İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İphone'un Çok Az Kişinin Bildiği Özelliği

iPhone'un hiç bilinmeyen özellikleri

  1. iPhone'ların gizli özellikleri  <br>  iPhone kullanıcılarının pek çoğu aslında telefonlarının birçok özelliğinin farkında bile değil. Az sonra okuyacaklarınız iPhone'la aslında daha neler neler yapabileceğinizi gösterecek. İşte iPhone'un az bilinen özellikleri...

    iPhone'ların gizli özellikleri
    iPhone kullanıcılarının pek çoğu aslında telefonlarının birçok özelliğinin farkında bile değil. Az sonra okuyacaklarınız iPhone'la aslında daha neler neler yapabileceğinizi gösterecek. İşte iPhone'un az bilinen özellikleri...

  2. Apple Maps uygulamasını açın; hemen haritanın sağ alt kısmındaki hava durumu ibaresinin üzerine sert basın.

    Apple Maps uygulamasını açın; hemen haritanın sağ alt kısmındaki hava durumu ibaresinin üzerine sert basın.

  3. Bunu yaptığınızda saatlik olarak haritanın o bölgesindeki hava durumunu görebiliyorsunuz!

    Bunu yaptığınızda saatlik olarak haritanın o bölgesindeki hava durumunu görebiliyorsunuz!

  4. iPhone'ların fener ışığını kullanıyorsunuz; ancak ışık seviyesinin değişebileceğini biliyor musunuz?

    iPhone'ların fener ışığını kullanıyorsunuz; ancak ışık seviyesinin değişebileceğini biliyor musunuz?

  5. Bunun için alt konsolu açtıktan sonra fener simgesine sert dokunun. 3D touch özelliğini kullanarak fenerin ışığını daha fazla açabildiğimiz gibi, daha sönük hale de getirebiliyoruz.

    Bunun için alt konsolu açtıktan sonra fener simgesine sert dokunun. 3D touch özelliğini kullanarak fenerin ışığını daha fazla açabildiğimiz gibi, daha sönük hale de getirebiliyoruz.

  6. Bu özelliği eminiz pek çoğunuz bilmiyor. Saat özelliğine girin; ardından Sayaç Bitince kısmına girerek Çalmayı DurDur seçeneğini seçin.

    Bu özelliği eminiz pek çoğunuz bilmiyor. Saat özelliğine girin; ardından Sayaç Bitince kısmına girerek Çalmayı DurDur seçeneğini seçin.

  7. Ardından Başlat butonuna basın. Bu şekilde YouTube'tan video izlerken veya müzik dinlerken uyuyakalırsanız süre dolduğunda telefon otomatik olarak çalmayı durduracak. Böylece telefonunuz boş yere güç sarf etmemiş olacak.

    Ardından Başlat butonuna basın. Bu şekilde YouTube'tan video izlerken veya müzik dinlerken uyuyakalırsanız süre dolduğunda telefon otomatik olarak çalmayı durduracak. Böylece telefonunuz boş yere güç sarf etmemiş olacak.

  8. Titreşim seviyesini kendi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Belli aralıklarla veya ritme titreşim almak için yapmanız gereken tek şey Ayarlar>Ses ve Dokunuş>Yeni Sesli Mesaj>Titreşim>Yeni Titreşim Yarat kısmına girmek.

    Titreşim seviyesini kendi istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz. Belli aralıklarla veya ritme titreşim almak için yapmanız gereken tek şey Ayarlar>Ses ve Dokunuş>Yeni Sesli Mesaj>Titreşim>Yeni Titreşim Yarat kısmına girmek.

  9. Bu bölüme girdikten sonra ekranın herhangi bir noktasına bir süre dokunun ve bırakın. Bu şekilde kendi titreşiminizi yaratabilirsiniz!

    Bu bölüme girdikten sonra ekranın herhangi bir noktasına bir süre dokunun ve bırakın. Bu şekilde kendi titreşiminizi yaratabilirsiniz!

  10. Yeni e-mail atarken dokunduğunuz ve sağ alt köşede bulunan Yeni Mesaj simgesine uzun süre dokunursanız bakın ne oluyor?

    Yeni e-mail atarken dokunduğunuz ve sağ alt köşede bulunan Yeni Mesaj simgesine uzun süre dokunursanız bakın ne oluyor?

