İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor 16 Mayıs 2017 Kim Elendi? Gönüllüler'in Vedası!

Survivor 16 Mayıs 2017 kim elendi? Gönüllüler'in vedası!

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Anıl Karakurt, Berna Keklikler, Volkan Çetinkaya ve Elif Şadoğlu'ydu. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Anıl Karakurt oldu.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Anıl Karakurt, Berna Keklikler, Volkan Çetinkaya ve Elif Şadoğlu'ydu. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Anıl Karakurt oldu.

  2. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Anıl Karakurt, Berna Keklikler, Volkan Çetinkaya ve Elif Şadoğlu eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Anıl Karakurt, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Anıl Karakurt, Berna Keklikler, Volkan Çetinkaya ve Elif Şadoğlu eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Anıl Karakurt, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Anıl Karakurt kimdir?  <br>  Anıl Karakurt 1 Mayıs 1980'de İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Anıl, İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl, Survivor'a katılma amacını; "Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim" şeklinde anlatmıştı.

    Survivor 2017'ye veda eden Anıl Karakurt kimdir?
    Anıl Karakurt 1 Mayıs 1980'de İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Anıl, İstanbul'da yaşıyor. Sivil Havacılık sektöründe çalışan Anıl, Survivor'a katılma amacını; "Normalde uçlarda yaşamayı, adrenalini ve riski çok severim. Anıl'ın dünyasını Survivor'da göstermeye geldim" şeklinde anlatmıştı.

  4. Survivor 2017'nin 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda bir süredir Survivor'da yıldızı barışmayan iki yarışmacı Sabriye ve Berna, sembol oyununu da boş geçmedi ve tartışma yaşadı.

    Survivor 2017'nin 16 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümü sembol oyununda bir süredir Survivor'da yıldızı barışmayan iki yarışmacı Sabriye ve Berna, sembol oyununu da boş geçmedi ve tartışma yaşadı.

  5. İletişim ödülü oyununda ise Sema ile karşılaşan Berna, parkurdaki engelde düştü. Berna daha sonra kalkıp acı içinde yarışa devam etti.

    İletişim ödülü oyununda ise Sema ile karşılaşan Berna, parkurdaki engelde düştü. Berna daha sonra kalkıp acı içinde yarışa devam etti.

  6. İletişim ödülü oyununda Berna ile yarışan Sabriye, puanı rakibine kaptırınca sinirden deliye döndü.

    İletişim ödülü oyununda Berna ile yarışan Sabriye, puanı rakibine kaptırınca sinirden deliye döndü.

  7. Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleriyle mesajlaşma şansı yakaladı. İletişim ödülü oyununu kazanan Gönüllüler'de Berna, son oyunu kaybeden Sabriye'ye laf atınca iki yarışmacı arasında gerilim yaşandı.

    Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Gönüllüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de aileleriyle mesajlaşma şansı yakaladı. İletişim ödülü oyununu kazanan Gönüllüler'de Berna, son oyunu kaybeden Sabriye'ye laf atınca iki yarışmacı arasında gerilim yaşandı.