İzdivaç Programına Veda Eden Hanife Soluğu Burada Aldı!

İzdivaç programına veda eden Hanife soluğu burada aldı!

  1. Ekranların fenomen gelin adayı Hanife geçtiğimiz günlerde izdivaç programını terk etmişti. Zuhal Topal'ın favori gelin adayı olan Hanife dün tekrar ekranlara çıkarak veda konuşması yaptı. Hareketleriyle tartışılan hatta Nihat Doğan ile bir dönem kavgaya giren Hanife Gürdal instagram hesabından yaptığı açıklamada gideceği yeri de açıkladı.

    Ekranların fenomen gelin adayı Hanife geçtiğimiz günlerde izdivaç programını terk etmişti. Zuhal Topal'ın favori gelin adayı olan Hanife dün tekrar ekranlara çıkarak veda konuşması yaptı. Hareketleriyle tartışılan hatta Nihat Doğan ile bir dönem kavgaya giren Hanife Gürdal instagram hesabından yaptığı açıklamada gideceği yeri de açıkladı.

  2. Uzun zamandır ekranlarda olan ve bir türlü istediği damat adayını bulamayan gelin adayı Hanife Umre ’ye gitmeye karar verdi.

    Uzun zamandır ekranlarda olan ve bir türlü istediği damat adayını bulamayan gelin adayı Hanife Umre ’ye gitmeye karar verdi.

  3. İzdivaç programından ayrılmasına rağmen yaptığı paylaşımlar ile Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Nihat Doğan'ın hedefi haline gelmiş ikili birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmuştu. Doğan, gelin adayının eğlence mekanında eğlenirken çekilen videosu için "O başörtü sadece başını örtmek için değil, nefsini örtmek içindir.

    İzdivaç programından ayrılmasına rağmen yaptığı paylaşımlar ile Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının yorumcularından Nihat Doğan'ın hedefi haline gelmiş ikili birbirlerine ağır hakaretlerde bulunmuştu. Doğan, gelin adayının eğlence mekanında eğlenirken çekilen videosu için "O başörtü sadece başını örtmek için değil, nefsini örtmek içindir.

  4. Sen erkeklerle, içkili ortamlarda eğleniyorsun. Birgün o erkekle, bir gün bu erkekle dans ediyorsun. Bari çıkar başörtünü, giy mini eteğini istediğini yap. Daha az günah işlemiş olursunuz" ifadelerini kullanmıştı. Hanife ise, Doğan'a "Olmayan bir şeyi satmak çok kolay ve nedense kimde ne yoksa en çok onunla övünüyor, en çok onun hakkında fetva veriyor. Mesela namussuz anlatıyor namusu, adam olmayan öyle biri adamlıktan bahsediyor ki şok" sözleriyle karışık vermişti. Sosyal medyasını aktif olarak kullanan Hanife, umreye gideceğini takipçileriyle paylaştı.

    Sen erkeklerle, içkili ortamlarda eğleniyorsun. Birgün o erkekle, bir gün bu erkekle dans ediyorsun. Bari çıkar başörtünü, giy mini eteğini istediğini yap. Daha az günah işlemiş olursunuz" ifadelerini kullanmıştı. Hanife ise, Doğan'a "Olmayan bir şeyi satmak çok kolay ve nedense kimde ne yoksa en çok onunla övünüyor, en çok onun hakkında fetva veriyor. Mesela namussuz anlatıyor namusu, adam olmayan öyle biri adamlıktan bahsediyor ki şok" sözleriyle karışık vermişti. Sosyal medyasını aktif olarak kullanan Hanife, umreye gideceğini takipçileriyle paylaştı.

  5. INSTAGRAM'DAN PAYLAŞIM YAPTI<br>    Yolculuk önceki helallik isteyen Hanife, paylaşımına şunları yazdı: "Zaman helalleşme zamanı her Müslümanın isteyeceği dini vecibelerinden biri olan umre ziyaretimi gerçekleştireceğim, her müslüman gibi bu isteğimi gerçekleştirirken sizlerden selam götürecek size dua getireceğim. Tanıdığım tanımadığım herkese dua edeceğim gibi sizden de dua bekliyor olacağım.

    INSTAGRAM'DAN PAYLAŞIM YAPTI
    Yolculuk önceki helallik isteyen Hanife, paylaşımına şunları yazdı: "Zaman helalleşme zamanı her Müslümanın isteyeceği dini vecibelerinden biri olan umre ziyaretimi gerçekleştireceğim, her müslüman gibi bu isteğimi gerçekleştirirken sizlerden selam götürecek size dua getireceğim. Tanıdığım tanımadığım herkese dua edeceğim gibi sizden de dua bekliyor olacağım.

  6. Yolculuk öncesi helallik isteyen Hanife, paylaşımına şunları yazdı: "Zaman helalleşme zamanı her Müslümanın isteyeceği dini vecibelerinden biri olan umre ziyaretimi gerçekleştireceğim, her müslüman gibi bu isteğimi gerçekleştirirken sizlerden selam götürecek size dua getireceğim. Tanıdığım tanımadığım herkese dua edeceğim gibi sizden de dua bekliyor olacağım.

    Yolculuk öncesi helallik isteyen Hanife, paylaşımına şunları yazdı: "Zaman helalleşme zamanı her Müslümanın isteyeceği dini vecibelerinden biri olan umre ziyaretimi gerçekleştireceğim, her müslüman gibi bu isteğimi gerçekleştirirken sizlerden selam götürecek size dua getireceğim. Tanıdığım tanımadığım herkese dua edeceğim gibi sizden de dua bekliyor olacağım.

  7. Elbette kusurlu bir müslümanım hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun. İyi niyetimi kötüye kullanan, namusuma, aileme laf eden, sevgimi saygımı suistimal eden, haksız yere kalbimi derinden kıranlar hariç herkese hakkım helaldir. Bu dünyada gerçekten üzdüğüm kim varsa bir gün bir yerlerde helallik alacak imkanım olmasını dilerim.

    Elbette kusurlu bir müslümanım hakkımda ve hakkımızda hayırlısı olsun. İyi niyetimi kötüye kullanan, namusuma, aileme laf eden, sevgimi saygımı suistimal eden, haksız yere kalbimi derinden kıranlar hariç herkese hakkım helaldir. Bu dünyada gerçekten üzdüğüm kim varsa bir gün bir yerlerde helallik alacak imkanım olmasını dilerim.

  8. İŞTE UMREDEN FOTOĞRAFLAR

    İŞTE UMREDEN FOTOĞRAFLAR