İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Sarımsağı İkiye Bölün Ve...

Sarımsağı ikiye bölün ve kaşlarınıza sürün

  1. Evde uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerle seyrek kaşlarınızla vedalaşmaya hazır olun!

    Evde uygulayabileceğiniz pratik yöntemlerle seyrek kaşlarınızla vedalaşmaya hazır olun!

  2. Seyrek kaşlar, birçok kadının en şikayetçi olduğu durumlardan biri. Kaş boyaları ya da lazer gibi uygulamalarla çoğaltılmaya çalışılan kaşlar için kendi kendinize uygulayabileceklerinizi sizler için derledik.

    Seyrek kaşlar, birçok kadının en şikayetçi olduğu durumlardan biri. Kaş boyaları ya da lazer gibi uygulamalarla çoğaltılmaya çalışılan kaşlar için kendi kendinize uygulayabileceklerinizi sizler için derledik.

  3. Sarımsak Uygulaması: Sarımsak, seyrek kaşları çoğaltmak için uygulanabilecek en iyi yöntemlerden biridir. Bunun için, bir diş sarımsağı ikiye bölüp kaşlarınıza sürün. Sarımsağı sürerken ellerinize eldiven takmanız, ellerinize kötü kokunun sinmesini önleyecektir. Bu yöntemi, kötü kokması nedeniyle tercih etmek istemeyebilirsiniz. Bunu önlemek için, kaşlarınıza daha sonrasında limon ve gül suyu uygulayıp kokunun dağılmasını sağlayabilirsiniz.

    Sarımsak Uygulaması: Sarımsak, seyrek kaşları çoğaltmak için uygulanabilecek en iyi yöntemlerden biridir. Bunun için, bir diş sarımsağı ikiye bölüp kaşlarınıza sürün. Sarımsağı sürerken ellerinize eldiven takmanız, ellerinize kötü kokunun sinmesini önleyecektir. Bu yöntemi, kötü kokması nedeniyle tercih etmek istemeyebilirsiniz. Bunu önlemek için, kaşlarınıza daha sonrasında limon ve gül suyu uygulayıp kokunun dağılmasını sağlayabilirsiniz.

  4. Badem Yağı: Badem yağı genel olarak çatlakları gidermede ve kılları gürleştirmede kullanılır. Bunun için badem yağını bir pamuğa sürüp, pamuğu kaşlarınıza uygulayabilirsiniz. Badem yağı uygulamasında, seçtiğiniz yağın tatlı badem yağı olmasına dikkat edin. Acı olan badem yağı gözlerinizde yanma ya da tahrişe neden olabilir. Badem yağını kendi başına kaşlarınıza sürebileceğiniz gibi, hint yağıyla beraber yarı yarıya karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Uygulamadan sonra 1 saat kadar bekleyip, yüzünüzü ılık suyla yıkamanız yeterli olacaktır. Hint yağı da badem yağı gibi tek başına uygulanabilir.

    Badem Yağı: Badem yağı genel olarak çatlakları gidermede ve kılları gürleştirmede kullanılır. Bunun için badem yağını bir pamuğa sürüp, pamuğu kaşlarınıza uygulayabilirsiniz. Badem yağı uygulamasında, seçtiğiniz yağın tatlı badem yağı olmasına dikkat edin. Acı olan badem yağı gözlerinizde yanma ya da tahrişe neden olabilir. Badem yağını kendi başına kaşlarınıza sürebileceğiniz gibi, hint yağıyla beraber yarı yarıya karıştırarak da uygulayabilirsiniz. Uygulamadan sonra 1 saat kadar bekleyip, yüzünüzü ılık suyla yıkamanız yeterli olacaktır. Hint yağı da badem yağı gibi tek başına uygulanabilir.

  5. Zeytinyağı: Zeytinyağı genel olarak cilt üzerindeki olumlu etkileri ile bilinir. Cildi nemlendiren, parlatan ve gözenekleri sıkılaştıran bu yağ kaşların çoğaltılmasında da kullanılabilir. Gece yatmadan önce, zeytinyağını kaşlarınıza masaj yaparak 1-2 dakika kadar uygulayın ve yüzünüzü yıkamadan uyuyun. Böylece gece de zeytinyağı cildiniz tarafından emilecek ve sonuç daha etkili olacaktır. Bu uygulamayı her gün yapmaya özen gösterin.    Fındık Yağı: Fındık yağı, seyrek kaşlar üzerinde olumlu etkiye sahip olan bir yağ çeşididir. Fındık yağını bir pamuğa sürüp masaj yaparak uygulayın ve 1 saat kadar bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

    Zeytinyağı: Zeytinyağı genel olarak cilt üzerindeki olumlu etkileri ile bilinir. Cildi nemlendiren, parlatan ve gözenekleri sıkılaştıran bu yağ kaşların çoğaltılmasında da kullanılabilir. Gece yatmadan önce, zeytinyağını kaşlarınıza masaj yaparak 1-2 dakika kadar uygulayın ve yüzünüzü yıkamadan uyuyun. Böylece gece de zeytinyağı cildiniz tarafından emilecek ve sonuç daha etkili olacaktır. Bu uygulamayı her gün yapmaya özen gösterin. Fındık Yağı: Fındık yağı, seyrek kaşlar üzerinde olumlu etkiye sahip olan bir yağ çeşididir. Fındık yağını bir pamuğa sürüp masaj yaparak uygulayın ve 1 saat kadar bekledikten sonra ılık suyla yıkayın.

  6. Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan cevizi yağı; kaş, kirpik ve saçlarda uzatıcı etkiye sahip olmasıyla bilinir. Bu yağı temiz bir pamuğa batırarak kaşlarınıza uygulayın ve 1 saat kadar bekledikten sonra yıkayıp durulayın.

    Hindistan Cevizi Yağı: Hindistan cevizi yağı; kaş, kirpik ve saçlarda uzatıcı etkiye sahip olmasıyla bilinir. Bu yağı temiz bir pamuğa batırarak kaşlarınıza uygulayın ve 1 saat kadar bekledikten sonra yıkayıp durulayın.

  7. Tüm bu yağ çeşitlerini kaşlarınıza uygulamadan önce, alerjiniz olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Aksi halde, göz sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Bu kontrol için önce yağdan az bir miktarı bileğinize uygulayıp, bu bölgede bir reaksiyon gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edin.

    Tüm bu yağ çeşitlerini kaşlarınıza uygulamadan önce, alerjiniz olup olmadığını kontrol etmenizde fayda var. Aksi halde, göz sağlığınızı tehlikeye atabilirsiniz. Bu kontrol için önce yağdan az bir miktarı bileğinize uygulayıp, bu bölgede bir reaksiyon gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edin.