Fahriye Evcen Ve Burak Özçivit'in Balayı Planları İfşa Oldu

Balayı planları ifşa oldu

  1. 29 Haziran'da evlenmeye hazırlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti balayı için hazırlıklara başladı. Maldivlere gidecekleri iddia edilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin balayı planları deyim yerindeyse ifşa oldu. Çünkü ikili balayının nerede yapılacaklarını bilinmesini istemiyordu.

    29 Haziran'da evlenmeye hazırlanan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti balayı için hazırlıklara başladı. Maldivlere gidecekleri iddia edilen Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin balayı planları deyim yerindeyse ifşa oldu. Çünkü ikili balayının nerede yapılacaklarını bilinmesini istemiyordu.

  2. Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e sürpriz balayı hazırlıyor. Nikah sonrası film çekiminden dolayı yurt dışına gidemeyecek olan oyuncu, nişanlısını mavi tura çıkaracak.

    Burak Özçivit, Fahriye Evcen’e sürpriz balayı hazırlıyor. Nikah sonrası film çekiminden dolayı yurt dışına gidemeyecek olan oyuncu, nişanlısını mavi tura çıkaracak.

  3. 29 Haziran’da Fahriye Evcen’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit, balayı planlarına da başladı,

    29 Haziran’da Fahriye Evcen’le nikah masasına oturmaya hazırlanan Kara Sevda'nın Kemal'i Burak Özçivit, balayı planlarına da başladı,

  4. Düğün sonrası ‘Kardeşim Benim’ filminin devamını çekecek olan oyuncu, nişanlısı için sürpriz balayı hazırlıyor.

    Düğün sonrası ‘Kardeşim Benim’ filminin devamını çekecek olan oyuncu, nişanlısı için sürpriz balayı hazırlıyor.

  5. Maldivler’e gidecekleri konuşulan çiftin, mavi tura çıkacakları öğrenildi.

    Maldivler’e gidecekleri konuşulan çiftin, mavi tura çıkacakları öğrenildi.

  6. Bodrum’da 55 fit 15 metre Azimut ya da Prenses motor yat aradığı konuşulan Özçivit, Evcen’e sürpriz yaparak mavi tura çıkaracak.

    Bodrum’da 55 fit 15 metre Azimut ya da Prenses motor yat aradığı konuşulan Özçivit, Evcen’e sürpriz yaparak mavi tura çıkaracak.

  7. 150-350 bin euro arasında değişen tekneler için araştırma yapan oyuncunun gezisi, Ege Bölgesi’nden başlayarak Yunan Adaları’nda sona erecek.

    150-350 bin euro arasında değişen tekneler için araştırma yapan oyuncunun gezisi, Ege Bölgesi’nden başlayarak Yunan Adaları’nda sona erecek.