Survivor 2017'De Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2017'de ödül oyununu kim kazandı? (Nusret'ten Survivor ziyareti)

  1. Survivor son bölümde oynanan ödül oyununda ünlüler takımı iki seride gönüllüler takımını yenerek yarışın galibi oldu.

    Survivor son bölümde oynanan ödül oyununda ünlüler takımı iki seride gönüllüler takımını yenerek yarışın galibi oldu.

  2. Oyunu kazanan ünlüler galibiyeti saltbae hareketiyle kutladı.

    Oyunu kazanan ünlüler galibiyeti saltbae hareketiyle kutladı.

  3. Oyunu kazanan ünlüler takımı; Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Dominik'e gelen ve saltbae hareketiyle adını dünyaya duyuran ünlü etçi Nusret Gökçe'nin hazırladığı etlerden oluşan ziyafete hak kazandı.

    Oyunu kazanan ünlüler takımı; Acun Ilıcalı'nın daveti üzerine Dominik'e gelen ve saltbae hareketiyle adını dünyaya duyuran ünlü etçi Nusret Gökçe'nin hazırladığı etlerden oluşan ziyafete hak kazandı.

  4. Ünlüler ayrıca Nusret'in Saltbae hareketinin baskılı olduğu tişörte de sahip oldu.İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

    Ünlüler ayrıca Nusret'in Saltbae hareketinin baskılı olduğu tişörte de sahip oldu.İşte Survivor'da cuma günü yaşananlar...

  5. Survivor'da cuma günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımları villada bir gece kalma, browni ve yemek menüsünden oluşan (ezo gelin, zeytinyağlı fasulye, ızgara bonfile, bulgur pilavı ve patates kızartması) toplam üç ödül için karşı karşıya geldi.Kazanan takımın villadada kalma, hem browni hem de yemek menüsü ödüllerinin üçünü alarak ziyafet çekeceği ödülü ünlüler takımı kazandı.

    Survivor'da cuma günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımları villada bir gece kalma, browni ve yemek menüsünden oluşan (ezo gelin, zeytinyağlı fasulye, ızgara bonfile, bulgur pilavı ve patates kızartması) toplam üç ödül için karşı karşıya geldi.Kazanan takımın villadada kalma, hem browni hem de yemek menüsü ödüllerinin üçünü alarak ziyafet çekeceği ödülü ünlüler takımı kazandı.

  6. Survivor'da cuma günü bir ödül oyunu daha oynanacak. Cumartesi ve pazar günleri ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecek. Pazartesi ve salı ise oynanacak ödül, iletişim ve sembol oyunlarının ardından elemeye geçilecek.

    Survivor'da cuma günü bir ödül oyunu daha oynanacak. Cumartesi ve pazar günleri ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya gelecek. Pazartesi ve salı ise oynanacak ödül, iletişim ve sembol oyunlarının ardından elemeye geçilecek.

  7. İşte Survivor 2017'den yansıyan kareler...

    İşte Survivor 2017'den yansıyan kareler...