Survivor'da Elemeye Kimler Kaldı? (Birleşme Haftası)

Survivor'da elemeye kimler kaldı? (Birleşme haftası)

  1. Survivor'ın 12.haftasının son günü Bil Bakalım oyunu ile başladı.    Yarışmanın galibi Pınar, tereyağ ve Trabzon-Vakfıkebir ekmeği ödülünü kazandı.

    Survivor'ın 12.haftasının son günü Bil Bakalım oyunu ile başladı. Yarışmanın galibi Pınar, tereyağ ve Trabzon-Vakfıkebir ekmeği ödülünü kazandı.

  2. Birleşme haftasının son bölümünde ayrıca ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmayı ünlüler takımı kazandı.    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Anıl kazandı. Birleşme haftası olduğu için isim söyleyemeyen Anıl, ada konseyinde adının yazılmaması için kendisini korumaya almış oldu.

    Birleşme haftasının son bölümünde ayrıca ünlüler takımı ile gönüllüler takımı ikinci dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi. Yarışmayı ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Anıl kazandı. Birleşme haftası olduğu için isim söyleyemeyen Anıl, ada konseyinde adının yazılmaması için kendisini korumaya almış oldu.

  3. Acun Ilıcalı, son ada konseyinde performans ödülünün ise çay ve poğaça olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde İlhan kazandı. İkinci en iyi isim ise Adem oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Pınar oldu.

    Acun Ilıcalı, son ada konseyinde performans ödülünün ise çay ve poğaça olduğunu açıkladı. En iyi performans ödülünün sahibi ile en iyi ikincinin paylaşacağı ödülü erkeklerde İlhan kazandı. İkinci en iyi isim ise Adem oldu. Kızlarda ise birinci Sema, ikinci Pınar oldu.

  4. Ada konseyinde adı en çok yazılan Gökhan, Berna'nın ardından ikinci eleme adayı oldu.    Survivor'da bu hafta birleşme olduğu için eleme yapılmadı. Önümüzdeki hafta ise yapılacak dokunulmazlık oyunları sonrası iki eleme adayı daha çıkacak. Ve en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

    Ada konseyinde adı en çok yazılan Gökhan, Berna'nın ardından ikinci eleme adayı oldu. Survivor'da bu hafta birleşme olduğu için eleme yapılmadı. Önümüzdeki hafta ise yapılacak dokunulmazlık oyunları sonrası iki eleme adayı daha çıkacak. Ve en az SMS oyunu alan Survivor'dan elenecek.

  5. GÖKHAN NELER SÖYLEDİ? <p>    Gökhan karar sonrası şöyle konuştu: "İstedikleri zaman yazabilirler. Kimseye kızgın değilim. Birbirine yakın olan insanlar birbirini destekleyecek. Oyunlarda elimden geldiğince mücadelemi veriyorum. Survivor'ın gerçekleriyle karşı karşıyayız. Önce kendime sonra izleyenlerin desteğini arkama alıp bu potadan çıkacağımı düşünüyorum. Burası özel bir yer, her şey çok anlamlı ve güzel. Önümüzdeki iki yarışı alıp diğer iki ismi ünlülerden çıkarmak istiyoruz."

    GÖKHAN NELER SÖYLEDİ?

    Gökhan karar sonrası şöyle konuştu: "İstedikleri zaman yazabilirler. Kimseye kızgın değilim. Birbirine yakın olan insanlar birbirini destekleyecek. Oyunlarda elimden geldiğince mücadelemi veriyorum. Survivor'ın gerçekleriyle karşı karşıyayız. Önce kendime sonra izleyenlerin desteğini arkama alıp bu potadan çıkacağımı düşünüyorum. Burası özel bir yer, her şey çok anlamlı ve güzel. Önümüzdeki iki yarışı alıp diğer iki ismi ünlülerden çıkarmak istiyoruz."