  11. Bu şekilde daha önce oluşturduğunuz taslak e-postalara ulaşabileceğiniz gibi, yeni mesaj da yine bu bölüm üzerinden oluşturma şansınız var!

    Bu şekilde daha önce oluşturduğunuz taslak e-postalara ulaşabileceğiniz gibi, yeni mesaj da yine bu bölüm üzerinden oluşturma şansınız var!

  12. Telefonunuzun ekran kilidi varken de kamera modunu değiştirebilirsiniz. Alt konsolu açtıktan sonra yapmanız gereken kamera butonuna uzun süre dokunmak!

    Telefonunuzun ekran kilidi varken de kamera modunu değiştirebilirsiniz. Alt konsolu açtıktan sonra yapmanız gereken kamera butonuna uzun süre dokunmak!

  13. Ardından karşınıza çıkan kamera modları sayesinde selfie kamerasına geçebilir, video çekebilirsiniz, seçim sizin!

    Ardından karşınıza çıkan kamera modları sayesinde selfie kamerasına geçebilir, video çekebilirsiniz, seçim sizin!

  14. Sizi arayana o an yanıt veremiyorsanız Mesaj bölümüne dokunun.

    Sizi arayana o an yanıt veremiyorsanız Mesaj bölümüne dokunun.

  15. Hazır cevaplardan birini seçerek gönderin. Hem meşguliyetinizi hızlıca anlatmış olun, hem de işinize kaldığınız yerden devam edin.

    Hazır cevaplardan birini seçerek gönderin. Hem meşguliyetinizi hızlıca anlatmış olun, hem de işinize kaldığınız yerden devam edin.

  16. iPhone'larda üç kere Home butonuna bastığınızda pek çoğunuzun bilmediği bir özelliği kullanabiliyorsunuz. Bakın ilgili ayarı yaptığınızda iPhone neler yapıyor?

    iPhone'larda üç kere Home butonuna bastığınızda pek çoğunuzun bilmediği bir özelliği kullanabiliyorsunuz. Bakın ilgili ayarı yaptığınızda iPhone neler yapıyor?

  17. Önce Ayarlar>Genel>Erişim'e girip Büyüteç özelliğini aktif hale getirin.

    Önce Ayarlar>Genel>Erişim'e girip Büyüteç özelliğini aktif hale getirin.

  18. Ardından Home butonuna herhangi bir zamanda üç kere peş peşe basmanız halinde büyüteç açılacak ve objeleri, yazıları yakından inceleyebileceksiniz.

    Ardından Home butonuna herhangi bir zamanda üç kere peş peşe basmanız halinde büyüteç açılacak ve objeleri, yazıları yakından inceleyebileceksiniz.

  19. Telefonunuzla fotoğraf çekmek istediğinde bunun için kulaklığınızdaki ses açma kapama tuşlarını kullanmanız yeterli.

    Telefonunuzla fotoğraf çekmek istediğinde bunun için kulaklığınızdaki ses açma kapama tuşlarını kullanmanız yeterli.

  20. Bunun dışında kamera modundayken iPhone'un ses açma kapama butonlarıyla da fotoğraf makinesi kullanır gibi fotoğraf çekebilirsiniz.

    Bunun dışında kamera modundayken iPhone'un ses açma kapama butonlarıyla da fotoğraf makinesi kullanır gibi fotoğraf çekebilirsiniz.

  21. Emoji klavyeyi ayarlanıza ekleyin. Bunun için Ayarlar>Genel> Klayve>Emoji klavye ekle yolunu kullanabilirsiniz.

    Emoji klavyeyi ayarlanıza ekleyin. Bunun için Ayarlar>Genel> Klayve>Emoji klavye ekle yolunu kullanabilirsiniz.

  22. &#8220;CAPS LOCK&#8221; özelliğinden faydalanmak için Shift yani klavyenin sol kısmında yer alan yukarı ok butonuna çift tıklamanız yeterli.

    “CAPS LOCK” özelliğinden faydalanmak için Shift yani klavyenin sol kısmında yer alan yukarı ok butonuna çift tıklamanız yeterli.

  23. Gönderilen mesajın okunup okunmadığını öğrenmek için iMessage uygulamasını kullanabilirsiniz. Kullanmak için &#8220;Okundu Mesajları Gönder&#8221; seçeneğini seçmek yeterli.

