İşte Engin Altan Düzyatan'ın 2,5 Milyon Dolarlık Villası

Ünlülerin evleri

  1. Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

    Engin Altan Düzyatan, eşi Neslihan alkoçlar ve oğlu Emir ile aylık 15 bin TL ödedikleri Beykoz Çubuklu Vadi Evleri'nden villa satın aldı.

  2. Günaydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

    Günaydın'ın haberine göre; ünlü oyuncu eve 2,5 milyon dolar ödedi.

  3. Çift, iki ay önce satın aldıkları villaya haziran ayında taşınacak.

    Çift, iki ay önce satın aldıkları villaya haziran ayında taşınacak.

  4. Sunucu ve manken Esra Eron, Ulus’ta kızı Alya ile yeni taşındığı çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

    Sunucu ve manken Esra Eron, Ulus’ta kızı Alya ile yeni taşındığı çatı dubleksi maskülen ve modern tarzdaki evinin kapılarını InStyle Home Mayıs sayısına açtı.

  5. "Daireyi emlakçı aracılığı ile buldum. İçine girdiğimde çok eskiydi ama mekanların genişliği ve evin aydınlık oluşu hoşuma gitti. Kendi zevkime göre baştan sona burayı yenileyince seveceğimi çok iyi biliyordum. En önemlisi kızımın okuluna da yakın.”

    "Daireyi emlakçı aracılığı ile buldum. İçine girdiğimde çok eskiydi ama mekanların genişliği ve evin aydınlık oluşu hoşuma gitti. Kendi zevkime göre baştan sona burayı yenileyince seveceğimi çok iyi biliyordum. En önemlisi kızımın okuluna da yakın.”

  6. “Annem Meziyet De Andria dekoratördür. Ondan dekorasyon konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Burası yapılırken alanlarının ferahlığına ve yatak odamın otel süiti konforunda olmasına önem verdim.”

    “Annem Meziyet De Andria dekoratördür. Ondan dekorasyon konusunda çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Burası yapılırken alanlarının ferahlığına ve yatak odamın otel süiti konforunda olmasına önem verdim.”

  7. "Crystal ve Harmony isimleri altında iki koleksiyon halinde sunulan ürünlerimizin esansları Hollanda’dan geliyor."

    "Crystal ve Harmony isimleri altında iki koleksiyon halinde sunulan ürünlerimizin esansları Hollanda’dan geliyor."

  8. “Evde maskülen stil sevdiğime karar verdim. Yerde koyu gri seramikler ve salonda koyu parke hoşuma gidiyor.”

    “Evde maskülen stil sevdiğime karar verdim. Yerde koyu gri seramikler ve salonda koyu parke hoşuma gidiyor.”

  9. “Kızımı sabah erkenden okula yolladıktan sonra mutlaka spora vakit ayırırım. Bu pilates veya Belgrad Ormanı’nda koşu olabiliyor ruh halime göre.”

    “Kızımı sabah erkenden okula yolladıktan sonra mutlaka spora vakit ayırırım. Bu pilates veya Belgrad Ormanı’nda koşu olabiliyor ruh halime göre.”

  10. "Hatta bu durum kanaldaki arkadaşlarım tarafından espri konusu bile oluyor zaman zaman. Onlar abur cubur yerken benim kinoalı salatama takılmadan edemiyorlar. Ben eriği bile tek başıma yerken güzel bir tabağa koyarak yerim. Bu durum misafirlere özel değil yani."

    "Hatta bu durum kanaldaki arkadaşlarım tarafından espri konusu bile oluyor zaman zaman. Onlar abur cubur yerken benim kinoalı salatama takılmadan edemiyorlar. Ben eriği bile tek başıma yerken güzel bir tabağa koyarak yerim. Bu durum misafirlere özel değil yani."

  11. Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, evinin balkonundan çektiği videoyu, Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

    Yeşilçam'ın usta ismi Filiz Akın, evinin balkonundan çektiği videoyu, Instagram hesabından takipçileri ile paylaştı.

  12. Akın'ın 180 derece Boğaz gören evi onlarca kişi tarafından beğenildi.

    Akın'ın 180 derece Boğaz gören evi onlarca kişi tarafından beğenildi.

  13. Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı. Alptekin'in Kurtköy'de bulunan 3 katlı evinde sauna ve disko var.

