İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor 23 Mayıs 2017 Kim Elendi? Favori İsmin Vedası!

Survivor 23 Mayıs 2017 kim elendi? Favori ismin vedası!

  1. Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Volkan Çetinkaya oldu.

    Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'dı. SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Volkan Çetinkaya oldu.

  2. Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya; Ünlüler takımından ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Volkan Çetinkaya, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

    Gerçekleştirilen önceki konseylerde Gönüllüler takımından Ogeday Girişken ve Volkan Çetinkaya; Ünlüler takımından ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Volkan Çetinkaya, Survivor 2017'de bu hafta elenen isim oldu ve Survivor'a veda etti.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Volkan Çetinkaya kimdir? : Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusudur. Eski TSK personeli olan Volkan, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan, yarışmada sporcu kimliğiyle ön plana çıkmıştı.

    Survivor 2017'ye veda eden Volkan Çetinkaya kimdir? : Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusudur. Eski TSK personeli olan Volkan, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan, yarışmada sporcu kimliğiyle ön plana çıkmıştı.

  4. Survivor 2017'nin 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler takımındaki iki yakın dost Sabriye ve Adem'in pilavla ilgili başladığı tartışma giderek büyüdü. İki yarışmacı da birbirlerine sert ifadeler kullandı.

    Survivor 2017'nin 23 Mayıs Salı akşamı yayınlanan bölümünde Ünlüler takımındaki iki yakın dost Sabriye ve Adem'in pilavla ilgili başladığı tartışma giderek büyüdü. İki yarışmacı da birbirlerine sert ifadeler kullandı.

  5. Ünlüler takımı erzak konusunda sohbet ederken, Adem ve Sabriye arasındaki yemek atışması güldürdü.

    Ünlüler takımı erzak konusunda sohbet ederken, Adem ve Sabriye arasındaki yemek atışması güldürdü.

  6. İletişim ödülü oyununda Elif'le karşılaşan Sabriye parkuru şaşırınca kenardaki arkadaşlarından tepki gördü.

    İletişim ödülü oyununda Elif'le karşılaşan Sabriye parkuru şaşırınca kenardaki arkadaşlarından tepki gördü.

  7. İletişim ödülü oyunu parkurunda hayli zorlandığını söyleyen Berna, Elif'ten gelen yoruma sinirlendi. Sporcu olmadığını söyleyen Berna, takım arkadaşına tepki gösterdi.

    İletişim ödülü oyunu parkurunda hayli zorlandığını söyleyen Berna, Elif'ten gelen yoruma sinirlendi. Sporcu olmadığını söyleyen Berna, takım arkadaşına tepki gösterdi.

  8. İletişim ödülü oyununda Berna'ya kaybeden Sabriye, şanssızlığına isyan etti. Sabriye kenara gelirken arkadaşlarından tepki gördü.

    İletişim ödülü oyununda Berna'ya kaybeden Sabriye, şanssızlığına isyan etti. Sabriye kenara gelirken arkadaşlarından tepki gördü.

  9. İletişim ödülü oyununda Ogeday'a kaybeden Serhat Akın kenara gelince Sema ve Furkan'a sert tepki gösterdi.

    İletişim ödülü oyununda Ogeday'a kaybeden Serhat Akın kenara gelince Sema ve Furkan'a sert tepki gösterdi.

  10. Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de ailelerinden gelen videoları izleme şansı yakaladı.

    Ünlüler ve Gönüllüler iletişim ödülü oyununda karşı karşıya geldi. Kazanan Ünlüler takımı hem karnını doyurma şansı hem de ailelerinden gelen videoları izleme şansı yakaladı.