Survivor 9 Mayıs 2017 Kim Elendi? Adaya Kim Veda Etti?

Survivor 9 Mayıs 2017 kim elendi? Adaya kim veda etti?

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 9 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Tuğçe Melis Demir, Ogeday Girişken ve Berna Keklikler'di. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Tuğçe Melis Demir oldu.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 9 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Tuğçe Melis Demir, Ogeday Girişken ve Berna Keklikler'di. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Tuğçe Melis Demir oldu.

  2. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Tuğçe Melis Demir, Ogeday Girişken ve Berna Keklikler eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Tuğçe Melis Demir, Ogeday Girişken ve Berna Keklikler eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Tuğçe Melis Demir, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Tuğçe Melis Demir kimdir?  <br>    Tuğçe Melis Demir 1994 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini İzmir'de tamamlayan Tuğçe Melis Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. Tuğçe Melis Demir eğitim hayatının yanında sporla da ilgilenmektedir. Ana spor dalı ise buz hokeyidir. Tuğçe Melis Demir ayrıca milli takım buz hokeyi oyuncusudur.

    Survivor 2017'ye veda eden Tuğçe Melis Demir kimdir?
    Tuğçe Melis Demir 1994 yılında İzmir'de doğmuştur. Eğitimini İzmir'de tamamlayan Tuğçe Melis Demir, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nden mezun olmuştur. Tuğçe Melis Demir eğitim hayatının yanında sporla da ilgilenmektedir. Ana spor dalı ise buz hokeyidir. Tuğçe Melis Demir ayrıca milli takım buz hokeyi oyuncusudur.

  4. Survivor 2017'nin 9 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde oldukça geriden gelerek Berna'dan sayı almayı başaran Sabriye'nin sevinci Berna'yı çıldırttı. Olayın ardından Sabriye ve Berna uzun süre sözlü tartışma yaşadı.

    Survivor 2017'nin 9 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde oldukça geriden gelerek Berna'dan sayı almayı başaran Sabriye'nin sevinci Berna'yı çıldırttı. Olayın ardından Sabriye ve Berna uzun süre sözlü tartışma yaşadı.

  5. İletişim ödülü oyununda Adem ile karşı karşıya gelen Anıl, kötü bir düşüş yaşadı. Anıl; Dr. Metin Kuş'un müdahalesinin ardından oyuna devam etti.

    İletişim ödülü oyununda Adem ile karşı karşıya gelen Anıl, kötü bir düşüş yaşadı. Anıl; Dr. Metin Kuş'un müdahalesinin ardından oyuna devam etti.

  6. Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de arkadaşlarından gelen videoları izleme şansı yakaladı.

    Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de arkadaşlarından gelen videoları izleme şansı yakaladı.