Facebook'un Hakkımızda Bildiği Şeyler!

Facebook'un hakkımızda bildiği şeyler!

  1. Bu apartmanın adı Facebook; yöneticisi ise özel ajanlar olsun. Bu ajanlar Facebook Apartmanı sakinlerinin güvenliğini sağlamak için birçok şey yapıyor. Aynı zamanda onları her yerde didik didik izliyorlar!

    Bu apartmanın adı Facebook; yöneticisi ise özel ajanlar olsun. Bu ajanlar Facebook Apartmanı sakinlerinin güvenliğini sağlamak için birçok şey yapıyor. Aynı zamanda onları her yerde didik didik izliyorlar!

  2. Kimlerle görüştüklerini, nerelere gittiklerini, ne söylediklerini; kısacası bütün hareketlerini kontrol ediyorlar… İşte bu Facebook Apartmanı, geçtiğimiz günlerde araştırma konusu oldu.

    Kimlerle görüştüklerini, nerelere gittiklerini, ne söylediklerini; kısacası bütün hareketlerini kontrol ediyorlar… İşte bu Facebook Apartmanı, geçtiğimiz günlerde araştırma konusu oldu.

  3. Sonuçlar, sosyal ağların hakkımızda ne kadar çok şey bildiğini ortaya çıkardı. İşte Facebook’un bildikleri…

    Sonuçlar, sosyal ağların hakkımızda ne kadar çok şey bildiğini ortaya çıkardı. İşte Facebook’un bildikleri…

  4. Beğendiğimiz her şey: Fotoğraflar, notlar, insanlar, videolar, yorumlar…  Kişisel mesajlarınız.

    Beğendiğimiz her şey: Fotoğraflar, notlar, insanlar, videolar, yorumlar… Kişisel mesajlarınız.

  5. Silinen tüm mesajlarınız, duvar post’larınız ve yorumlarınız... Yıllar önce silseniz bile hepsi Facebook'un sunucularında duruyor.

    Silinen tüm mesajlarınız, duvar post’larınız ve yorumlarınız... Yıllar önce silseniz bile hepsi Facebook'un sunucularında duruyor.

  6. Yazmaya başlayıp sonra yayınlamaktan vazgeçtiğiniz ‘Facebook durumları’nızı da biliyor! Evet, yayınlama ve silme konusunda fikrinizi değiştirdiğinizi hatırlıyor!

    Yazmaya başlayıp sonra yayınlamaktan vazgeçtiğiniz ‘Facebook durumları’nızı da biliyor! Evet, yayınlama ve silme konusunda fikrinizi değiştirdiğinizi hatırlıyor!

  7. Gönderdiğiniz tüm fotoğraf, video ve paylaştığınız her şey... Kimin sizinle ne zaman ve ne paylaştığını da biliyor.

    Gönderdiğiniz tüm fotoğraf, video ve paylaştığınız her şey... Kimin sizinle ne zaman ve ne paylaştığını da biliyor.

  8. Biriyle arkadaş olduğunuz veya arkadaşlıktan çıkıp daha sonra tekrar iletişime geçtiğiniz zamanı biliyor.  Instagram veya WhatsApp (her ikisi de Facebook'a ait) aracılığıyla yaptığınız tüm işlemler, beğeni ve mesajlar.

    Biriyle arkadaş olduğunuz veya arkadaşlıktan çıkıp daha sonra tekrar iletişime geçtiğiniz zamanı biliyor. Instagram veya WhatsApp (her ikisi de Facebook'a ait) aracılığıyla yaptığınız tüm işlemler, beğeni ve mesajlar.

  9. Gittiğiniz tüm etkinlikler ve ziyaret ettiğiniz yerler, şehirler ve ülkeler.  Hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız tüm cihazlar.

    Gittiğiniz tüm etkinlikler ve ziyaret ettiğiniz yerler, şehirler ve ülkeler. Hesabınıza giriş yapmak için kullandığınız tüm cihazlar.

  10. Facebook üzerinden giriş yaptığınız sitelerde tıkladığınız, ilgilendiğiniz her şey... E-posta hesabını kullanarak kaydolmak daha uzun sürdüğü için bu şekilde giriş yaptığımız tüm siteler.

    Facebook üzerinden giriş yaptığınız sitelerde tıkladığınız, ilgilendiğiniz her şey... E-posta hesabını kullanarak kaydolmak daha uzun sürdüğü için bu şekilde giriş yaptığımız tüm siteler.

  11. Eğitim seviyeniz ve geliriniz.

    Eğitim seviyeniz ve geliriniz.

  12. Facebook haber akışınızdaki yayınlar veya ilanlar yoluyla ziyaret ettiğiniz web siteleri. Facebook sizi gerçekten ilgilendiren her şeyi bildiği için, hep doğru reklamları gösterir.

    Facebook haber akışınızdaki yayınlar veya ilanlar yoluyla ziyaret ettiğiniz web siteleri. Facebook sizi gerçekten ilgilendiren her şeyi bildiği için, hep doğru reklamları gösterir.

  13. "Facebook'ta Paylaşın" düğmesi veya yalnızca "Beğen" düğmesi içeren tüm sayfalarda neler yaptığınız...  Kredi kartı numaralarınız  Siyasi tercihleriniz ve özellikle bunlara yaptığınız yorumlar

    "Facebook'ta Paylaşın" düğmesi veya yalnızca "Beğen" düğmesi içeren tüm sayfalarda neler yaptığınız... Kredi kartı numaralarınız Siyasi tercihleriniz ve özellikle bunlara yaptığınız yorumlar

  14. Yüzünüz: Biri sizi bir fotoğrafta etiketlediğinde, sonraki fotoğraflarda yüzünüzü daha doğru tanımlamak için Facebook bunu veritabanına girer.  Bu yazıyı okuduktan sonra Facebook hesabınızı kapatmak istiyorsanız boşuna! Bunu yapmak bile kişisel verilerinizin veritabanlarından silindiği anlamına gelmez. Sonsuza kadar orada kalacaklar! Zaten bizce, tüm insanlığın yaşadığı bu Facebook Apartmanı’ndan taşınmanız gerekmiyor. Sadece daha dikkatli davranmanız yeterli… Millet Mola

    Yüzünüz: Biri sizi bir fotoğrafta etiketlediğinde, sonraki fotoğraflarda yüzünüzü daha doğru tanımlamak için Facebook bunu veritabanına girer. Bu yazıyı okuduktan sonra Facebook hesabınızı kapatmak istiyorsanız boşuna! Bunu yapmak bile kişisel verilerinizin veritabanlarından silindiği anlamına gelmez. Sonsuza kadar orada kalacaklar! Zaten bizce, tüm insanlığın yaşadığı bu Facebook Apartmanı’ndan taşınmanız gerekmiyor. Sadece daha dikkatli davranmanız yeterli… Millet Mola