İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

'ABD Cayır Cayır Yanacak, Yıkılacak!' Birçok Kehaneti Tuttu

Kan donduran savaş kehaneti 'ABD cayır cayır yanacak, yıkılacak!'

  1. Dünya tarihi kahinler ve kehanetleri ile dolu. Her ne kadar birçoğumuz bu kehanetlere inanmasakta, bazen doğruluk payı olduğunu görünce şaşırmadan edemiyoruz doğrusu. Ve bu kehanetlerle paralel olan olaylar gelecekte farklı olaylara zemin ve diğer kehanetlerin doğru olabileceği anlamına geliyor. Peki ya bu değişimleri, bizlerden önce gören ve insanlığı uyaran kahinler doğruyu söylüyorsa? İşte, Dünya tarihinin en önemli kahinlerinin savaş kehanetleri...

    Dünya tarihi kahinler ve kehanetleri ile dolu. Her ne kadar birçoğumuz bu kehanetlere inanmasakta, bazen doğruluk payı olduğunu görünce şaşırmadan edemiyoruz doğrusu. Ve bu kehanetlerle paralel olan olaylar gelecekte farklı olaylara zemin ve diğer kehanetlerin doğru olabileceği anlamına geliyor. Peki ya bu değişimleri, bizlerden önce gören ve insanlığı uyaran kahinler doğruyu söylüyorsa? İşte, Dünya tarihinin en önemli kahinlerinin savaş kehanetleri...

  2. Robert Nixon, 15. yy da İngiltere'nin Cheshire şehrinde yaşamış küçük bir çiftçi idi. Fakat buna rağmen, gelecekle ilgili bir çok kehaneti doğru çıkmıştır. Bir kaçını sıralamak gerekirse; "Herkesin ağzında bacaları olacak (sigara)."

    Robert Nixon, 15. yy da İngiltere'nin Cheshire şehrinde yaşamış küçük bir çiftçi idi. Fakat buna rağmen, gelecekle ilgili bir çok kehaneti doğru çıkmıştır. Bir kaçını sıralamak gerekirse; "Herkesin ağzında bacaları olacak (sigara)."

  3. Bunlara ek olarak Ay'a roketlerle yolculuğun mümkün olacağını da iddia etmişti...

    Bunlara ek olarak Ay'a roketlerle yolculuğun mümkün olacağını da iddia etmişti...

  4. Ölümü de sarayda, bir aşçının yanlışlıkla dolaba kitlemesi sonucu, kendisinin tahmin ettiği biçimde olmuştur.

    Ölümü de sarayda, bir aşçının yanlışlıkla dolaba kitlemesi sonucu, kendisinin tahmin ettiği biçimde olmuştur.

  5. Hildegard von Bingen 11. yüzyılda yaşamış olan Hildegard Von Bingen kehanetlerinden çok, besteciliği ve şairliği ile bilinmektedir.

    Hildegard von Bingen 11. yüzyılda yaşamış olan Hildegard Von Bingen kehanetlerinden çok, besteciliği ve şairliği ile bilinmektedir.

  6. Kehanetlerinden birinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yıkılacağını öne sürmüştür.

    Kehanetlerinden birinde Amerika Birleşik Devletleri'nin yıkılacağını öne sürmüştür.

  7. Bu yıkımında doğal afetler tarafından olacağını, depremlerin, fırtınaların ve medcezirin yol açtığı dev dalgaların birbiri ardına sıralanarak bu ülkenin ortadan kalkacağını belirtmiştir.

    Bu yıkımında doğal afetler tarafından olacağını, depremlerin, fırtınaların ve medcezirin yol açtığı dev dalgaların birbiri ardına sıralanarak bu ülkenin ortadan kalkacağını belirtmiştir.

  8. ABD ile ilgili yaptığı müthiş kehanet haricinde, dünya barışı ile ilgili de tahminlerde bulunmuştur.

    ABD ile ilgili yaptığı müthiş kehanet haricinde, dünya barışı ile ilgili de tahminlerde bulunmuştur.

  9. Fatima'nın üç sırrı 26 Haziran 2000 tarihinde Kardinal Ratzinger tarafından dünyaca ünlü Fatıma'nın üç gizli sırrı teorik bir şekilde açığa çıkarıldı.

    Fatima'nın üç sırrı 26 Haziran 2000 tarihinde Kardinal Ratzinger tarafından dünyaca ünlü Fatıma'nın üç gizli sırrı teorik bir şekilde açığa çıkarıldı.

  10. Bu sırlardan birisi, papanın öldürüleceğini ve yağlamalanmış ve yok edilmiş bir şehrin olacağını bildirmektedir.

    Bu sırlardan birisi, papanın öldürüleceğini ve yağlamalanmış ve yok edilmiş bir şehrin olacağını bildirmektedir.

