İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Erkek Arkadaşı Ünlü Modelin Yüzüne Asit Attı

Erkek arkadaşı ünlü modelin yüzüne asit attı

  1. İtalyan güzellik yarışması kraliçesi kıskançlık kurbanı oldu. Dünyaca ünlü model Gessica Notaro, eski erkek arkadaşının saldırısına uğradı.

    İtalyan güzellik yarışması kraliçesi kıskançlık kurbanı oldu. Dünyaca ünlü model Gessica Notaro, eski erkek arkadaşının saldırısına uğradı.

  2. Yüzüne asit atılan genç model bir gözünü kaybederken yüzü ise tanınmaz hale geldi. Tutuklu yargılanan erkek arkadaşı nedeniyle aylarca hastanede tedavi gören Gessica Notaro, ilk kez bir TV programında yaşadıklarını anlattı.

    Yüzüne asit atılan genç model bir gözünü kaybederken yüzü ise tanınmaz hale geldi. Tutuklu yargılanan erkek arkadaşı nedeniyle aylarca hastanede tedavi gören Gessica Notaro, ilk kez bir TV programında yaşadıklarını anlattı.

  3. Yüzü tanınmaz hale gelen ünlü model için özel steril oda oluşturulurken, hayranlarıyla da cam bölmenin ardından görüşüyor.

    Yüzü tanınmaz hale gelen ünlü model için özel steril oda oluşturulurken, hayranlarıyla da cam bölmenin ardından görüşüyor.

  4. Show programına yüzüne örttüğü eşarpla gelen ünlü model için stüdyo steril hale getirildi. Yaşadıklarını canlı yayında anlatan Notaro, saldırı esnasında güzelliğim kaybolsa da gözlerimi kaybetmemek için dua ettim diye konuştu. İşte ünlü modelin son hali;

    Show programına yüzüne örttüğü eşarpla gelen ünlü model için stüdyo steril hale getirildi. Yaşadıklarını canlı yayında anlatan Notaro, saldırı esnasında güzelliğim kaybolsa da gözlerimi kaybetmemek için dua ettim diye konuştu. İşte ünlü modelin son hali;