    Yaşar Alptekin, kendi zevkine göre geleneksel motiflerle dayayıp döşediği evinin kapılarını Renkli Sayfalar kameralarına açtı. Alptekin'in Kurtköy'de bulunan 3 katlı evinde sauna ve disko var.

  14. Alptekin, mankenlik döneminden kalan dans etme tutkusu nedeniyle evin bir bölümünü disko yaptığını söyledi. Ünlü isim, evde zaman zaman aynanın karşısına geçip ışık ve müzik eşliğinde kendi kendine dans ettiğini belirterek, "Dışarıda değil, burada kendi kendime eğleniyorum" dedi.

    Alptekin, mankenlik döneminden kalan dans etme tutkusu nedeniyle evin bir bölümünü disko yaptığını söyledi. Ünlü isim, evde zaman zaman aynanın karşısına geçip ışık ve müzik eşliğinde kendi kendine dans ettiğini belirterek, "Dışarıda değil, burada kendi kendime eğleniyorum" dedi.

  15. İşte Alptekin'in evinden kareler...

    İşte Alptekin'in evinden kareler...

  16. Tiyatrocu Behzat Uygur Beykoz'da ailesi ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını Renkli Sayfalar programına açtı.

    Tiyatrocu Behzat Uygur Beykoz'da ailesi ile birlikte yaşadığı evinin kapılarını Renkli Sayfalar programına açtı.

  17. Uygur'un özellikle Amerika'da sıklıkla kullanılan loft tarzı dairesi mimarisi ile göz kamaştırdı.  Evde duvarların olmaması Uygur ailesine ferah bir yaşam alanı sunuyor.

    Uygur'un özellikle Amerika'da sıklıkla kullanılan loft tarzı dairesi mimarisi ile göz kamaştırdı. Evde duvarların olmaması Uygur ailesine ferah bir yaşam alanı sunuyor.

  18. Evdeki en dikkat çekici detay ise garajın da içeride olması. Aracı oturma odasının yanında.

    Evdeki en dikkat çekici detay ise garajın da içeride olması. Aracı oturma odasının yanında.

  19. Behzat Uygur bu durumu "Her gittiğimiz yerde otopark sorunu yaşıyoruz. Araba evin içinde olsun diye düşündük" sözleriyle açıklıyor. Otomobilin hemen yanında oturma alanı göze çarpıyor. Bu alanda bir de soba var. Behzat Uygur kış aylarında mandalina kabuklarını sobanın üzerine koyarak keyif yapıyormuş...

    Behzat Uygur bu durumu "Her gittiğimiz yerde otopark sorunu yaşıyoruz. Araba evin içinde olsun diye düşündük" sözleriyle açıklıyor. Otomobilin hemen yanında oturma alanı göze çarpıyor. Bu alanda bir de soba var. Behzat Uygur kış aylarında mandalina kabuklarını sobanın üzerine koyarak keyif yapıyormuş...

  20. Yönetmen Kutluğ Ataman, memleketi Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev yaptırdı. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi...

    Yönetmen Kutluğ Ataman, memleketi Erzincan’da içinde stüdyo da bulunan bir ev yaptırdı. İşte yönetmenin ‘KA House’ adını verdiği evi...

  21. Hürriyet'in haberine göre, yönetmen ve sanatçı Kutluğ Ataman, Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi film’ seçilen, Berlin Film Festivali’nden de özel ödülle dönen “Kuzu” filmini de çektiği Erzincan’da görenleri hayran bırakan bir ev yaptırdı.

    Hürriyet'in haberine göre, yönetmen ve sanatçı Kutluğ Ataman, Altın Portakal Film Festivali’nde ‘en iyi film’ seçilen, Berlin Film Festivali’nden de özel ödülle dönen “Kuzu” filmini de çektiği Erzincan’da görenleri hayran bırakan bir ev yaptırdı.

  22. Munzur Dağları yamacına inşa edilen ev, dünyaca ünlü tasarım sitelerinin de dikkatini çekti.

    Munzur Dağları yamacına inşa edilen ev, dünyaca ünlü tasarım sitelerinin de dikkatini çekti.

  23. Ataman’ın içine stüdyo da yaptırdığı ev, çok sayıda yabancı siteye haber oldu.

    Ataman’ın içine stüdyo da yaptırdığı ev, çok sayıda yabancı siteye haber oldu.

  24. Evin mobilyaları ev sahibi tarafından seçilmiş, aile yadigarı eski evden kalan tavan göbekleri tavana asılmış ve sanat koleksiyonundan bazı parçalarla iç mekan zenginleştirilmiş.