  11. Fatıma'nın mesajından açıklanan bir bölüm ise şöyle:

    Fatıma'nın mesajından açıklanan bir bölüm ise şöyle:

  12. "Yirminci yüzyılın ikinci yarısında büyük, çok büyük bir savaş çıkacak.

    "Yirminci yüzyılın ikinci yarısında büyük, çok büyük bir savaş çıkacak.

  13. O zaman gökten ateş ve duman düşecek ve denizlerin suları , göğe doğru köpüklerini kusarak buharlaşacak, ayakta olan her şey baş aşağı gelecek."

    O zaman gökten ateş ve duman düşecek ve denizlerin suları , göğe doğru köpüklerini kusarak buharlaşacak, ayakta olan her şey baş aşağı gelecek."

  14. Mitar Tarabich Mitar Tarabich Sırbistan'da 1829 – 1899 yıllarında yaşamış az bilinen bir kahindir fakat Sırbistan'ın 19.yy'daki politik olayları ile ilgili bir çok öngörüsü doğru çıkmıştır ve ikinci dünya savaşını tahmin etmiştir.

    Mitar Tarabich Mitar Tarabich Sırbistan'da 1829 – 1899 yıllarında yaşamış az bilinen bir kahindir fakat Sırbistan'ın 19.yy'daki politik olayları ile ilgili bir çok öngörüsü doğru çıkmıştır ve ikinci dünya savaşını tahmin etmiştir.

  15. Kehanetlerinden bazıları ise şöyledir:

    Kehanetlerinden bazıları ise şöyledir:

  16. Kendi topraklarımızdan gittiğimiz zaman kuzeye yöneleceğiz. Ve aptalca davranışımızı idrak ederek dönüşüm geçireceğiz.O zaman aramızdan,''adil olmayanı'' atayacağız.

    Kendi topraklarımızdan gittiğimiz zaman kuzeye yöneleceğiz. Ve aptalca davranışımızı idrak ederek dönüşüm geçireceğiz.O zaman aramızdan,''adil olmayanı'' atayacağız.

  17. Tüm dünya,garip bir hastalıkla boğuşacak ve kimse ona tedavi bulamayacak.(AİDS) Herkes,ben biliyorum,çok akıllıyım,bilim adamıyım der ama kimse bir şey bilmez..İnsanlar düşünüp duracaklar ama doğru sonuca ulaşmaları olanaksızdır.

    Tüm dünya,garip bir hastalıkla boğuşacak ve kimse ona tedavi bulamayacak.(AİDS) Herkes,ben biliyorum,çok akıllıyım,bilim adamıyım der ama kimse bir şey bilmez..İnsanlar düşünüp duracaklar ama doğru sonuca ulaşmaları olanaksızdır.

  18. "İnsanlar,temiz havadan,tanrısal tazelik ve güzellikten haz etmeyecekler ve sadece kariyerlerini büyütme peşinde koşacaklar.Kimse,bunları yapmaları için zorlamıyor;onlar gönüllüdür.."

    "İnsanlar,temiz havadan,tanrısal tazelik ve güzellikten haz etmeyecekler ve sadece kariyerlerini büyütme peşinde koşacaklar.Kimse,bunları yapmaları için zorlamıyor;onlar gönüllüdür.."

  19. "Adamlar,bir kutucuk icad edecekler.İçinde görüntülerle ilgili tertibatlar bulunacak(televizyon).Ama aletler,artık hayatta olmayan benimle irtibata geçemez.Halbuki görüntü cihazları,o hayata saç tellerinin birbirine yakınlığı kadar yakın olacaklar..İnsan bu görüntü cihazları sayesinde dünyada olan biten her olayı izleyebilecek."

    "Adamlar,bir kutucuk icad edecekler.İçinde görüntülerle ilgili tertibatlar bulunacak(televizyon).Ama aletler,artık hayatta olmayan benimle irtibata geçemez.Halbuki görüntü cihazları,o hayata saç tellerinin birbirine yakınlığı kadar yakın olacaklar..İnsan bu görüntü cihazları sayesinde dünyada olan biten her olayı izleyebilecek."

  20. Beyaz at kehaneti 1843 yılında, Mormon dininin kurucusu olarak görülen Joseph Smith tarafından ortaya atılan kehanettir.

    Beyaz at kehaneti 1843 yılında, Mormon dininin kurucusu olarak görülen Joseph Smith tarafından ortaya atılan kehanettir.

  21. "Rocky dağlarına gidin ve güçlü ve ihtişamlı insanlar haline gelin " kehaneti, St. john'a gelen vahiyde simgelendiği gibi beyaz at olarak tarif edilmiştir.

    "Rocky dağlarına gidin ve güçlü ve ihtişamlı insanlar haline gelin " kehaneti, St. john'a gelen vahiyde simgelendiği gibi beyaz at olarak tarif edilmiştir.

