Survivor'a Kim Veda Etti

Survivor'a kim veda etti (Survivor 18 Nisan kim elendi?)

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler ve Ünlüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Gökhan Gözükan ve Sabriye Şengül ve Pınar Saka'ydı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu 4 isimden bu hafta Survivor adasına veda eden Pınar Saka oldu.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler ve Ünlüler takımlarından elemeye çıkan Berna Keklikler, Gökhan Gözükan ve Sabriye Şengül ve Pınar Saka'ydı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu 4 isimden bu hafta Survivor adasına veda eden Pınar Saka oldu.

  2. Survivor 2017'ye veda eden Pınar Saka kimdir? Pınar Saka 5 Kasım 1985 doğumludur. 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışır. Almeria, İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x 400m bayrak kategorisinde yarıştı. Takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu'yla beraber 3:40.75' dereceleriyle bronz madalyanın sahibi oldular.

    Survivor 2017'ye veda eden Pınar Saka kimdir? Pınar Saka 5 Kasım 1985 doğumludur. 100, 200 ve 400 metre kategorilerinde yarışır. Almeria, İspanya'da düzenlenen 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x 400m bayrak kategorisinde yarıştı. Takım arkadaşları Birsen Bekgöz, Özge Gürler ve Binnaz Uslu'yla beraber 3:40.75' dereceleriyle bronz madalyanın sahibi oldular.

  3. Survivor sembolü kim kazandı : Survivor 2017'nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda finale kalan Sema, rakibi Tuğçe Melis'e kaybedince morali çok bozuldu ve gözyaşlarına hakim olamadı.

    Survivor sembolü kim kazandı : Survivor 2017'nin 18 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda finale kalan Sema, rakibi Tuğçe Melis'e kaybedince morali çok bozuldu ve gözyaşlarına hakim olamadı.

  4. Survivor ödül oyununu kim kazandı : Sembol oyunu sonrası ise Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de arkadaşlarıyla mesajlaşma şansı yakaladı.

    Survivor ödül oyununu kim kazandı : Sembol oyunu sonrası ise Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de arkadaşlarıyla mesajlaşma şansı yakaladı.

  5. Survivor iletişim ödülü oyunu : İletişim ödülünü kaybeden Ünlüler takımı büyük üzüntü yaşadı. İletişim ödülü oyunu bayrak yarışında oyunu kaybeden Sema ödülü kazanamadıkları için adeta yıkıldı.

    Survivor iletişim ödülü oyunu : İletişim ödülünü kaybeden Ünlüler takımı büyük üzüntü yaşadı. İletişim ödülü oyunu bayrak yarışında oyunu kaybeden Sema ödülü kazanamadıkları için adeta yıkıldı.