    Evin mobilyaları ev sahibi tarafından seçilmiş, aile yadigarı eski evden kalan tavan göbekleri tavana asılmış ve sanat koleksiyonundan bazı parçalarla iç mekan zenginleştirilmiş.

  25. Sık ağaçlık içinde çevreden izole bu mekan özellikle gün batımında Munzur Dağlarının harika manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.

    Sık ağaçlık içinde çevreden izole bu mekan özellikle gün batımında Munzur Dağlarının harika manzarasına hakim bir noktada bulunuyor.

  26. Bu yaz evlenmeye karar veren Büşra Pekin-Ersay Üner çifti, Göksu Evleri’nde iki katlı villa satın aldı.

    Bu yaz evlenmeye karar veren Büşra Pekin-Ersay Üner çifti, Göksu Evleri’nde iki katlı villa satın aldı.

  27. Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin, yazın dünyaevine girecekleri öğrenildi. Anadolu Yakası’nda iki katlı bir villa satın alan ikili, 2 milyon TL’yi gözden çıkardı.

    Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin, yazın dünyaevine girecekleri öğrenildi. Anadolu Yakası’nda iki katlı bir villa satın alan ikili, 2 milyon TL’yi gözden çıkardı.

  28. Tadilat çalışmalarına başlayan sevgililer, hem iç dekorasyonu hem de binanın dışını yeniliyor. 1.5 ayda tamamlanması planlanan inşaatla yakından ilgilenen çift, boş zamanlarını villada geçiriyor. Bir yandan da mobilya bakan ikili, tatlı bir telaşın içine girdi.(Cadde)

    Tadilat çalışmalarına başlayan sevgililer, hem iç dekorasyonu hem de binanın dışını yeniliyor. 1.5 ayda tamamlanması planlanan inşaatla yakından ilgilenen çift, boş zamanlarını villada geçiriyor. Bir yandan da mobilya bakan ikili, tatlı bir telaşın içine girdi.(Cadde)

  29. Evliliklerinin 32. yılını kutlayan Selami-Didem Şahin lüks dairelerinin kapısını InStyleHOME Dergisi'ne açtı.

    Evliliklerinin 32. yılını kutlayan Selami-Didem Şahin lüks dairelerinin kapısını InStyleHOME Dergisi'ne açtı.

  30. Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış. Didem Şahin : Evimde antikayı özellikle istemedim. Çünkü başkalarına ait enerjinin evde dolaşmasını tercih etmem."En büyük keyfimiz Selami ile tavla oynayıp kahve içmek."

    Beşiktaş’ta oturdukları apartman dairesi kentsel dönüşüme girince, 4. Levent’e taşınan çift iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış. Didem Şahin : Evimde antikayı özellikle istemedim. Çünkü başkalarına ait enerjinin evde dolaşmasını tercih etmem."En büyük keyfimiz Selami ile tavla oynayıp kahve içmek."

  31. "Bu arada Selami ve ben düzen, temizlik hastayız. Ev hep mum gibidir”

    "Bu arada Selami ve ben düzen, temizlik hastayız. Ev hep mum gibidir”

  32. Yatak odasını didem Şahin dekore etmiş.

    Yatak odasını didem Şahin dekore etmiş.

  33. Selami Şahin “eşim mutfakta harikalar yaratır” diyor.

    Selami Şahin “eşim mutfakta harikalar yaratır” diyor.

  34. ÜNLÜ ÇİFTİN BEYKOZ'DAKİ RÜYA EVİ    Üç yıl önce aynı dizide beraber rol alan ve geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’te yeşillikler içindeki bahçe dubleksi dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı.

    ÜNLÜ ÇİFTİN BEYKOZ'DAKİ RÜYA EVİ Üç yıl önce aynı dizide beraber rol alan ve geçtiğimiz yıl dünya evine giren oyuncu çift Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım, Acarkent’te yeşillikler içindeki bahçe dubleksi dairelerini InStyle Home Mart sayısına açtı.

  35. İşte ünlü çiftin evinden kareler...

    İşte ünlü çiftin evinden kareler...

  36. Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı.

    Sibel Can, 10 yıldan fazladır oturduğu Beykoz Konakları’ndaki villasından taşındı.

