Survivor'da En Bomba Veda 25.04.2017 Kim Elendi?

Survivor'da en bomba veda 25.04.2017 kim elendi?

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak'tı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim daha önce defalarca eleme potasından kurtulan Şahika Ercümen oldu.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak'tı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim daha önce defalarca eleme potasından kurtulan Şahika Ercümen oldu.

  2. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Şahika Ercümen, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

    Gerçekleştirilen önceki konseylerde Ünlüler takımından Sabriye Şengül, Şahika Ercümen ve Sema Apak eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Şahika Ercümen, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Şahika Ercümen kimdir? Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu ve halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte... Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor. Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte...

    Survivor 2017'ye veda eden Şahika Ercümen kimdir? Şahika Ercümen, 16 Ocak 1985 yılında Çanakkale'de doğdu. Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’ni bitiren Şahika Ercümen, Başkent Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden mezun oldu ve halen yüksek lisans eğitimine devam etmekte... Astım hastalığından dolayı çok zor bir çocukluk geçirdiğini ifade eden Şahika Ercümen, sualtı sporlarına başlamasını hayatının dönüm noktası olarak kabul ediyor. Sualtı Sporları Milli Takımı’nda sualtı hokeyi, sualtı rugbysi, monopalet ve serbest dalış branşlarında 100 üzerinde ulusal şampiyonluk ve rekorunun yanı sıra 8 tane de Dünya Rekoru sahibi olan Şahika Ercümen, spor kariyeri dışında diyetisyenlik yapıyor ve sualtı belgeselciliği ile uğraşıyor. Doğanın korunması, nesli tehlike altında olan canlılar ve engelliler ile dalış gibi sosyal sorumluluk projelerini aktif olarak yürütmekte olan Şahika Ercümen, pek çok kurum ve kuruluş için başarı ve motivasyon seminerleri de vermekte...

  4. Survivor 2017'nin 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde Sabriye ile Adem arasında Berna yüzünden kıskançlık krizi yaşandı. Adem, Berna'ya yapacağı yeni barakayı anlatırken araya Sabriye girdi ve ortaya ilginç bir tartışma çıktı. Kıskançlık krizine giren Sabriye, "Adem benim neye kızacağımı bilir. Neden ona anlatıyor" diyerek duygularını dışa vurdu. Sabriye yaptığı konuşmada Adem'i kıskandığını da itiraf etti.

    Survivor 2017'nin 25 Nisan Salı akşamı yayınlanan bölümünde Sabriye ile Adem arasında Berna yüzünden kıskançlık krizi yaşandı. Adem, Berna'ya yapacağı yeni barakayı anlatırken araya Sabriye girdi ve ortaya ilginç bir tartışma çıktı. Kıskançlık krizine giren Sabriye, "Adem benim neye kızacağımı bilir. Neden ona anlatıyor" diyerek duygularını dışa vurdu. Sabriye yaptığı konuşmada Adem'i kıskandığını da itiraf etti.

  5. İletişim ödülü oyunu parkurunda ayağı kayan Berna bir anda kendisini yerde buldu. Acı içinde kıvranan Berna'ya Dr. Metin Kuş müdahalede bulundu.

    İletişim ödülü oyunu parkurunda ayağı kayan Berna bir anda kendisini yerde buldu. Acı içinde kıvranan Berna'ya Dr. Metin Kuş müdahalede bulundu.

  6. Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleri ile mesajlaşma şansı yakaladı.

    Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleri ile mesajlaşma şansı yakaladı.