Büşra'nın Evrim Gibi Değişiminin Asıl Nedeni Bakın Ne!

Büşra'nın evrim gibi değişimi

  1. Oyuncu Büşra Pekin, son günlerde büyük bir değişiklik yapmış, imajını değiştirmiş bunun yanı sıra oldukça fazla kilo vermişti. Büşra Pekin'in evrim olarak değerledirilebilir değişiminin asıl nedeni ortaya çıktı.İşte Büşra Pekin'in değişiminin asıl sebebi...

    Oyuncu Büşra Pekin, son günlerde büyük bir değişiklik yapmış, imajını değiştirmiş bunun yanı sıra oldukça fazla kilo vermişti. Büşra Pekin'in evrim olarak değerledirilebilir değişiminin asıl nedeni ortaya çıktı.İşte Büşra Pekin'in değişiminin asıl sebebi...

  2. 'Kolonya Cumhuriyeti' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Büşra Pekin bu porje için değişime girdiğini açıkladı

    'Kolonya Cumhuriyeti' filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Büşra Pekin bu porje için değişime girdiğini açıkladı

  3. 5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika ile savaşa girmesini konu alan ‘Kolonya Cumhuriyeti’nde, ülke başkanı Peker Mengen’in (Çağlar Çorumlu) eşi 'Mualla' karakterine hayat veren Büşra Pekin, senaryo gereği başkanın yüzüne bakmadığı ancak daha sonra bambaşka bir fiziksel görüntüye bürünüyor.

    5 bin nüfuslu bir beldenin ülkeye dönüşüp Amerika ile savaşa girmesini konu alan ‘Kolonya Cumhuriyeti’nde, ülke başkanı Peker Mengen’in (Çağlar Çorumlu) eşi 'Mualla' karakterine hayat veren Büşra Pekin, senaryo gereği başkanın yüzüne bakmadığı ancak daha sonra bambaşka bir fiziksel görüntüye bürünüyor.

  4. 34 yaşındaki Büşra Pekin, "İnsanlar bendeki değişimi merak ediyor ve soruyorlardı. Bu filmdeki rolüm için kilo verdim. Saçlarımın rengini de rolüm için değiştirdim” açıklamasını yaptı.

    34 yaşındaki Büşra Pekin, "İnsanlar bendeki değişimi merak ediyor ve soruyorlardı. Bu filmdeki rolüm için kilo verdim. Saçlarımın rengini de rolüm için değiştirdim” açıklamasını yaptı.

  5. Büşra Pekin 12 kilo verdi.

    Büşra Pekin 12 kilo verdi.

  6. Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut’un yer aldığı, 'Güldür Güldür' yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği ‘Kolonya Cumhuriyeti’ filmi 21 Nisan’da vizyona girecek.

    Başrollerini Çağlar Çorumlu ve Büşra Pekin’in paylaştığı, oyuncu kadrosunda Mahir İpek, Uğur Bilgin ve Ersin Korkut’un yer aldığı, 'Güldür Güldür' yazar ekibinin senaryosunu yazdığı, aynı ekipten Murat Kepez’in ilk defa yönetmen koltuğuna geçtiği ‘Kolonya Cumhuriyeti’ filmi 21 Nisan’da vizyona girecek.