  37. Modern mimarisiyle dikkat çeken yeni yuvasının dekorasyonuyla bizzat ilgilenen Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

    Modern mimarisiyle dikkat çeken yeni yuvasının dekorasyonuyla bizzat ilgilenen Can’ın, eski evini ise kiraya vereceği öğrenildi.

  38. Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın alan ünlü sanatçı, Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi isimlere komşu oldu.

    Çubuklu’da vadi manzaralı süper lüks bir villa satın alan ünlü sanatçı, Engin Altan Düzyatan, Şahan Gökbakar ve Türkan Şoray gibi isimlere komşu oldu.

  39. 10 YILLIK BİRİKİMİNİ EVE YATIRDI    Zafer Ergin de Beykoz’u mesken tutan ünlüler kervanına katıldı. Usta oyuncu, 10 yıllık birikimiyle Beykoz Çubuklu’da doğayla iç içe bir villa aldı.

    10 YILLIK BİRİKİMİNİ EVE YATIRDI Zafer Ergin de Beykoz’u mesken tutan ünlüler kervanına katıldı. Usta oyuncu, 10 yıllık birikimiyle Beykoz Çubuklu’da doğayla iç içe bir villa aldı.

  40. Anadolu yakasında ikamet eden Ergin, geçtiğimiz günlerde yeni evine taşındı.    HT MAGAZİN / Serkan ÖZTÜRK

    Anadolu yakasında ikamet eden Ergin, geçtiğimiz günlerde yeni evine taşındı. HT MAGAZİN / Serkan ÖZTÜRK

  41. MURAT'IN TAŞINDIĞI EVE YERLEŞTİLER    Yaz başından beri kendilerine uygun bir ev arayışı içinde olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti sonunda aradıklarını buldu! Çift, Murat Boz’un daha önce oturduğu Yeniköy’deki eve taşındı.

    MURAT'IN TAŞINDIĞI EVE YERLEŞTİLER Yaz başından beri kendilerine uygun bir ev arayışı içinde olan Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti sonunda aradıklarını buldu! Çift, Murat Boz’un daha önce oturduğu Yeniköy’deki eve taşındı.

  42. Akşam'ın haberine göre, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti, uzun üredir aradıkları evi sonunda buldu! Daha önce Şahan Gökbakar’ın Rumelihisarı’ndaki eski evine bakıp beğenmeyen çift, umudunu kaybetmedi ve hayallerindeki daireye kavuştu!

    Akşam'ın haberine göre, Serenay Sarıkaya ile Kerem Bürsin çifti, uzun üredir aradıkları evi sonunda buldu! Daha önce Şahan Gökbakar’ın Rumelihisarı’ndaki eski evine bakıp beğenmeyen çift, umudunu kaybetmedi ve hayallerindeki daireye kavuştu!

  43. İkili, Murat Boz'un daha önce oturduğu Yeniköy'de bulunan 3 katlı, Boğaz manzaralı müstakil binaya taşındı.

    İkili, Murat Boz'un daha önce oturduğu Yeniköy'de bulunan 3 katlı, Boğaz manzaralı müstakil binaya taşındı.

  44. Murat Boz ve Aslı Enver, sürekli zillerine basılıp rahatsız edildikleri için Kuruçeşme'de oturma kararı almıştı.

    Murat Boz ve Aslı Enver, sürekli zillerine basılıp rahatsız edildikleri için Kuruçeşme'de oturma kararı almıştı.

  45. BİR YILLIK SÖZLEŞME YAPTILAR    Bu durumu öğrenen Sarıkaya ile Bürsin, ilk fırsatta evi görmeye gitti. Binayı bir hayli beğenen çift, ev sahibiyle bir yıllık kira sözleşmesi yaptı. İkili şimdi ise aşk yuvalarının tadilat işleriyle uğraşıyor.

    BİR YILLIK SÖZLEŞME YAPTILAR Bu durumu öğrenen Sarıkaya ile Bürsin, ilk fırsatta evi görmeye gitti. Binayı bir hayli beğenen çift, ev sahibiyle bir yıllık kira sözleşmesi yaptı. İkili şimdi ise aşk yuvalarının tadilat işleriyle uğraşıyor.

  46. AŞIKLARIN ZİLLERİNE BASIP KAÇIYORLARDI!     İkilinin, Yeniköy'deki villarının yanında bulunan ilkokul öğrencileri çiftin zillerine basıp kaçıyordu. Bu durumdan sıkılan çift, Kuruçeşme'ye taşınma kararı almıştı.

