İçerde Bitiyor Ama Çağatay Ulusoy Hayranlarına Müjde

İçerde bitiyor ama Çağatay Ulusoy hayranlarına müjde

  1. Ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin bu sezon final yapacağının açıklanmasının ardından oyuncularında yeni projeleri bir bir belli oluyor. Projeleri belli olan oyunculardan biri de Çağatay Ulusoy. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla göz dolduran Çağatay Ulusoy yeni projesi için kolları sıvamaya başladı.

    Ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'nin bu sezon final yapacağının açıklanmasının ardından oyuncularında yeni projeleri bir bir belli oluyor. Projeleri belli olan oyunculardan biri de Çağatay Ulusoy. Hem yakışıklılığı hem de oyunculuğuyla göz dolduran Çağatay Ulusoy yeni projesi için kolları sıvamaya başladı.

  2. 'İçerde' dizisinin Sarp'i Çağatay Ulusoy, İçerde'den sonra sürpriz bir yapımla beyazperdede olacak. İmzaların şimdiden atıldığı konuşuluyor.

    'İçerde' dizisinin Sarp'i Çağatay Ulusoy, İçerde'den sonra sürpriz bir yapımla beyazperdede olacak. İmzaların şimdiden atıldığı konuşuluyor.

  3. Best Model seçildiği akşam dizi tekifi alan ve ilk dizisi "Adını Feriha Koydum" ile Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasına adını yazdırmayı başaran Çağatay Ulusoy, bu sezon da "İçerde" dizisiyle başarısını sürdürmeye devam ediyor.

    Best Model seçildiği akşam dizi tekifi alan ve ilk dizisi "Adını Feriha Koydum" ile Türkiye'nin en sevilen oyuncuları arasına adını yazdırmayı başaran Çağatay Ulusoy, bu sezon da "İçerde" dizisiyle başarısını sürdürmeye devam ediyor.

  4. Bu kez Komiser Sarp Yılmaz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, başrolü Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral gibi ünlü isimlerle paylaşıyor.

    Bu kez Komiser Sarp Yılmaz karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu, başrolü Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral gibi ünlü isimlerle paylaşıyor.

  5. Ay Yapım imzalı "İçerde" dizisinin yayın hayatına başladığı günlerde 39 bölüm olarak tasarlandığı açıklanmıştı. Son gelen haberlere göre Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin planlandığı tarihte bitirileceği, uzatılmayacağı ise kesinleşti.

    Ay Yapım imzalı "İçerde" dizisinin yayın hayatına başladığı günlerde 39 bölüm olarak tasarlandığı açıklanmıştı. Son gelen haberlere göre Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin planlandığı tarihte bitirileceği, uzatılmayacağı ise kesinleşti.

  6. Star TV'nin Duymayan Kalmasın programına göre; Çağatay Ulusoy da henüz dizi bitmeden yaz programını yaptı ve sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

    Star TV'nin Duymayan Kalmasın programına göre; Çağatay Ulusoy da henüz dizi bitmeden yaz programını yaptı ve sürpriz bir anlaşmaya imza attı.

  7. Son yıllarda Serenay Sarıkaya ile başrolünü oynadığı "Medcezir" dizisi, Leyla Lydya Tuğutlu'yla oynadığı "Delibal" filmi ve son olarak "İçeride" projesi olmak üzere hep Ay Yapım'la çalışan yakışıklı yıldız, son olarak büyük ilgi gören filmlere imza atan Taff Pictures'la anlaştı.

    Son yıllarda Serenay Sarıkaya ile başrolünü oynadığı "Medcezir" dizisi, Leyla Lydya Tuğutlu'yla oynadığı "Delibal" filmi ve son olarak "İçeride" projesi olmak üzere hep Ay Yapım'la çalışan yakışıklı yıldız, son olarak büyük ilgi gören filmlere imza atan Taff Pictures'la anlaştı.

  8. Şimdilik gizli tutulan bu anlaşmayla Çağatay Ulusoy, yakında yeni sinema filmiyle karşımıza çıkacak.

    Şimdilik gizli tutulan bu anlaşmayla Çağatay Ulusoy, yakında yeni sinema filmiyle karşımıza çıkacak.

  9. Ünlü yıldız, önceki yıl da yaz aylarını film çekerek değerlendirmişti

    Ünlü yıldız, önceki yıl da yaz aylarını film çekerek değerlendirmişti

  10. Ekranların en çok izlenen dizisi İçerde 1 sezon yayınlandıktan sonra final yapma kararı aldı.

    Ekranların en çok izlenen dizisi İçerde 1 sezon yayınlandıktan sonra final yapma kararı aldı.