İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İbrahim Erkal'ın Eşi Filiz Akgün Yıkıldı! Meğer Çocukları Ve Karısı...

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün yıkıldı! Meğer çocukları ve karısı...

  1. İbrahim Erkal evinin otoparkında 12 Nisan'da geçirdiği beyin kanaması sonrasında bir aya yakın zamandır derin komadaydı. İbrahim Erkal'dan kötü haberler gelirken eşi Filiz Akgün ve çocukları yıkıldı. 3. kez baba olan İbrahim Erkal bunun mutluluğunu da yaşayamadı. Şimdi karısı Filiz Akgün'ün önünde zor bir karar var. İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleştiği için yaşam destek fişinin çekilmesine karar verecek. Beyin ölümü 'tibbi ölüm' anlamına geliyor ve hastanın yeniden canlanma ihtimali bulunmuyor. Bu süreçte hasta yakınları organ bağışı yapabiliyor. Filiz Akgün'ün bugün vermesi gereken zor karar işte bu...

    İbrahim Erkal evinin otoparkında 12 Nisan'da geçirdiği beyin kanaması sonrasında bir aya yakın zamandır derin komadaydı. İbrahim Erkal'dan kötü haberler gelirken eşi Filiz Akgün ve çocukları yıkıldı. 3. kez baba olan İbrahim Erkal bunun mutluluğunu da yaşayamadı. Şimdi karısı Filiz Akgün'ün önünde zor bir karar var. İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleştiği için yaşam destek fişinin çekilmesine karar verecek. Beyin ölümü 'tibbi ölüm' anlamına geliyor ve hastanın yeniden canlanma ihtimali bulunmuyor. Bu süreçte hasta yakınları organ bağışı yapabiliyor. Filiz Akgün'ün bugün vermesi gereken zor karar işte bu...

  2. Peki kimdir İbrahim Erkal, karısı Filiz Akgün hangi belediye başkanının yeğeni, İbrahim Erkal ile eşinin kaç çocukları var? İşte İbrahim Erkal hakkında bilinmeyenler.

    Peki kimdir İbrahim Erkal, karısı Filiz Akgün hangi belediye başkanının yeğeni, İbrahim Erkal ile eşinin kaç çocukları var? İşte İbrahim Erkal hakkında bilinmeyenler.

  3. İbrahim Erkal eşiyle olan evliliğini 2003 yılında yaptı. 14 yıldır Filiz Akgün ile evli olan İbrahim Erkal, politikacı yeğeni aldı. İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni.

    İbrahim Erkal eşiyle olan evliliğini 2003 yılında yaptı. 14 yıldır Filiz Akgün ile evli olan İbrahim Erkal, politikacı yeğeni aldı. İbrahim Erkal'ın karısı Filiz Akgün, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yeğeni.

  4. İbrahim Erkal ile karısı evliliklerinde 14. yılında üçüncü çocuklarını hayatlarına kattılar. Yakın zamanda dünyaya gelen kızlarına Elif Su ismini verdiler. İbrahim Erkal'ın kızının doğumu sonrasında çok heyecanlı olduğu ve çok mutlu olduğu söyleniyordu. Çiftin Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız biri oğlan iki çocukları daha vardı.

    İbrahim Erkal ile karısı evliliklerinde 14. yılında üçüncü çocuklarını hayatlarına kattılar. Yakın zamanda dünyaya gelen kızlarına Elif Su ismini verdiler. İbrahim Erkal'ın kızının doğumu sonrasında çok heyecanlı olduğu ve çok mutlu olduğu söyleniyordu. Çiftin Dilara Hatice ve Levent isminde biri kız biri oğlan iki çocukları daha vardı.

  5. İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdiğinde karısı Filiz Akgün nohusalık dönemindeydi. Kötü haber sonrasında zor günler geçiren Filiz Akgün eşinin başından günlerce hiç ayrılmadan bekledi.

    İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdiğinde karısı Filiz Akgün nohusalık dönemindeydi. Kötü haber sonrasında zor günler geçiren Filiz Akgün eşinin başından günlerce hiç ayrılmadan bekledi.

  6. Doktorlar İbrahim Erkal ilk hastaneye getirildiğinde yaptıkları tetkik sonrasında umutsuz konuşmuşlardı. Beyin kanamasını durdurmak için yapılacak ameliyat vardı ama iyi bir sonuç için olasılık çok azdı. Filiz Akgün buna rağmen ameliyatın yapılması istedi ve küçük bir şans da olsa eşinin uyanması için çabaladı.

    Doktorlar İbrahim Erkal ilk hastaneye getirildiğinde yaptıkları tetkik sonrasında umutsuz konuşmuşlardı. Beyin kanamasını durdurmak için yapılacak ameliyat vardı ama iyi bir sonuç için olasılık çok azdı. Filiz Akgün buna rağmen ameliyatın yapılması istedi ve küçük bir şans da olsa eşinin uyanması için çabaladı.

  7. Garsonluktan zirveye giden ol : Peki kimdir İbrahim Erkal? 49 yaşında olan İbrahim Erkal üç çocuk babasıydı. Aslen Erzurumlu (Narman) olan İbrahim Erkal, halk müziği albümü tutmayınca fantaziye kaçan kendi tarzındaki yorumu ile şöhret oldu. İbrahim Erkal için şöhrete giden yol ise garsonlukla başladı.

    Garsonluktan zirveye giden ol : Peki kimdir İbrahim Erkal? 49 yaşında olan İbrahim Erkal üç çocuk babasıydı. Aslen Erzurumlu (Narman) olan İbrahim Erkal, halk müziği albümü tutmayınca fantaziye kaçan kendi tarzındaki yorumu ile şöhret oldu. İbrahim Erkal için şöhrete giden yol ise garsonlukla başladı.

  8. Ünlü olmadan önce Ankara'da gazinolarda garsonluk yapıyor bir yandan da müzik alanında sesini duyurmaya çalışıyordu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1995 yılından itibaren tanındı ve sevildi.

    Ünlü olmadan önce Ankara'da gazinolarda garsonluk yapıyor bir yandan da müzik alanında sesini duyurmaya çalışıyordu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1995 yılından itibaren tanındı ve sevildi.

  9. İbrahim Erkal'ın şarkıları ve albümleri : 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı ilk albümü Tutku adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu. 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı.

    İbrahim Erkal'ın şarkıları ve albümleri : 1984 yılında İbrahim Güzelses adıyla "Sarhoş Baki (Erzurum Türküleri)" adlı ilk albümünü çıkardı. Fakat sesini duyuramadı. 1994 yılının ilk ayında kendi adıyla çıkardığı ilk albümü Tutku adlı albümünü yayınladı. Bu albümle sesini duyurmayı başardı ve müziğiyle insanların ilgi odağı oldu. 1995 yılının ilk aylarında Sıra Bende/Aklımdasın adlı ikinci albümünü yayınladı. Albümdeki, "Sevmesende Olur" ve "İnsafsız" gibi şarkılar ön plana çıktı.

  10. İbrahim Erkal'ı ünlü yapan 'Canısı' : 1996 yılında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim albümünü çıkaran İbrahim Erkal, o albümdeki Canısı şarkısı ile patlama yaptı. Bu şarkı sayesinde albümü listelere giren İbrahim Erkal, Türkiye çapında da tanınır hale geldi. Albümdeki bir şarkı hariç hepsinin sözü İbrahim Erkal'a aitti.

    İbrahim Erkal'ı ünlü yapan 'Canısı' : 1996 yılında üçüncü albümü Gönlünüze Talibim albümünü çıkaran İbrahim Erkal, o albümdeki Canısı şarkısı ile patlama yaptı. Bu şarkı sayesinde albümü listelere giren İbrahim Erkal, Türkiye çapında da tanınır hale geldi. Albümdeki bir şarkı hariç hepsinin sözü İbrahim Erkal'a aitti.