    AŞIKLARIN ZİLLERİNE BASIP KAÇIYORLARDI! İkilinin, Yeniköy'deki villarının yanında bulunan ilkokul öğrencileri çiftin zillerine basıp kaçıyordu. Bu durumdan sıkılan çift, Kuruçeşme'ye taşınma kararı almıştı.

  47. Model ve sunucu Çağla Şikel, oğulları Kuzey (7) ve Uzay (5) ile yaşadığı Balmumcu’daki 800 metrekarelik dört katlı villasının kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

    Model ve sunucu Çağla Şikel, oğulları Kuzey (7) ve Uzay (5) ile yaşadığı Balmumcu’daki 800 metrekarelik dört katlı villasının kapılarını InStyle Home Şubat sayısı için açtı.

  48. Evin giriş katı salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaletinden oluşuyor. Üst katta giyinme odası ve 2 oğlunun odası var. Çatıda büyük bir banyonun da bulunduğu yatak odası mevcut. Bahçe ve garaj parti alanı gibi düzenlenmiş.

    Evin giriş katı salon, yemek odası, mutfak ve misafir tuvaletinden oluşuyor. Üst katta giyinme odası ve 2 oğlunun odası var. Çatıda büyük bir banyonun da bulunduğu yatak odası mevcut. Bahçe ve garaj parti alanı gibi düzenlenmiş.

  49. Çağla Şıkel, "Emre dekorasyona benden meraklı. Evli olduğumuz dönemde birlikte almıştık. Emre'den sonra bir şeyi değiştirmedim. Duvara astığımız aile fotoğraflarımız duruyor. Salonun dekoru çocuklar için değişiyor. Örneğin kanepeler çekilince; salon paten yada futbol sahasına dönüşüyor" dedi.

    Çağla Şıkel, "Emre dekorasyona benden meraklı. Evli olduğumuz dönemde birlikte almıştık. Emre'den sonra bir şeyi değiştirmedim. Duvara astığımız aile fotoğraflarımız duruyor. Salonun dekoru çocuklar için değişiyor. Örneğin kanepeler çekilince; salon paten yada futbol sahasına dönüşüyor" dedi.

  50. İşte Şıkel'in evinden kareler...

    İşte Şıkel'in evinden kareler...

  51. Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı.

    Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayı gayrimenkule yatıran ünlüler kervanına katıldı.

  52. Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ adlı albümü üzerine çalışan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler’de 2 milyon dolar değerinde müstakil bir ev satın aldı.

    Şu sıralar önümüzdeki haftalarda çıkaracağı ‘Aşkın Mevsimi Olmaz ki’ adlı albümü üzerine çalışan şarkıcı, geçtiğimiz günlerde yatırım amacıyla Etiler’de 2 milyon dolar değerinde müstakil bir ev satın aldı.

  53. 45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

    45. sanat yılını yeni piyasaya çıkardığı ‘Yeniden Yeni Yine’ albümü ile kutlayan Nilüfer; kızı Ayşe Nazlı, 11 kedisi ve iki köpeği ile yaşadığı Beykoz Acarkent’teki 4 katlı havuzlu villasının kapılarını Instyle Home'a açtı.

  54. “Burada kızım, kedilerim ve köpeklerimle konforlu ve kalabalık bir hayat kurduk kendimize” diyen Nilüfer sözlerini şöyle sürdürdü:

    “Burada kızım, kedilerim ve köpeklerimle konforlu ve kalabalık bir hayat kurduk kendimize” diyen Nilüfer sözlerini şöyle sürdürdü:

  55. “Acarkent, adı gibi kendi içinde küçük bir şehir. Her şey elimin altında. Şehre inmeden birçok işimi buradan halledebiliyorum. Yeşillikler içinde ve havası tertemiz. En önemlisi kızım Ayşe Nazlı’nın okuluna çok yakın.”

    “Acarkent, adı gibi kendi içinde küçük bir şehir. Her şey elimin altında. Şehre inmeden birçok işimi buradan halledebiliyorum. Yeşillikler içinde ve havası tertemiz. En önemlisi kızım Ayşe Nazlı’nın okuluna çok yakın.”

  56. “Kadifenin sebebi kediler. Çünkü tırnak geçiremedikleri tek kumaş.On yıl önce resim yapma merakı başladı bende. Geçen yıl ressam Mahir Güven’in atölyesinde akademiye hazırlanan öğrencilerle birlikte ben de resim dersleri aldım. Şu sıralar biraz ara verdim gerçi ama yine başlamayı planlıyorum. Hatta ileride evin bir odasını atölye haline getirebilirim.”

