İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Survivor'da İletişim Ödülünü Ve Voleybol Karşılaşmasını Kim Kazandı?

Survivor'da büyük mücadele ve ödülün sonucu belli oldu

  1. Survivor kim elendi? sorusunun cevabı pazar günü de cevapsız kaldı. Survivor son bölümde iletişim ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya kazandı. Ayrıca son bölümde Acun Ilıcalı bundan sonraki ilerleyiş ve büyük final hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

    Survivor kim elendi? sorusunun cevabı pazar günü de cevapsız kaldı. Survivor son bölümde iletişim ödülünü gönüllüler takımı kazandı. Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya kazandı. Ayrıca son bölümde Acun Ilıcalı bundan sonraki ilerleyiş ve büyük final hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İşte Survivor'da bu hafta yaşananlar...

  2. Survivor'da pazar günü yapılan ada konseyinde eleme olmadı. Cumartesi günü yapılan büyük oylamanın devamı olan SMS oylaması devam etti.    Acun Ilıcalı, bu oylama sonucuna göre bundan sonra elenen isimlerin belli olacağını açıkladı.    Ilıcalı ayrıca Survivor tarihinde gelmiş geçmiş en yüksek SMS oylaması katılımı olduğunu sözlerine ekledi.

    Survivor'da pazar günü yapılan ada konseyinde eleme olmadı. Cumartesi günü yapılan büyük oylamanın devamı olan SMS oylaması devam etti. Acun Ilıcalı, bu oylama sonucuna göre bundan sonra elenen isimlerin belli olacağını açıkladı. Ilıcalı ayrıca Survivor tarihinde gelmiş geçmiş en yüksek SMS oylaması katılımı olduğunu sözlerine ekledi.

  3. Son bölümde ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi.    İlk turu 6-0 gönüllüler, ikinci turu 6-3 ünlüler kazandı. Finale kalan oyun bayrak yarışında 3-2 gönüllülerin oldu.

    Son bölümde ünlüler ve gönüllüler iletişim ödülü için karşı karşıya geldi. İlk turu 6-0 gönüllüler, ikinci turu 6-3 ünlüler kazandı. Finale kalan oyun bayrak yarışında 3-2 gönüllülerin oldu.

  4. Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya setlerde 25-16, 25-20, 25-17 yaparak 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

    Acun Medya ile Survivor 2017 arasındaki voleybol karşılaşmasını ise Acun Medya setlerde 25-16, 25-20, 25-17 yaparak 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

  5. Acun Medya'ya yenilen Survivor 2017 yarışmacıları böylece; bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden oluşan 4 büyük ödülü kaybetmiş oldu.

    Acun Medya'ya yenilen Survivor 2017 yarışmacıları böylece; bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden oluşan 4 büyük ödülü kaybetmiş oldu.

  6. Son bölümde ayrıca Ilıcalı, Survivor finali hakkında şöyle konuştu: "Sema dışında 4 isim daha Kıbrıs'a gidecek. Kıbrıs finalinin oyunları burada oynanacak. Hızlandırılmış oyunlar oynanacak. İsimler belli olduktan sonra buradan bir ismi Kıbrıs'ta direkt olarak final koltuğuna oturtacağız."    İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...

    Son bölümde ayrıca Ilıcalı, Survivor finali hakkında şöyle konuştu: "Sema dışında 4 isim daha Kıbrıs'a gidecek. Kıbrıs finalinin oyunları burada oynanacak. Hızlandırılmış oyunlar oynanacak. İsimler belli olduktan sonra buradan bir ismi Kıbrıs'ta direkt olarak final koltuğuna oturtacağız." İşte Survivor'da cumartesi günü yaşananlar...

  7. Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımı uçağa binip Punta Cana giderek akşam yemeği, otelde konaklama, sabah balon turu ve 3 çeşit dondurma ödüllü yarışmada karşı karşıya geldi.

    Survivor'da cumartesi günü ünlüler takımı ile gönüllüler takımı uçağa binip Punta Cana giderek akşam yemeği, otelde konaklama, sabah balon turu ve 3 çeşit dondurma ödüllü yarışmada karşı karşıya geldi.

  8. İlk turu 6-3 kazana ünlüler takımı ikinci turu da aynı skorla bitirince yarışmanın galibi oldu.

    İlk turu 6-3 kazana ünlüler takımı ikinci turu da aynı skorla bitirince yarışmanın galibi oldu.

  9. Böylece ünlüler takımı ilk defa büyük ödüle gitme hakkı kazandı.

    Böylece ünlüler takımı ilk defa büyük ödüle gitme hakkı kazandı.

  10. Ada konseyinde ise Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusu cevapsız kaldı. Konseyde bundan sonraki bütün konseylerde geçerli olacak büyük oylama yapıldı.

    Ada konseyinde ise Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusu cevapsız kaldı. Konseyde bundan sonraki bütün konseylerde geçerli olacak büyük oylama yapıldı.