    Gönderilen mesajın okunup okunmadığını öğrenmek için iMessage uygulamasını kullanabilirsiniz. Kullanmak için “Okundu Mesajları Gönder” seçeneğini seçmek yeterli.

  24. İnternette gördüğünüz bir resmi kaydetmek için parmağınızı resmin üzerinde basılı tutun ve fotoğrafı kaydedin.

    İnternette gördüğünüz bir resmi kaydetmek için parmağınızı resmin üzerinde basılı tutun ve fotoğrafı kaydedin.

  25. Gelen bildirimleri görmek için flaş ışığını kullanabilirsiniz. Örneğin arama geldiğinizde flaşınız yanıp sönebilir. Ayarlar menüsü içinde ilgili ayarı bulabilirsiniz. (Settings>Accessibility)

    Gelen bildirimleri görmek için flaş ışığını kullanabilirsiniz. Örneğin arama geldiğinizde flaşınız yanıp sönebilir. Ayarlar menüsü içinde ilgili ayarı bulabilirsiniz. (Settings>Accessibility)

  26. Mesajlaşmalarınızın saatini anbean takip etmek mümkün. Bunun için mesajların üzerine parmağını dokundurarak sola doğru kaydırın. Zaman dilimlerini sağ bölümde göreceksiniz.

    Mesajlaşmalarınızın saatini anbean takip etmek mümkün. Bunun için mesajların üzerine parmağını dokundurarak sola doğru kaydırın. Zaman dilimlerini sağ bölümde göreceksiniz.

  27. %100 etkili olduğunu söylemek mümkün olmasa da, uzmanlar uçak modunda olan iPhone'ların daha hızlı şarj olduğu konusunda hem fikir.

    %100 etkili olduğunu söylemek mümkün olmasa da, uzmanlar uçak modunda olan iPhone'ların daha hızlı şarj olduğu konusunda hem fikir.

  28. iPhone'da herhangi bir bölümde yazı yazarken iPhone'u sağa sola sallarsanız karşınıza üç seçenek çıkacak. Geri Al butonuna tıklarsanız yazdıklarınızı silebilirsiniz.

    iPhone'da herhangi bir bölümde yazı yazarken iPhone'u sağa sola sallarsanız karşınıza üç seçenek çıkacak. Geri Al butonuna tıklarsanız yazdıklarınızı silebilirsiniz.

  29. iPhone'da herhangi bir bölümde yazı yazarken iPhone'u sağa sola sallarsanız karşınıza üç seçenek çıkacak. Geri Al butonuna tıklarsanız yazdıklarınızı silebilirsiniz.

    iPhone'da herhangi bir bölümde yazı yazarken iPhone'u sağa sola sallarsanız karşınıza üç seçenek çıkacak. Geri Al butonuna tıklarsanız yazdıklarınızı silebilirsiniz.

  30. iOS 7 ile birlikte iPhone'ların en büyük eksikliklerinden biri de tarih oldu. Artık istemediğiniz kişilerin telefonlarını kara listeye atabiliyor, bu kişilerden arama almıyorsunuz. Bunun için Ayarlar>Telefon>Engellenenler kısmına girmeniz yeterli.

    iOS 7 ile birlikte iPhone'ların en büyük eksikliklerinden biri de tarih oldu. Artık istemediğiniz kişilerin telefonlarını kara listeye atabiliyor, bu kişilerden arama almıyorsunuz. Bunun için Ayarlar>Telefon>Engellenenler kısmına girmeniz yeterli.

  31. iOS 7&#8217;den önceki sürümler, uygulama bazında veri kısıtlaması olmadığı için sık sık eleştiriliyordu. Yeni işletim sistemiyle beraber istenmeyen uygulamaların veri çekmesi engellenebiliyor. Örneğin sadece &#8216;Foursquare&#8217; uygulamasının veri kullanması kısıtlanabiliyor.

    iOS 7’den önceki sürümler, uygulama bazında veri kısıtlaması olmadığı için sık sık eleştiriliyordu. Yeni işletim sistemiyle beraber istenmeyen uygulamaların veri çekmesi engellenebiliyor. Örneğin sadece ‘Foursquare’ uygulamasının veri kullanması kısıtlanabiliyor.