    “Kadifenin sebebi kediler. Çünkü tırnak geçiremedikleri tek kumaş.On yıl önce resim yapma merakı başladı bende. Geçen yıl ressam Mahir Güven’in atölyesinde akademiye hazırlanan öğrencilerle birlikte ben de resim dersleri aldım. Şu sıralar biraz ara verdim gerçi ama yine başlamayı planlıyorum. Hatta ileride evin bir odasını atölye haline getirebilirim.”

  57. Nilüfer; 2015 yılında kaybettiği yakın dostu Kayahan'ın piyanosunu evin baş köşesine koymuş.

    Nilüfer; 2015 yılında kaybettiği yakın dostu Kayahan'ın piyanosunu evin baş köşesine koymuş.

  58. Işıl-Rüştü Reçber çifti 'Altın Kafesimiz' dedikleri 950 m2'lik evlerinin kapılarını ilk kez Hello Decor'a açtı.

    Işıl-Rüştü Reçber çifti 'Altın Kafesimiz' dedikleri 950 m2'lik evlerinin kapılarını ilk kez Hello Decor'a açtı.

  59. Modern ve klasik çizgilerin ahenk ile dans ettiği 4 katlı evde, herkesin kendine özel bir yaşam alanı var.

    Modern ve klasik çizgilerin ahenk ile dans ettiği 4 katlı evde, herkesin kendine özel bir yaşam alanı var.

  60. Evin bütününde siyah beyaz hakim olsa da, aralara serpiştirilmiş kırmızı ve mavinin uyumu dikkat çekiyor.

    Evin bütününde siyah beyaz hakim olsa da, aralara serpiştirilmiş kırmızı ve mavinin uyumu dikkat çekiyor.

  61. Çift her ne kadar evlerinden 'altın kafes' diye bahsetse de, Işıl Reçber kristal taşlara ve gümüş aksesuarlara düşkün.

    Çift her ne kadar evlerinden 'altın kafes' diye bahsetse de, Işıl Reçber kristal taşlara ve gümüş aksesuarlara düşkün.

  62. Ünlü çift yeni evleri için 'kendimizi en çok özgür hissettiğimiz' alan diyor.

    Ünlü çift yeni evleri için 'kendimizi en çok özgür hissettiğimiz' alan diyor.

  63. Deniz Çakır, Kuruçeşme sahili üzerinde yer alan  evinin kapılarını InStyle-Home dergisine açtı. İşte Ünlü oyuncunun 190m2’lik muhteşem evi...

    Deniz Çakır, Kuruçeşme sahili üzerinde yer alan evinin kapılarını InStyle-Home dergisine açtı. İşte Ünlü oyuncunun 190m2’lik muhteşem evi...

  64. Çakır, “Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden…

    Çakır, “Arnavutköy, Beşiktaş, Nişantaşı ve son durak Kuruçeşme. Ama en çok burayı sevdim galiba. İlk gördüğüm anda bana güzel bir duygu geçirdi ev. Daha önceki evlerimde ben toparlayıcı rolünde olmuştum. Belki de Oğlak burcu olma özelliğimden…

  65. Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim.” diyor...

    Ama burada tam aksini deneyimliyorum her gün. Sanki bu ev beni toparladı ve içinde bu yüzden çok huzurlu hissediyorum kendimi. Deniz gören, güzel ışık alan ve aynayla kaplı böyle bir eve ihtiyacım varmış meğer benim. Hiçbir evimde kendimi bu kadar seyretmemiştim.” diyor...

  66. Ünlü oyuncu, "Evin içi oldukça zevkli tasarlanmıştı. Ben sadece eskimiş duvar kağıtlarını aslına uygun yeniledim o kadar. Bir de kendi zevkime göre mobilyalar ilave ettirdim. Bunlardan en önemlisi kitaplığımdır." ifadeleriyle sözlerini sürdürdü....

    Ünlü oyuncu, "Evin içi oldukça zevkli tasarlanmıştı. Ben sadece eskimiş duvar kağıtlarını aslına uygun yeniledim o kadar. Bir de kendi zevkime göre mobilyalar ilave ettirdim. Bunlardan en önemlisi kitaplığımdır." ifadeleriyle sözlerini sürdürdü....

