'Devlet Sözü'nü Aldı Külliye'de Maçı Var

‘Devlet sözü’nü aldı Külliye’de maçı var

  1. Erdoğan, darbecilerin duruşmalardaki pişkinliklerini hatırlatan şehit eşine, "Sana devlet sözü, eşini katledenler en ağır bedeli ödeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı, şehit oğlunu da sevindirdi: Bir gece ansızın gelebilirim dememiş miydim? İşte geldim. Sana bir söz daha, Külliye'de maç yapacağız.

    Erdoğan, darbecilerin duruşmalardaki pişkinliklerini hatırlatan şehit eşine, "Sana devlet sözü, eşini katledenler en ağır bedeli ödeyecek" dedi. Cumhurbaşkanı, şehit oğlunu da sevindirdi: Bir gece ansızın gelebilirim dememiş miydim? İşte geldim. Sana bir söz daha, Külliye'de maç yapacağız.

  2. TORUNLARIYLA SAHAYA ÇIKACAK  Şehit oğlu 7 yaşındaki Ahmet Yavuz'un ise en büyük hayali, Cumhurbaşkanı ile futbol oynamaktı. Aileden bunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Yavuz'a "Seninle bir maç yapalım Ahmet Yavuz ama Külliye'de" deyince şehit evinde küçük çocuğun sevinç çığlıkları yankılandı.

    TORUNLARIYLA SAHAYA ÇIKACAK Şehit oğlu 7 yaşındaki Ahmet Yavuz'un ise en büyük hayali, Cumhurbaşkanı ile futbol oynamaktı. Aileden bunu öğrenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ahmet Yavuz'a "Seninle bir maç yapalım Ahmet Yavuz ama Külliye'de" deyince şehit evinde küçük çocuğun sevinç çığlıkları yankılandı.

  3. Cumhurbaşkanı, danışmanlarına Külliye'de bulunan özel futbol sahasında Ahmet Yavuz, kendi torunları ve diğer bakanların çocuklarıyla ortak bir maç ayarlanması için talimat verdi. Küçük Yavuz ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı, "Bak ben bir gece ansızın gelebilirim dememiş miydi, işte geldim, yanındayım. Senin her zaman yanında olacağız devletim adına bir sözdür bu..." dedi.

    Cumhurbaşkanı, danışmanlarına Külliye'de bulunan özel futbol sahasında Ahmet Yavuz, kendi torunları ve diğer bakanların çocuklarıyla ortak bir maç ayarlanması için talimat verdi. Küçük Yavuz ile yakından ilgilenen Cumhurbaşkanı, "Bak ben bir gece ansızın gelebilirim dememiş miydi, işte geldim, yanındayım. Senin her zaman yanında olacağız devletim adına bir sözdür bu..." dedi.

  4. Ahmet Yavuz'a takımını sorunca, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş bir de Elazığspor hepsini tutuyorum" yanıtını alan Erdoğan, "Oo sen yolunu bulmuşsun, hak geçirmiyorsun ne güzel" karşılığını verdi.

    Ahmet Yavuz'a takımını sorunca, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş bir de Elazığspor hepsini tutuyorum" yanıtını alan Erdoğan, "Oo sen yolunu bulmuşsun, hak geçirmiyorsun ne güzel" karşılığını verdi.