İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da Elemeye Kim Kaldı, Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Survivor'da elemeye kim kaldı, dokunulmazlığı kim kazandı?

  1. Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımı elemeye kalacak isimlerin belirleneceği dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

  2. İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunun ise ünlüler takımı kazandı.

    İlk oyunun galibi bayrak yarışını kazanan gönüllüler takımı oldu. İkinci oyunun ise ünlüler takımı kazandı.

  3. Finale kalan dokunulmazlık oyunun kazananı yine ünlüler takımı oldu.

    Finale kalan dokunulmazlık oyunun kazananı yine ünlüler takımı oldu.

  4. Gönüllüler takımı dün 3 elemeye adayı çıkardığı ve Gökhan dokunulmazlık sembolünün sahibi olduğu için farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

    Gönüllüler takımı dün 3 elemeye adayı çıkardığı ve Gökhan dokunulmazlık sembolünün sahibi olduğu için farklı bir bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı.

  5. Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi. Yarışmayı Ogeday kazanınca Elif otomatik olarak elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.

    Dokunulmazlık oyununda sadece Elif ile Ogeday karşı karşıya geldi. Yarışmayı Ogeday kazanınca Elif otomatik olarak elemeye kalan son isim oldu. Böylece ada konseyinde bir ilk yaşandı ve oylama yapılmadan eleme adayı belli oldu.

  6. Salı günü yapılacak ada konseyinde Berna, Anıl, Volkan ve Elif'den en az SMS oyunu alana adaya veda edecek. İşte bu hafta Survivor yaşananlar.

    Salı günü yapılacak ada konseyinde Berna, Anıl, Volkan ve Elif'den en az SMS oyunu alana adaya veda edecek. İşte bu hafta Survivor yaşananlar.

  7. Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

    Survivor son bölümde ünlüler takımı ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geldi.

  8. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu 2-0 kazandı.

    Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu 2-0 kazandı.

  9. Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Gökhan kazandı.

    Gönüllüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununu ise Gökhan kazandı.

  10. Ada konseyinde sürpriz yaşandı ve Anıl ile Berna 2'şer oy alarak elemeye kaldı. Gökhan'ın Volkan'ın adını vermesiyle 2 kişinin elemeye kalması beklenen gecede 3 kişi elemeye adayı oldu.

    Ada konseyinde sürpriz yaşandı ve Anıl ile Berna 2'şer oy alarak elemeye kaldı. Gökhan'ın Volkan'ın adını vermesiyle 2 kişinin elemeye kalması beklenen gecede 3 kişi elemeye adayı oldu.