  32. iOS 7&#8217;den önce Wi-Fi veya Bluetooth açmak için birkaç sayfa gezerek ayarlar uygulamasına girmek gerekiyordu. Ancak yeni işletim sistemiyle söz konusu işlemi aşağıda yukarıya doğru bir dokunma hamlesi yetiyor. Açılan menüde Wi-Fi, uçak modu ve Bluetooth&#8217;un yanı sıra kamera, fener ve hesap makinesi gibi özelliklere ulaşılabiliyor.

    iOS 7’den önce Wi-Fi veya Bluetooth açmak için birkaç sayfa gezerek ayarlar uygulamasına girmek gerekiyordu. Ancak yeni işletim sistemiyle söz konusu işlemi aşağıda yukarıya doğru bir dokunma hamlesi yetiyor. Açılan menüde Wi-Fi, uçak modu ve Bluetooth’un yanı sıra kamera, fener ve hesap makinesi gibi özelliklere ulaşılabiliyor.

  33. Touch ID, telefona parola girmeden, tek dokunuşla telefonu açan bir güvenlik teknolojisi... Önce parmak izinizi tanıtıyorsunuz; ardından sadece kendi parmağınızla açılabilen bir telefon haline geliyor iPhone. Peki parmak izi dışında telefonu burnunuzla da açabileceğinizi biliyor muydunuz?

    Touch ID, telefona parola girmeden, tek dokunuşla telefonu açan bir güvenlik teknolojisi... Önce parmak izinizi tanıtıyorsunuz; ardından sadece kendi parmağınızla açılabilen bir telefon haline geliyor iPhone. Peki parmak izi dışında telefonu burnunuzla da açabileceğinizi biliyor muydunuz?

  34. ABD'de yaşayan bir genç Touch ID&#8217;ye burnunu kaydetti! Böylece iPhone&#8217;ların sadece parmak izi değil burun iziyle açılabileceğini de keşfetmiş oldu. Belki Apple yetkililerinin bile bilmediği bu özelliği, genç adam buldu.

    ABD'de yaşayan bir genç Touch ID’ye burnunu kaydetti! Böylece iPhone’ların sadece parmak izi değil burun iziyle açılabileceğini de keşfetmiş oldu. Belki Apple yetkililerinin bile bilmediği bu özelliği, genç adam buldu.

  35. iPhone&#8217;unuzda elleriniz yağlı, ama telefonu açmak istiyorsunuz; burnunuzu kullanın!

    iPhone’unuzda elleriniz yağlı, ama telefonu açmak istiyorsunuz; burnunuzu kullanın!

  36. Apple'ın bu yıl beklenen bombası iPhone 8'in teknik özellikleri ve tasarımı netleşmeye başlıyor. Peki iPhone 8 nasıl olacak? Ne zaman satışa çıkacak? Görünümü tamamen değişecek mi?

    Apple'ın bu yıl beklenen bombası iPhone 8'in teknik özellikleri ve tasarımı netleşmeye başlıyor. Peki iPhone 8 nasıl olacak? Ne zaman satışa çıkacak? Görünümü tamamen değişecek mi?

  37. iPhone sizi gözünüzden tanıyacak!    Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.

    iPhone sizi gözünüzden tanıyacak! Apple'ın iPhone 8'de ilk kez parmak izi sensörünü kaldırıp, ekran alanını genişleterek kullanıcıların telefonu açmaları için göz bebeğini kullanmasını istiyor.

  38. Yani ekran kilidini açarken artık parmak izinizi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakmanız yeterli olacak!

    Yani ekran kilidini açarken artık parmak izinizi vermek veya şifre girmek yerine telefonun ön yüzüne bakmanız yeterli olacak!

  39. Dünyanın önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kou&#8217;nun iddialarına göre iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ile gelecek.

    Dünyanın önde gelen Apple analistlerinden biri olan Ming-Chi Kou’nun iddialarına göre iPhone 8 kablosuz şarj özelliği ile gelecek.

  40. Kou&#8217;nun iddialarını diğerlerinden farklı kılan yönü ise, Apple&#8217;ın artık iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini söylemesi.

    Kou’nun iddialarını diğerlerinden farklı kılan yönü ise, Apple’ın artık iPhone kutusuna lightling kablo yerleştirmeyeceğini söylemesi.

  41. Bir diğer iddia ise bu kablosuz şarj aparatının, iPhone&#8217;dan ayrı satılacak olması. Alışık olduğumuz kablosuz şarj cihazlarından farklı bir çalışma sistemine sahip olan bu aparat sayesinde, telefonumuz elimizde de şarj olmaya devam edebilecek.

