Cansel Çördük Hacklendi! Arda Turan'ın Bomba Mesajları İfşa Oldu!

Cansel Çördük hacklendi! Arda Turan'ın bomba mesajları ifşa oldu!

  1. Barcelona'da top koşturan Arda Turan'ın adı Aslıhan Doğan ile ayrılmasından sonra dün Yağmur Ünal ile anılırken bugün şok edici gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur programı ile tanınan Cansel Çördük'ün Instagram hesabı hacklendi ve Arda Turan ile özel yazışmaları ifşa oldu.

    Barcelona'da top koşturan Arda Turan'ın adı Aslıhan Doğan ile ayrılmasından sonra dün Yağmur Ünal ile anılırken bugün şok edici gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur programı ile tanınan Cansel Çördük'ün Instagram hesabı hacklendi ve Arda Turan ile özel yazışmaları ifşa oldu.

  2. Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen Cansel Çördük'ün sosyal medya hesabı hacklendi. Cansel Çördük ve Eser West; Kısmetse Olur programında büyük aşk yaşamıştı. Öyle ki yarışmada birinci çıktılar ama evlenmeyi kabul etmediler. Yarışma sonrasında birlikte olan çift aşklarını dolu dolu yaşamışlar ve Eser West; Survivor'a katılmıştı. Zaman zaman kavgaları ile gündeme gelen çift sonunda ayrıldı.

    Kısmetse Olur yarışmasında ünlenen Cansel Çördük'ün sosyal medya hesabı hacklendi. Cansel Çördük ve Eser West; Kısmetse Olur programında büyük aşk yaşamıştı. Öyle ki yarışmada birinci çıktılar ama evlenmeyi kabul etmediler. Yarışma sonrasında birlikte olan çift aşklarını dolu dolu yaşamışlar ve Eser West; Survivor'a katılmıştı. Zaman zaman kavgaları ile gündeme gelen çift sonunda ayrıldı.

  3. Her an yeniden barışmaları beklenirken Cansel ile ilgili şok gelişme yaşandı. Cansel'in sosyal medya hesabı hacklendi. Instagram hesabı hacklenen Cansel'in özel yazışmaları deşifre oldu. Öyle ki o yazışmaların arasında Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar şok etkisi yarattı.

    Her an yeniden barışmaları beklenirken Cansel ile ilgili şok gelişme yaşandı. Cansel'in sosyal medya hesabı hacklendi. Instagram hesabı hacklenen Cansel'in özel yazışmaları deşifre oldu. Öyle ki o yazışmaların arasında Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar şok etkisi yarattı.

  4. İşte Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar... (1)

    İşte Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar... (1)

  5. İşte Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar... (2)

    İşte Arda Turan'a ait olduğu iddia edilen mesajlar... (2)

  6. Eser West - Cansel Çördük

    Eser West - Cansel Çördük

  7. Anadolu Efes takımının basketbolcusu Jayson Granger'ın mesajları

    Anadolu Efes takımının basketbolcusu Jayson Granger'ın mesajları

  8. Jayson Granger

    Jayson Granger

  9. Muratbey Uşak takımının basketbolcusu D'Angelo Harrison'ın mesajları

    Muratbey Uşak takımının basketbolcusu D'Angelo Harrison'ın mesajları

  10. D'Angelo Harrison

    D'Angelo Harrison