Haluk Levent Parti Kuruyor! İşte Partisinin İsmi

Haluk Levent parti kuruyor! İşte partisinin ismi

  1. Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Haluk Levent parti kurmaya karar verdi.

    Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen şarkıcı Haluk Levent parti kurmaya karar verdi.

  2. Haluk Levent, ülke gündeminden etkilenerek parti kurmaya karar verdi. Twitter hesabından bu fikrini duyuran Levent, partisi için isim ve logo önerilerini yeniden paylaşarak en çok beğeni alanı seçti.

    Haluk Levent, ülke gündeminden etkilenerek parti kurmaya karar verdi. Twitter hesabından bu fikrini duyuran Levent, partisi için isim ve logo önerilerini yeniden paylaşarak en çok beğeni alanı seçti.

  3. İşte Haluk Levent’in ‘Anadolu Halk ve Barış Partisi’ (AHBAP) adını verdiği partisiyle ilgili ilk icraatları...

    İşte Haluk Levent’in ‘Anadolu Halk ve Barış Partisi’ (AHBAP) adını verdiği partisiyle ilgili ilk icraatları...

  4. Bana bir parti ismi bulun. Partiyi kuruyorum. Bak söz verdiniz “Parti kur oy verelim” diye... Tüm oylar benim partiye tamam mı?    Rt yaptıklarımdan hangisinden fazla beğeni alırsa o parti ismi tamamdır ve bio’ya yazılacaktır.  Anadolu Halk Partisi tamamdır. Hayırlı olsun.

    Bana bir parti ismi bulun. Partiyi kuruyorum. Bak söz verdiniz “Parti kur oy verelim” diye... Tüm oylar benim partiye tamam mı? Rt yaptıklarımdan hangisinden fazla beğeni alırsa o parti ismi tamamdır ve bio’ya yazılacaktır. Anadolu Halk Partisi tamamdır. Hayırlı olsun.

  5. Batman temsilcimiz Mansur abimizdir. İlk işimiz Doğu ve Güneydoğu arkadaşlar!     Tüm illerde ilçelerde ön seçim olana kadar geçici olarak atamaları ben yapacağım. Parti içi demokrasi var kardeşim. Parti üyeleri artık abi demeyecek yasak! ‘Sayın genel başkanım’ diyeceksiniz. Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir. Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır.

    Batman temsilcimiz Mansur abimizdir. İlk işimiz Doğu ve Güneydoğu arkadaşlar! Tüm illerde ilçelerde ön seçim olana kadar geçici olarak atamaları ben yapacağım. Parti içi demokrasi var kardeşim. Parti üyeleri artık abi demeyecek yasak! ‘Sayın genel başkanım’ diyeceksiniz. Diğer takipçilerim abi demeye devam edebilir. Parti il ve ilçe başkanlarının ve belediye ve milletvekili adaylıklarında erkek kotamız yüzde 20 olacaktır.