    Bir diğer iddia ise bu kablosuz şarj aparatının, iPhone’dan ayrı satılacak olması. Alışık olduğumuz kablosuz şarj cihazlarından farklı bir çalışma sistemine sahip olan bu aparat sayesinde, telefonumuz elimizde de şarj olmaya devam edebilecek.

  42. iPhone 8 ile birlikte pil sorunu tarih oluyor  <br>  iPhone 8&#8217;in iç yapısı tamamen baştan tasarlanıyor. OLED ekranla gelmesi beklenen modelde devre kısmı küçültülüyor ve pile daha fazla yer ayrılıyor. Bu sayede Plus modelin pil gücü daha küçük boyuttaki gövdede sunulabiliyor.

    iPhone 8 ile birlikte pil sorunu tarih oluyor
    iPhone 8’in iç yapısı tamamen baştan tasarlanıyor. OLED ekranla gelmesi beklenen modelde devre kısmı küçültülüyor ve pile daha fazla yer ayrılıyor. Bu sayede Plus modelin pil gücü daha küçük boyuttaki gövdede sunulabiliyor.

  43. 4,7 inçe yakın bir boyutta olacağı söylenen iPhone 8&#8217;in 2.700 mAh pille geleceği tahmin ediliyor. iPhone 7&#8217;nin 1.960 mAh ve iPhone 7 Plus&#8217;ın 2.900 mAh pile sahip olduğu göz önüne alındığında bu gelişmenin önemli olduğunu söylemek gerekiyor.

    4,7 inçe yakın bir boyutta olacağı söylenen iPhone 8’in 2.700 mAh pille geleceği tahmin ediliyor. iPhone 7’nin 1.960 mAh ve iPhone 7 Plus’ın 2.900 mAh pile sahip olduğu göz önüne alındığında bu gelişmenin önemli olduğunu söylemek gerekiyor.

  44. Apple'dan yeni ara kablo geliyor!  <br>  Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Apple'dan yeni ara kablo geliyor!
    Geçtiğimiz yılın Eylül ayında tanıtılan iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile kulaklık girişini kaldıran Apple, yeni bir kablo ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

  45. Yeni bağlantı kablosunun adı 'Ultra Accessory Connector'... Söz konusu kablonun kulaklıklarda kullanılmak üzere geliştirildiği belirtiliyor. Zira iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmişti. Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning'den daha küçük olduğu belirtiliyor.

    Yeni bağlantı kablosunun adı 'Ultra Accessory Connector'... Söz konusu kablonun kulaklıklarda kullanılmak üzere geliştirildiği belirtiliyor. Zira iPhone 7 ve 7 Plus ile birlikte pek çok kullanıcının eski kulaklıkları yeni cihazlar ile uyumsuz hale gelmişti. Yeni kablonun hem USB-C hem de Lightning'den daha küçük olduğu belirtiliyor.

  46. iPhone 8'in fiyatı el yakacak!  <br>  Apple'ın yeni iPhone'da Apple Watch ekranı ve yeni MacBook Pro Touch Bar'da kullandığı OLED ekrana geçiş yapması bekleniyor. Bu da maliyeti yükselteceğinden iPhone'ların fiyatını fazlasıyla artıracak!

    iPhone 8'in fiyatı el yakacak!
    Apple'ın yeni iPhone'da Apple Watch ekranı ve yeni MacBook Pro Touch Bar'da kullandığı OLED ekrana geçiş yapması bekleniyor. Bu da maliyeti yükselteceğinden iPhone'ların fiyatını fazlasıyla artıracak!

  47. OLED ekranlı iPhone 8 kararı Apple'a Mart ayında yaklaşık 50 milyon dolarlık maliyet artışına sebep olabilir. Bu da iPhone'ların ABD'de bile 1000 dolardan satışa sunulması demek oluyor ki Türkiye fiyatına hiç girmiyoruz bile!

    OLED ekranlı iPhone 8 kararı Apple'a Mart ayında yaklaşık 50 milyon dolarlık maliyet artışına sebep olabilir. Bu da iPhone'ların ABD'de bile 1000 dolardan satışa sunulması demek oluyor ki Türkiye fiyatına hiç girmiyoruz bile!

