Turabi'den Hilmicem'e Zehir Zemberek Sözler!

Survivor Turabi'den dostu Hilmicem'e zehir zemberek sözler!

  1. Turabi Çamkıran nam-ı diğer 'Turbo Turabi' Survivor'ın gelmiş geçmiş en çok ses getiren isimlerinden biri. Katıldığı her iki Survivor'dan da alnının akıyla çıkan Turabi, şimdilerde eğitmen olarak çalışıyor. Turabi, sivri dili ve atarlı tavırları ile oldukça dikkat çekiyordu. Sahra'yla olan dostluğu dilden dileydi. Katıldığı ikinci Survivor'da ise Bozok, Taner, Hilmicem ve Nadia ile iyi bir ekip ruhu yakalamışlardı. Özellikle Hilmicem ile aralarından su sızmıyordu. Ancak Turabi'nin geçtiğimiz günlerde Instagram'da yaptığı paylaşım direkt Hilmicem'i hedef alır gibi. İşte Turabi'nin o paylaşımı. Hilmicem ve Turabi arasından neler oluyor?

    Turabi Çamkıran nam-ı diğer 'Turbo Turabi' Survivor'ın gelmiş geçmiş en çok ses getiren isimlerinden biri. Katıldığı her iki Survivor'dan da alnının akıyla çıkan Turabi, şimdilerde eğitmen olarak çalışıyor. Turabi, sivri dili ve atarlı tavırları ile oldukça dikkat çekiyordu. Sahra'yla olan dostluğu dilden dileydi. Katıldığı ikinci Survivor'da ise Bozok, Taner, Hilmicem ve Nadia ile iyi bir ekip ruhu yakalamışlardı. Özellikle Hilmicem ile aralarından su sızmıyordu. Ancak Turabi'nin geçtiğimiz günlerde Instagram'da yaptığı paylaşım direkt Hilmicem'i hedef alır gibi. İşte Turabi'nin o paylaşımı. Hilmicem ve Turabi arasından neler oluyor?

  2. HİLMİCEM VE TURABİ ARASINDA NELER OLUYOR?  Turabi, Instagram'dan öyle bir paylaşım yaptı ki, yenir yutulur cinsten değil.

    HİLMİCEM VE TURABİ ARASINDA NELER OLUYOR? Turabi, Instagram'dan öyle bir paylaşım yaptı ki, yenir yutulur cinsten değil.

  3. Turabi yarışmada da yakın arkadaşı olan Bozok'la birlikte çektirdiği bu fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Buraya kadar her şey normal. Anormal olan şey bu fotoğrafa iliştirdiği not.

    Turabi yarışmada da yakın arkadaşı olan Bozok'la birlikte çektirdiği bu fotoğrafı Instagram'dan paylaştı. Buraya kadar her şey normal. Anormal olan şey bu fotoğrafa iliştirdiği not.

  4. Fotoğrafa yazdığı not direkt Hilmicem İntepe'yi mi hedef alıyor?

    Fotoğrafa yazdığı not direkt Hilmicem İntepe'yi mi hedef alıyor?

  5. İŞTE TURABİ ÇAMKIRAN'IN O PAYLAŞIMI;  "İki Survivor'dan elde avuçta bir Bozok Baba kaldı. Paraları baba aldı, dost diye görünenleri şöhret sardı. İki Survivor'dan da bana bir tek sen kaldı Bozok Baba...'

    İŞTE TURABİ ÇAMKIRAN'IN O PAYLAŞIMI; "İki Survivor'dan elde avuçta bir Bozok Baba kaldı. Paraları baba aldı, dost diye görünenleri şöhret sardı. İki Survivor'dan da bana bir tek sen kaldı Bozok Baba...'

  6. Turabi'nin bu sözlerinin hedefin Survivor'da yakın arkadaş olan Hilmicem'i hedef aldığı söyleniyor.

    Turabi'nin bu sözlerinin hedefin Survivor'da yakın arkadaş olan Hilmicem'i hedef aldığı söyleniyor.

  7. Hilmicem ilk katıldığı Survivor'da Murat Ceylan ile oldukça yakındı.

    Hilmicem ilk katıldığı Survivor'da Murat Ceylan ile oldukça yakındı.

  8. Ancak Hilmicem'in onunla da arasının iyi olmadığı söyleniyor.

    Ancak Hilmicem'in onunla da arasının iyi olmadığı söyleniyor.

  9. Diğer bir yandan Turabi'nin instagram'da yaptığı bir diğer paylaşım yine olay olmuştu.

    Diğer bir yandan Turabi'nin instagram'da yaptığı bir diğer paylaşım yine olay olmuştu.

  10. Bu post ile paylaştığı fotoğraf takipçilerinden oldukça fazla tepki almıştı. Ancak bu paylaşıma Turabi'den düzeltme geldi.

    Bu post ile paylaştığı fotoğraf takipçilerinden oldukça fazla tepki almıştı. Ancak bu paylaşıma Turabi'den düzeltme geldi.

  11. Turabi, postun sahte olduğunu söyledi.

    Turabi, postun sahte olduğunu söyledi.

  12. Şimdi merak edilen şey Hilmicem'in bu sözleri üzerine alıp cevap verip vermeyeceği.

    Şimdi merak edilen şey Hilmicem'in bu sözleri üzerine alıp cevap verip vermeyeceği.