  67. 190m2’lik ferah evin, salona açılan modern tarzda bir mutfağı, üç geniş odası ve iki banyosu bulunuyor. Odalardan birini giyinme odası olarak kullanılıyor.

    190m2’lik ferah evin, salona açılan modern tarzda bir mutfağı, üç geniş odası ve iki banyosu bulunuyor. Odalardan birini giyinme odası olarak kullanılıyor.

  68. Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve cipini sattı. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Kuzey Ege'ye yerleşti.

    Atilla Saral uzun süredir oturduğu İstanbul'daki lüks villasını ve cipini sattı. "Her şeye sıfırdan başlıyorum, şöhretli hayatı bırakıyorum" diyerek Kuzey Ege'ye yerleşti.

  69. Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

    Assos-Küçükkuyu yolu üzerinde arazi alan Atilla Saral artık burada yaşıyor. 15 metrekarelik konteyner ve 20 metrekarelik karavan onun yeni evi oldu.

  70. "Onunla övünüyorum. 53 yaşında ve her şeye sıfırdan başladı. Atilla burada doğa ve hayvanlarla çok mutlu. Tavuklar, horozlar, bostanımız her şey harika. Suyumuz kuyudan geliyor, sıcak su bile yok. Denizde duş alıyoruz. Masalar, banklar, aydınlatmalar hepsi antika pazarından yada tersanelerde sökülen eski gemilerden. Aşk delilik hali ve biz birbirimize aşığız"

    "Onunla övünüyorum. 53 yaşında ve her şeye sıfırdan başladı. Atilla burada doğa ve hayvanlarla çok mutlu. Tavuklar, horozlar, bostanımız her şey harika. Suyumuz kuyudan geliyor, sıcak su bile yok. Denizde duş alıyoruz. Masalar, banklar, aydınlatmalar hepsi antika pazarından yada tersanelerde sökülen eski gemilerden. Aşk delilik hali ve biz birbirimize aşığız"

  71. Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

    Oyuncu Tuba Ünsal, ailesi ile hafta sonlarını geçirmeyi sevdiği geniş bir çam ormanının içinde yer alan Şile'deki müstakil evinin kapılarını InStyle Home için açtı..

  72. Ünsal şu açıklamaları yaptı: “Şehirden kaçma ve dinlenme durağım. Harika komşulara sahibim burada. Arnavutköy’deki evimden çıktıktan kısa bir süre sonra burada olacağımı düşünmek hoşuma gidiyor. Hem şehirden uzak hem de yakın olma hissi bir arada.”

    Ünsal şu açıklamaları yaptı: “Şehirden kaçma ve dinlenme durağım. Harika komşulara sahibim burada. Arnavutköy’deki evimden çıktıktan kısa bir süre sonra burada olacağımı düşünmek hoşuma gidiyor. Hem şehirden uzak hem de yakın olma hissi bir arada.”

  73. “Kışın hafta sonları da geliyoruz. En çok çocuklar seviyor burada olmayı. Bazen diğer aile bireyleri ve arkadaşlarımız da bize katılıyor.”

    “Kışın hafta sonları da geliyoruz. En çok çocuklar seviyor burada olmayı. Bazen diğer aile bireyleri ve arkadaşlarımız da bize katılıyor.”

  74. Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

    Şevval Sam, çekim maratonuna kısa bir mola verdi, Cihangir’deki evinde InStyle Home ekibini ağırladı. Sam’ın erkek arkadaşı Sarp Maden ve dört kedisiyle yaşadığı daire, renkli ve bohem tarzıyla dikkat çekiyor.

  75. “En çok vakit verandada geçer. Bahçede yaz-kış barbekü yapmayı severiz.”

    “En çok vakit verandada geçer. Bahçede yaz-kış barbekü yapmayı severiz.”

  76. Şevval Sam “Annem, erkek arkadaşım ve en yakın arkadaşlarım Cihangir’de yaşadığı için sonunda ben de Cihangir’e taşınmaya karar verdim. Taksiye para vermekten sıkılmıştım” diyor.

    Şevval Sam “Annem, erkek arkadaşım ve en yakın arkadaşlarım Cihangir’de yaşadığı için sonunda ben de Cihangir’e taşınmaya karar verdim. Taksiye para vermekten sıkılmıştım” diyor.

  77. İşte ünlü oyuncunun evinden görüntüler...

    İşte ünlü oyuncunun evinden görüntüler...