  22. Bu kehanete göre, Amerika'da daha önce hiç görülmemiş büyüklükte korkunç bir devrim olacak .

    Bu kehanete göre, Amerika'da daha önce hiç görülmemiş büyüklükte korkunç bir devrim olacak .

  23. Bu devrimde Amerika yüksek hükümetini kaybedecek, yeryüzünde ki tüm kötülükler bu ülkede deneniyor olucak.

    Bu devrimde Amerika yüksek hükümetini kaybedecek, yeryüzünde ki tüm kötülükler bu ülkede deneniyor olucak.

  24. Baba, oğluna karşı ve de çocuk babasına karşı savaşacak, aynı şekilde anne kız çocuğuna, kız çocuğu da annesine karşı duracak.

    Baba, oğluna karşı ve de çocuk babasına karşı savaşacak, aynı şekilde anne kız çocuğuna, kız çocuğu da annesine karşı duracak.

  25. En kötüsü ise, adam öldürme, tecavüz hiç tahmin edilemeyecek oranda artış gösterecek.

    En kötüsü ise, adam öldürme, tecavüz hiç tahmin edilemeyecek oranda artış gösterecek.

  26. St. Nilus kehanetleri St Nilus, 5. yy da yaşamış St John'un öğrencisi olan münzevi bir keşiş idi.

    St. Nilus kehanetleri St Nilus, 5. yy da yaşamış St John'un öğrencisi olan münzevi bir keşiş idi.

  27. Kesin tarihleri belli olmamakla birlikte 20. yy ile ilgili bir çok kehanette bulunmuştur.

    Kesin tarihleri belli olmamakla birlikte 20. yy ile ilgili bir çok kehanette bulunmuştur.

  28. Bu kehanetlere göre; 1900 yılından sonra, insanlar anlaşılmaz bir tavır takınacaklar.

    Bu kehanetlere göre; 1900 yılından sonra, insanlar anlaşılmaz bir tavır takınacaklar.

  29. Deccalin gelme zamanı yaklaştığında, insanların kafasında şehvetli tutkular bir bulut yığını gibi büyüyecek, kanunsuzluk halk arasında yaygınlaşacak.

    Deccalin gelme zamanı yaklaştığında, insanların kafasında şehvetli tutkular bir bulut yığını gibi büyüyecek, kanunsuzluk halk arasında yaygınlaşacak.

  30. Daha sonra, dünya anlaşılamaz bir hal alıcak. İnsanların görünüşleri de değişecek, elbiselerde ve saç stillerinde ki edepsizlikler yüzünden kadınları erkeklerden ayrımak imkansız olucak.

    Daha sonra, dünya anlaşılamaz bir hal alıcak. İnsanların görünüşleri de değişecek, elbiselerde ve saç stillerinde ki edepsizlikler yüzünden kadınları erkeklerden ayrımak imkansız olucak.

  31. Bir zaman sonra, erkekler de kuşlar gibi uçabilecek ve balık gibi denizin dibine inebilecek. Tüm bu felaketler meydana geldikten sonra, Bu mutsuz insanlar Deccal'in aldatmalarını farketmeden hayatlarına devam edecekler.

    Bir zaman sonra, erkekler de kuşlar gibi uçabilecek ve balık gibi denizin dibine inebilecek. Tüm bu felaketler meydana geldikten sonra, Bu mutsuz insanlar Deccal'in aldatmalarını farketmeden hayatlarına devam edecekler.

  32. Alois Irlmaier Irlmaier, üçüncü dünya savaşı hakkında kehanetlerde bulunan sıradan bir Alman vatandaşıydı.

    Alois Irlmaier Irlmaier, üçüncü dünya savaşı hakkında kehanetlerde bulunan sıradan bir Alman vatandaşıydı.

  33. Fakat onu diğer kahinlerden ayıran en önemli özelliği üçüncü dünya savaşının Orta Doğu'da patlak vereceğini düşünmesiydi.

    Fakat onu diğer kahinlerden ayıran en önemli özelliği üçüncü dünya savaşının Orta Doğu'da patlak vereceğini düşünmesiydi.

  34. 21. yüzyıldan bu yana bir çok insan, üçüncü dünya savaşının Orda Doğu'da başlayan sorunlar ile ortaya çıkacağını düşünmektedir

    21. yüzyıldan bu yana bir çok insan, üçüncü dünya savaşının Orda Doğu'da başlayan sorunlar ile ortaya çıkacağını düşünmektedir

  35. Tıpkı 1950'li yıllarda yaşamış ve bunu tahmin etmiş olan Alois Irlmaier gibi.

    Tıpkı 1950'li yıllarda yaşamış ve bunu tahmin etmiş olan Alois Irlmaier gibi.