İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Dünyanın İlk Renksiz Kahvesi Yapıldı

Dünyanın ilk renksiz kahvesi

  1. Dünyanın ilk renksiz kahvesi 'Clear Coffee' İngiltere'de satışa sunuldu.

    Dünyanın ilk renksiz kahvesi 'Clear Coffee' İngiltere'de satışa sunuldu.

  2. Güne başlarken pek çok kişinin vazgeçilmezi olan kahve ilginç bir değişime uğradı. Kafein bağımlılarının yeni gözdesi olmaya aday renksiz kahve görücüye çıktı.

    Güne başlarken pek çok kişinin vazgeçilmezi olan kahve ilginç bir değişime uğradı. Kafein bağımlılarının yeni gözdesi olmaya aday renksiz kahve görücüye çıktı.

  3. "Clear Coffee" isimli kahveyi bildiğimiz anlamda kahveden ayıran özelliği renksiz olması.

    "Clear Coffee" isimli kahveyi bildiğimiz anlamda kahveden ayıran özelliği renksiz olması.

  4. Su gibi gözüken Clear Coffee David Nagy ve kardeşi Adam tarafından hayata geçirildi.

    Su gibi gözüken Clear Coffee David Nagy ve kardeşi Adam tarafından hayata geçirildi.

  5. Londra'da yaşayan Slovakya asıllı Nagy kardeşlerin iddiasına göre Clear Coffee'yi bildiğimiz kahveden ayıran en önemli özelliği düşük kalorili olması.

    Londra'da yaşayan Slovakya asıllı Nagy kardeşlerin iddiasına göre Clear Coffee'yi bildiğimiz kahveden ayıran en önemli özelliği düşük kalorili olması.

  6. Kahve üretiminde daha önce kullanılmayan bir metot kullandıklarının altını çizen Nagy kardeşler, "İşlenen kahve çekirdekleri kafein kaybına uğruyor, biz de bunu yüksek kaliteli doğal kafein ekleyerek telafi ediyoruz" diyor.

    Kahve üretiminde daha önce kullanılmayan bir metot kullandıklarının altını çizen Nagy kardeşler, "İşlenen kahve çekirdekleri kafein kaybına uğruyor, biz de bunu yüksek kaliteli doğal kafein ekleyerek telafi ediyoruz" diyor.