  11. Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ile Acun Medya arasında pazar günü yapılacak voleybol yarışmasının ödülünü açıkladı.    Survivor seyircileri; seneye bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden yüzde 42 ile açık büfe Türk yemekleri seçti. Ancak Acun Ilıcalı Survivor takımı galip gelirse 4 ödülü de kazanacaklarını açıkladı.    İşte Cuma günü Survivor'da yaşananlar...

    Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacıları ile Acun Medya arasında pazar günü yapılacak voleybol yarışmasının ödülünü açıkladı. Survivor seyircileri; seneye bir hafta Dominik seyehati, yat gezisi, açık büfe Türk yemekleri, her yarışmacıya güzel bir saat ödüllerinden yüzde 42 ile açık büfe Türk yemekleri seçti. Ancak Acun Ilıcalı Survivor takımı galip gelirse 4 ödülü de kazanacaklarını açıkladı. İşte Cuma günü Survivor'da yaşananlar...

  12. Survivor son bölümde kazananın Kıbrıs'taki finale kalmayı garantileceği sezonun son sembol oyununda her yarışmacıya 2'şer can verildi.

    Survivor son bölümde kazananın Kıbrıs'taki finale kalmayı garantileceği sezonun son sembol oyununda her yarışmacıya 2'şer can verildi.

  13. Böylece finalde İlhan 9, Furkan 5, Ogeday 4, Gökhan 2, Adem 2, Sema 12, Elif 4, Berna 2, ve Sabriye 2 canla oyuna başladı.

    Böylece finalde İlhan 9, Furkan 5, Ogeday 4, Gökhan 2, Adem 2, Sema 12, Elif 4, Berna 2, ve Sabriye 2 canla oyuna başladı.

  14. Kazanan takımı kuzu incik, tatlı ve masaj ödülünü alacağı sembol oyunu erkekler yarışmasıyla başladı.

    Kazanan takımı kuzu incik, tatlı ve masaj ödülünü alacağı sembol oyunu erkekler yarışmasıyla başladı.

  15. Kadınlardan Sema 10 erkeklerden Ogeday 1 canla finale kaldı.

    Kadınlardan Sema 10 erkeklerden Ogeday 1 canla finale kaldı.

  16. Finali 3-0 kazanan Sema Kuzey Kıbrıs'taki finale gitmeyi garantileyen ilk isim oldu.

    Finali 3-0 kazanan Sema Kuzey Kıbrıs'taki finale gitmeyi garantileyen ilk isim oldu.

  17. İşte Survivor'da Perşemse günü yaşananlar...

    İşte Survivor'da Perşemse günü yaşananlar...

  18. Survivor son bölümde Alp Kırşan ödülün, Panama'ya gitme, en yüksek binada yemek ziyafeti ve alışveriş yapma olduğunu açıkladı.

    Survivor son bölümde Alp Kırşan ödülün, Panama'ya gitme, en yüksek binada yemek ziyafeti ve alışveriş yapma olduğunu açıkladı.

  19. Oyunun ilk turunu gönüllüler 6-4 kazandı. İkinci turu ise ünlüler 6-4 kazanınca oyun finale kaldı.

    Oyunun ilk turunu gönüllüler 6-4 kazandı. İkinci turu ise ünlüler 6-4 kazanınca oyun finale kaldı.

  20. Nesef kesen oyunu finalde gönüllüler 3-1 kazanarak helikoptere binerek Panama'ya gitti.    İşte Survivor'da çarşamba günü yaşananlar...

    Nesef kesen oyunu finalde gönüllüler 3-1 kazanarak helikoptere binerek Panama'ya gitti. İşte Survivor'da çarşamba günü yaşananlar...

  21. Survivor'da çarşamba günü ünlüler takımı ile gönüllller takımı Anlat Bakalım'da karşı karşıya geldi.

    Survivor'da çarşamba günü ünlüler takımı ile gönüllller takımı Anlat Bakalım'da karşı karşıya geldi.

  22. Kişi başı üçer kuruyemiş bar ödüllü yarışmada eğlenceli dakikalar yaşandı.

    Kişi başı üçer kuruyemiş bar ödüllü yarışmada eğlenceli dakikalar yaşandı.

  23. İki takımında kahkahalarla oynadığı yarışmanın galibi 3-7 gönüllüler takımı oldu.

    İki takımında kahkahalarla oynadığı yarışmanın galibi 3-7 gönüllüler takımı oldu.

  24. Survivor'da perşembe günü oynanacak ödül oyununda ünlüler ile gönüllüler uçak ile Dominik dışana gidebilecekleri sürpriz bir ödül için karşı karşıya gelecek.

    Survivor'da perşembe günü oynanacak ödül oyununda ünlüler ile gönüllüler uçak ile Dominik dışana gidebilecekleri sürpriz bir ödül için karşı karşıya gelecek.