Beyaz Muradına Erdi Bakın Kiminle Evleniyor

Beyazıt Öztürk muradına erdi bakın kiminle evleniyor

  1. Beyazıt Öztürk, magazin dünyasının müzmin bekarı. 48 yaşındaki şovmen'in hala evlenmemiş olması herkesin dilinde. Zaman zaman onunla dalga geçiliyor bazen o kendisiyle dalga geçiyor. Beyazıt Öztürk bu bekarlık hayatından sıkılmış olacak ki, sonunda nikah masasına oturdu. Hemde çok ünlü bir kadın oyuncuyla. Beyazıt Öztürk'ün bu gizemli nikah masası macerasının sırrı ne?

    Beyazıt Öztürk, magazin dünyasının müzmin bekarı. 48 yaşındaki şovmen'in hala evlenmemiş olması herkesin dilinde. Zaman zaman onunla dalga geçiliyor bazen o kendisiyle dalga geçiyor. Beyazıt Öztürk bu bekarlık hayatından sıkılmış olacak ki, sonunda nikah masasına oturdu. Hemde çok ünlü bir kadın oyuncuyla. Beyazıt Öztürk'ün bu gizemli nikah masası macerasının sırrı ne?

  2. Beyazıt Öztürk, 34 yaşındaki ünlü oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturdu. Ancak bu sürpriz evlilik kararı bir film senaryosundan ibaret. Programına çektiği skeçleri oldukça beğenilen Beyazıt Öztürk programına, vizyona yeni giren Kolonya Cumhuriyeti filminin başrol oyuncularından Büşra Pekin’i konuk etti.

    Beyazıt Öztürk, 34 yaşındaki ünlü oyuncu Büşra Pekin ile nikah masasına oturdu. Ancak bu sürpriz evlilik kararı bir film senaryosundan ibaret. Programına çektiği skeçleri oldukça beğenilen Beyazıt Öztürk programına, vizyona yeni giren Kolonya Cumhuriyeti filminin başrol oyuncularından Büşra Pekin’i konuk etti.

  3. Beyazıt Öztürk, bu hafta bir skecinde Büşra Pekin ile nikah masasına oturacak. Büşra Pekin, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

    Beyazıt Öztürk, bu hafta bir skecinde Büşra Pekin ile nikah masasına oturacak. Büşra Pekin, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

  4. İşte Büşra Pekin'in paylaştığı o fotoğraflar.

    İşte Büşra Pekin'in paylaştığı o fotoğraflar.

  5. Şovunun içinde birbirinden komik skeçlere yer veren Beyaz, bu hafta Büşra Pekin ile nikah masasına oturacak.

    Şovunun içinde birbirinden komik skeçlere yer veren Beyaz, bu hafta Büşra Pekin ile nikah masasına oturacak.

  6. Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Büşra Pekin'i bu haftaki programında ağırlayacak olan Beyaz'ın seyircilerine bir de sürprizi olacak.

    Ümit Besen, Arif Susam, Cengiz Kurtoğlu ve Büşra Pekin'i bu haftaki programında ağırlayacak olan Beyaz'ın seyircilerine bir de sürprizi olacak.

  7. Öte yandan başrollerinde Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu, Ersin Korkut, Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı, senaryosunu BKM Mutfak ekibinin yazdığı 'Kolonya Cumhuriyeti' 21 Nisan'da vizyona girdi.

    Öte yandan başrollerinde Büşra Pekin, Çağlar Çorumlu, Ersin Korkut, Mahir İpek gibi isimlerin yer aldığı, senaryosunu BKM Mutfak ekibinin yazdığı 'Kolonya Cumhuriyeti' 21 Nisan'da vizyona girdi.

  8. Büşra Pekin filmden fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmiyor.

    Büşra Pekin filmden fotoğraflar paylaşmayı ihmal etmiyor.

  9. KOLONYA CUMHURİYETİ FİLMİNİN KONUSU NE?-  Dünyaya gelen uzaylılara karşılama yapılır. Kolonya'ya iniş yapan uzaylı yerel halkın büyün sevgisiyle karşılanır ancak bir kaza olur ve kutlamalar sırasında uzay mekiği yerle yeksan olur. Kolonya'da bir müddet konaklamak zorunda kalan uzaylı ile yerel halkın arasında da kahkaha dolu bir macera başlar.

    KOLONYA CUMHURİYETİ FİLMİNİN KONUSU NE?- Dünyaya gelen uzaylılara karşılama yapılır. Kolonya'ya iniş yapan uzaylı yerel halkın büyün sevgisiyle karşılanır ancak bir kaza olur ve kutlamalar sırasında uzay mekiği yerle yeksan olur. Kolonya'da bir müddet konaklamak zorunda kalan uzaylı ile yerel halkın arasında da kahkaha dolu bir macera başlar.

  10. Uzaylının inişiyle birlikte Amerika da tepkisiz kalmaz ve beş bin nüfuslu beldeye savaş açar. Artık işler iyice karşıacaktır...  BKM'nin yapımcılığında hayata geçen Kolonya Cumhuriyeti, Dedemin Fişi, Çarşı Pazar sinema filmlerinin senaristi olarak tanınan Murat Kepez'in de ilk uzun metraj sinema filmi. Komedi türündeki yerli filmde Çağlar Çorumlu, Uğur Bilgin, Mahir İpek gibi isimler yer alıyor.

    Uzaylının inişiyle birlikte Amerika da tepkisiz kalmaz ve beş bin nüfuslu beldeye savaş açar. Artık işler iyice karşıacaktır... BKM'nin yapımcılığında hayata geçen Kolonya Cumhuriyeti, Dedemin Fişi, Çarşı Pazar sinema filmlerinin senaristi olarak tanınan Murat Kepez'in de ilk uzun metraj sinema filmi. Komedi türündeki yerli filmde Çağlar Çorumlu, Uğur Bilgin, Mahir İpek gibi isimler yer alıyor.

  11. Kolonya Cumhuriyeti 21 Nisan itibariyle vizyonda.

    Kolonya Cumhuriyeti 21 Nisan itibariyle vizyonda.