İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

EDHO'ya Kurtlar Vadisi'nden Transfer

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan yeni karakter

  1. Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan yeni karakter Rüstem kimdir?

    Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a katılan yeni karakter Rüstem kimdir?

  2. Davut Tataroğlu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Can Gürzap tarafından canlandırılmış karakter. İstanbul'un en zengin işadamlarındandır.

    Davut Tataroğlu Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Can Gürzap tarafından canlandırılmış karakter. İstanbul'un en zengin işadamlarındandır.

  3. Hatta kendisini Türkiye'yi yöneten 4 aileden birisi olarak kabul etmektedir. Karahanlının da hizmet ettiği ve uğrunda öldüğü "yüce seçilmişler" denilen o masonik, gizli örgütün de bir üyesidir. Birçok sektöre hükmeder. Adamlarından en güvendiği hatta sağ kolu olan Yalçın Bulut oğlu olan Fuat Tamer Tataroğlu'nu Memati'nin öldürdüğünü söylemediği gerekçesi ile Yalçın Bulut'u dövdürttükten sonra silah sıktırarak öldürdüğünü zannetmiştir. Bulut'un Derin Devlet'e çalıştığını öğrendiği için Bulutu vurdurmuştur. Ancak sonra Bulut'u yanına geri aldırtmıştır. Ayrıca Davut Tataroğlu doğrudan doğruya ABD derin devleti adamı Aron Feller'e bağlıdır. Ancak daha sonra Feller ile aralarında fikir ayrılıkları doğmuştur. Zaman zaman Polat'a yakınlaşmış, bazen de ona cephe almıştır. Güçler dengesini gözeten güç sahibi bir adamdır.153.bölümde Kara tarafından zehirli iğne yapılarak öldürülmüştür.

    Hatta kendisini Türkiye'yi yöneten 4 aileden birisi olarak kabul etmektedir. Karahanlının da hizmet ettiği ve uğrunda öldüğü "yüce seçilmişler" denilen o masonik, gizli örgütün de bir üyesidir. Birçok sektöre hükmeder. Adamlarından en güvendiği hatta sağ kolu olan Yalçın Bulut oğlu olan Fuat Tamer Tataroğlu'nu Memati'nin öldürdüğünü söylemediği gerekçesi ile Yalçın Bulut'u dövdürttükten sonra silah sıktırarak öldürdüğünü zannetmiştir. Bulut'un Derin Devlet'e çalıştığını öğrendiği için Bulutu vurdurmuştur. Ancak sonra Bulut'u yanına geri aldırtmıştır. Ayrıca Davut Tataroğlu doğrudan doğruya ABD derin devleti adamı Aron Feller'e bağlıdır. Ancak daha sonra Feller ile aralarında fikir ayrılıkları doğmuştur. Zaman zaman Polat'a yakınlaşmış, bazen de ona cephe almıştır. Güçler dengesini gözeten güç sahibi bir adamdır.153.bölümde Kara tarafından zehirli iğne yapılarak öldürülmüştür.

  4. Can Gürzap (d. 26 Mayıs 1944, İstanbul), Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen.

    Can Gürzap (d. 26 Mayıs 1944, İstanbul), Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu, yazar, eğitmen.

  5. İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve oyuncu olarak görev yaptı. Konservatuarda öğretmen olarak derslere girdi. TRT'de radyoya birçok radyo tiyatrosu hazırladı. 1971 yılında Arsen Gürzap ile evlendi. 1978' de İstanbul Devlet Tiyatrosu kurucu müdürü oldu. Çevirmenlik ve senaryo yazarlığı (Yorgun Savaşçı - 1993) da yapan sanatçı, halen kurucusu olduğu Dialog sunuculuk ve dil okulunda görev yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

    İlk tiyatro eğitimini, kendisi gibi sanatçı olan babası Reşit Gürzap'tan alan sanatçı, 1962'de Kadıköy Maarif Koleji'ni tamamladıktan sonra Ankara Devlet Konservartuarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi ve Londra'da Central School of Speech and Drama'da eğitim gördü. Ankara Devlet Tiyatrosu'nda yönetmen ve oyuncu olarak görev yaptı. Konservatuarda öğretmen olarak derslere girdi. TRT'de radyoya birçok radyo tiyatrosu hazırladı. 1971 yılında Arsen Gürzap ile evlendi. 1978' de İstanbul Devlet Tiyatrosu kurucu müdürü oldu. Çevirmenlik ve senaryo yazarlığı (Yorgun Savaşçı - 1993) da yapan sanatçı, halen kurucusu olduğu Dialog sunuculuk ve dil okulunda görev yapmakta, sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır.

  6. Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.

    Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.

  7. Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.

    Sanatçı, 2004 yılında Kadıköy Maarif Koleji ve Anadolu Lisesi Mezunlar Derneği tarafından Kristal Martı ödülüne layık bulunmuştur.