  11. Erzurum'a gel şarkısı ile şöhretine şöhret katan İbrahim Erkal, 1996 yılının en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterilen İbrahim Erkal, ikisini kazanarak başarısını taçlandırdı.

    Erzurum'a gel şarkısı ile şöhretine şöhret katan İbrahim Erkal, 1996 yılının en iyi çıkış yapan sanatçısı oldu. Albümün büyük başarısından sonra, Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde dört dalda aday gösterilen İbrahim Erkal, ikisini kazanarak başarısını taçlandırdı.

  12. İbrahim Erkal ve Emine Ün'ün dizisi : İbrahim Erkal, 1997 yılında Canısı adlı TV filminin baş rolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.

    İbrahim Erkal ve Emine Ün'ün dizisi : İbrahim Erkal, 1997 yılında Canısı adlı TV filminin baş rolünde Emine Ün ile birlikte oynadı. Film yayınlandığı gün çok reyting alınca dizi olarak yayınlanma kararı alındı. Aynı yıl Canısı adıyla STAR'da dizi olarak yayınlanmaya başlandı. Daha sonra dizi SHOW'a geçti ve 1998 yılında ekranlara veda etti.

  13. İbrahim Erkal canısı ile gelen şöhretin ardından 1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam'ı piyasaya sürdü. Albümden ilk olarak "Güllerede Küstüm" adlı şarkısı yayınlandı. Ardından diğer hit şarkısı "Gavurun Kızı" parçası listelere girdi. Sen Aldırma isimli şarkısına dizi de yapılan İbrahim Erkal artık en ünlü isimlerden biriydi.

    İbrahim Erkal canısı ile gelen şöhretin ardından 1998 yılında dördüncü albümü Sırılsıklam'ı piyasaya sürdü. Albümden ilk olarak "Güllerede Küstüm" adlı şarkısı yayınlandı. Ardından diğer hit şarkısı "Gavurun Kızı" parçası listelere girdi. Sen Aldırma isimli şarkısına dizi de yapılan İbrahim Erkal artık en ünlü isimlerden biriydi.

  14. 5 Ocak 2000 tarihinde beşinci albümü De Get Yalan Dünya'yı çıkaran İbrahim Erkal, istediği başarıyı sağlayamadı. 2001 yılında bu kez Su Gibi albümünü, 2002 yılında Aşkname, 2003 yılında Gönül Limanı, 2004 yılında Yüreğinden Öpüyorum, 2006 yılında Gülüm, 2008 yılında Aranağme, 2011 yılında Burnumda Tütüyorsun ve 2015 yılında Nefes 1 albümlerini çıkardı. Her çıkardığı albümle birlikte şöhreti giderek azalan İbrahim Erkal, artık ekranlarda boy gösteremez oldu.

    5 Ocak 2000 tarihinde beşinci albümü De Get Yalan Dünya'yı çıkaran İbrahim Erkal, istediği başarıyı sağlayamadı. 2001 yılında bu kez Su Gibi albümünü, 2002 yılında Aşkname, 2003 yılında Gönül Limanı, 2004 yılında Yüreğinden Öpüyorum, 2006 yılında Gülüm, 2008 yılında Aranağme, 2011 yılında Burnumda Tütüyorsun ve 2015 yılında Nefes 1 albümlerini çıkardı. Her çıkardığı albümle birlikte şöhreti giderek azalan İbrahim Erkal, artık ekranlarda boy gösteremez oldu.

  15. İşte İbrahim Erkal'ın Erzurum'da başlayan çocukluğundan son günlerinde çektirdiği görüntülerine kadar 49 yılından kesitler;

    İşte İbrahim Erkal'ın Erzurum'da başlayan çocukluğundan son günlerinde çektirdiği görüntülerine kadar 49 yılından kesitler;