Mahsun Kırmızıgül'ün Kızı Lavin İlk Kez Görüntülendi

Mahsun Kırmızıgül'ün kızı Lavin'e bakın ilk kez görüntülendi

  1. Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz yıl Ece Binal ile Amerika'da dünyaevine girdi. Los Angeles'ta evlenen çiftin Lavin adında bir kızı oldu. Genelde magazincilerden saklanan Lavin dün ilk kez görüntülendi. Avukat sevgilisiyle 13 Şubat'ta evlenen Mahsun Kırmızıgül'ün yaklaşık bir yaşında olan kızı Lavin'e bakın.

    Mahsun Kırmızıgül geçtiğimiz yıl Ece Binal ile Amerika'da dünyaevine girdi. Los Angeles'ta evlenen çiftin Lavin adında bir kızı oldu. Genelde magazincilerden saklanan Lavin dün ilk kez görüntülendi. Avukat sevgilisiyle 13 Şubat'ta evlenen Mahsun Kırmızıgül'ün yaklaşık bir yaşında olan kızı Lavin'e bakın.

  2. Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz yıllarda Amerika'da Ece Binay ile evlenmiş ve çiftin bir kızları olmuştu. Lavin adını verdikleri kızlarıyla magazincilere yakalanan çift, görüntülenmekten kaçamadı!

    Ünlü şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz yıllarda Amerika'da Ece Binay ile evlenmiş ve çiftin bir kızları olmuştu. Lavin adını verdikleri kızlarıyla magazincilere yakalanan çift, görüntülenmekten kaçamadı!

  3. Eşi Ece Binay ile mutlu bir evliliği olan Mahsun Kırmızgül, dün ailesiyle birlikte yemekteydi. Gecede sanatçının minik kızı Lavin ilk kez görüntülendi.

    Eşi Ece Binay ile mutlu bir evliliği olan Mahsun Kırmızgül, dün ailesiyle birlikte yemekteydi. Gecede sanatçının minik kızı Lavin ilk kez görüntülendi.

  4. Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve minik kızları Lavin'le birlikte geçtiğimiz akşam Levent'te bir restoranda akşam yemeği yerken görüntülendiler.

    Mahsun Kırmızıgül, eşi Ece Binay ve minik kızları Lavin'le birlikte geçtiğimiz akşam Levent'te bir restoranda akşam yemeği yerken görüntülendiler.

  5. Ece Binay, Lavin'i bir an olsun kucağından indirmezken Kırmızıgül'ün neşesine diyecek yoktu.

    Ece Binay, Lavin'i bir an olsun kucağından indirmezken Kırmızıgül'ün neşesine diyecek yoktu.

  6. Yemek sonrası kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Kırmızıgül Ailesi kendilerini bekleyen lüks araçları ile evlerinin yolunu tuttu.

    Yemek sonrası kendilerini bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Kırmızıgül Ailesi kendilerini bekleyen lüks araçları ile evlerinin yolunu tuttu.

  7. İŞTE MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KIZI LAVİN

    İŞTE MAHSUN KIRMIZIGÜL'ÜN KIZI LAVİN