Survivor'a 2 Mayıs'ta Kim Veda Etti (Survivor'da Kim Elendi)

Survivor'a 2 Mayıs'ta kim veda etti (Survivor'da kim elendi)

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 2 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümde sürpriz yaşanmadı. Gönüllüler takımından eleme SMS oylamasına çıkan isimler Berna Keklikler, Anıl Karakurt, Gökhan Gözükan ve Burçak Tuncer'di. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Burçak Tuncer oldu. Burçak ilk kez girdiği potadan çıkmayı başaramadı.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 2 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümde sürpriz yaşanmadı. Gönüllüler takımından eleme SMS oylamasına çıkan isimler Berna Keklikler, Anıl Karakurt, Gökhan Gözükan ve Burçak Tuncer'di. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Burçak Tuncer oldu. Burçak ilk kez girdiği potadan çıkmayı başaramadı.

  2. Acun Ilıcalı sonuçları açıkladığı anda Burçak Tuncer gözyaşlarına boğuldu. En çok merak edilen ise Burçak'ın onun ismini potaya atan Anıl Karakurt ile vedalaşıp vedalaşmayacağıydı. Burçak ise 'Kimseye kırgın değilim, hepinizi çok seviyorum burda bulunmak çok güzeldi' dedikten sonra Anıl ile de sarılarak vedalaştı.

    Acun Ilıcalı sonuçları açıkladığı anda Burçak Tuncer gözyaşlarına boğuldu. En çok merak edilen ise Burçak'ın onun ismini potaya atan Anıl Karakurt ile vedalaşıp vedalaşmayacağıydı. Burçak ise 'Kimseye kırgın değilim, hepinizi çok seviyorum burda bulunmak çok güzeldi' dedikten sonra Anıl ile de sarılarak vedalaştı.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Burçak Tuncer kimdir? Burçak Tuncer, İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu ve mimarlık yapmakta... İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı. Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.

    Survivor 2017'ye veda eden Burçak Tuncer kimdir? Burçak Tuncer, İzmir Karşıyaka'da 1992 yılında dünyaya geldi. 6 Nisan doğumlu olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı Burçak Tuncer, Koç burcu ve mimarlık yapmakta... İlkokul ve lise eğitimini İzmir Tevfik Fikret Lisesi'nde okuyan Burçak Tuncer, Üniversite eğitimini ise İzmir Ekonomi Üniversitesi Mimarlık bölümünde tamamladı. Burçak Tuncer, eğitim hayatı boyunca birçok sanat dalıyla ilgilendi. Yeteneği doğrultusunda devam eden Burçak Tuncer, resim dalında birincilik ödülleri kazandı. Tüm bunların yanı sıra Tuncer, kişisel resim sergisini Çeşme Sanat Galerisi'nde açtı.

  4. Survivor 2017'nin 2 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümü iletişim ödül oyununda Serhat Akın'la karşılaşan Anıl, havuza atladıktan sonra sudan çıkamadı. Dr. Metin Kuş'un müdahalede bulunduğu Anıl oyuna devam edemedi.

    Survivor 2017'nin 2 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümü iletişim ödül oyununda Serhat Akın'la karşılaşan Anıl, havuza atladıktan sonra sudan çıkamadı. Dr. Metin Kuş'un müdahalede bulunduğu Anıl oyuna devam edemedi.

  5. Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleri ile telefonda konuşma şansı yakaladı.

    Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleri ile telefonda konuşma şansı yakaladı.

  6. Gönüllüler takımı kaybettikleri ailelerle mesajlaşma ödülünün ardından darmadağın oldu.

    Gönüllüler takımı kaybettikleri ailelerle mesajlaşma ödülünün ardından darmadağın oldu.