç Kasabalı’yla bu yarışmada tanıştı. Ama evlenme kararını hemen almadılar. Çift 4 yıllık bir beraberliğin ardından 2005'te nikah masasına oturdu. İkisi de oyunculuk kariyerlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor. Bir süre önce dünyaya gelen bebekleri onların mutluluğunu ikiye katladı.