  48. iPhone 8 değil iPhone 7S geliyor!  <br>  Yeni iddialara göre Apple, 4,7 inç'lik iPhone 7 ve 5,5 inç'lik iPhone 7 Plus modellerinin arasına bir model daha ekleyebilir! iPhone 7S mi geliyor?

    iPhone 8 değil iPhone 7S geliyor!
    Yeni iddialara göre Apple, 4,7 inç'lik iPhone 7 ve 5,5 inç'lik iPhone 7 Plus modellerinin arasına bir model daha ekleyebilir! iPhone 7S mi geliyor?

  49. iPhone 7S'le (veya iPhone 8?) ilgili söylentiler, birbiri ardına gelmeye devam ediyor. 4,7 inç'lik ve 5,5 inç'lik iPhone'ların yanına 2017'de 5 inç'lik yeni bir model eklenebileceğini duymuştuk. Şimdi ise Japonca blog Macotakara, 5 inç'lik bu telefonun farklı, dikey çift lensli kamerayla geleceğini söylüyor.

    iPhone 7S'le (veya iPhone 8?) ilgili söylentiler, birbiri ardına gelmeye devam ediyor. 4,7 inç'lik ve 5,5 inç'lik iPhone'ların yanına 2017'de 5 inç'lik yeni bir model eklenebileceğini duymuştuk. Şimdi ise Japonca blog Macotakara, 5 inç'lik bu telefonun farklı, dikey çift lensli kamerayla geleceğini söylüyor.

  50. Apple'ın farklı donanım yapılandırmalarını "düşünüp taşındığı" ancak dikey kameranın bu üçüncü iPhone modelini, diğer iki modelin önüne çıkarabileceği söyleniyor. Şu an için ekran boyutu, kamera yapılandırması ve pil boyutunun iki iPhone model arasındaki en önemli fark olduğu biliniyor.

    Apple'ın farklı donanım yapılandırmalarını "düşünüp taşındığı" ancak dikey kameranın bu üçüncü iPhone modelini, diğer iki modelin önüne çıkarabileceği söyleniyor. Şu an için ekran boyutu, kamera yapılandırması ve pil boyutunun iki iPhone model arasındaki en önemli fark olduğu biliniyor.

  51. Çift SIM kartlı iPhone mu geliyor?    <br>Şu ana kadar çift SIM kartlı modelleri olmayan tek marka olan Apple, bu politikasını değiştirecek gibi görünüyor. Ortaya çıkan bilgilere göre çift SIM kartlı iPhone gelebilir!

    Çift SIM kartlı iPhone mu geliyor?
    Şu ana kadar çift SIM kartlı modelleri olmayan tek marka olan Apple, bu politikasını değiştirecek gibi görünüyor. Ortaya çıkan bilgilere göre çift SIM kartlı iPhone gelebilir!

  52. Çift SIM kart destekli bir iPhone modelinin global pazardan ziyade, çift SIM kartlı modellerin yoğun olarak kullanıldığı Hindistan ve Çin gibi ülkelerin pazarında yer alacağı tahmin ediliyor.

    Çift SIM kart destekli bir iPhone modelinin global pazardan ziyade, çift SIM kartlı modellerin yoğun olarak kullanıldığı Hindistan ve Çin gibi ülkelerin pazarında yer alacağı tahmin ediliyor.

  53. iPhone fiyatları düşecek!  <br>  iPhone 8 pahalı fiyatıyla gelecek; ancak yeni iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone modellerinin fiyatlarında düşüş bekleniyor. Peki yeni iPhone ne zaman geliyor?

    iPhone fiyatları düşecek!
    iPhone 8 pahalı fiyatıyla gelecek; ancak yeni iPhone'ların satışa çıkmasıyla mevcut iPhone modellerinin fiyatlarında düşüş bekleniyor. Peki yeni iPhone ne zaman geliyor?

  54. iPhone 8'in çıkış tarihi ne zaman?  <br>  Apple'ın her yıl olduğu gibi yeni iPhone'u da Eylül ayında ortaya çıkarması bekleniyor. Lansman sonrasında Ekim ayı gibi de iPhone 8'lerin Türkiye'ye ulaşacağı düşünülüyor.

    iPhone 8'in çıkış tarihi ne zaman?
    Apple'ın her yıl olduğu gibi yeni iPhone'u da Eylül ayında ortaya çıkarması bekleniyor. Lansman sonrasında Ekim ayı gibi de iPhone 8'lerin Türkiye'ye ulaşacağı düşünülüyor.