Survivor'dan Bu Hafta Kim Elendi?

Survivor 4 Haziran 2017 kim elendi?

  1. Survivor'dan bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'dı. Survivor toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Gökhan Gözükan oldu.

    Survivor'dan bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan son bölümünde nefesler tutuldu. Acun Ilıcalı bu hafta Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre kimin elendiğini açıkladı. Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu; Ünlüler takımından elemeye çıkan isimler ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız'dı. Survivor toplu SMS oylamasının sonuçlarına göre bu hafta Survivor adasına veda eden isim Gökhan Gözükan oldu.

  2. Gerçekleştirilen ada konseylerinde Gönüllüler takımından Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu; Ünlüler takımından ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Gökhan Gözükan, Survivor'da bu hafta elenen isim oldu ve adaya veda etti.

    Gerçekleştirilen ada konseylerinde Gönüllüler takımından Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu; Ünlüler takımından ise Adem Kılıççı ve İlhan Mansız eleme adayları olarak belirlenmişti. Survivor 2017 toplu SMS oylaması sonuçlarına göre en düşük oyu alan Gökhan Gözükan, Survivor'da bu hafta elenen isim oldu ve adaya veda etti.

  3. Survivor 2017'ye veda eden Gökhan Gözükan kimdir?    Gökhan Gözükan 34 yaşında... Boks ile yakından ilgilenen Gökhan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. 1.92 boyundaki Gökhan yarışmaya 96 kilo olarak gelmişti.

    Survivor 2017'ye veda eden Gökhan Gözükan kimdir? Gökhan Gözükan 34 yaşında... Boks ile yakından ilgilenen Gökhan, vücut geliştirme ile de ilgileniyor. 1.92 boyundaki Gökhan yarışmaya 96 kilo olarak gelmişti.

  4. Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Berna konseyde verdiği karar ile takım arkadaşları tarafından eleştirilere maruz kaldı. Berna bu eleştirilere gözyaşları içinde isyan etti.

    Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde Berna konseyde verdiği karar ile takım arkadaşları tarafından eleştirilere maruz kaldı. Berna bu eleştirilere gözyaşları içinde isyan etti.

  5. Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Ogeday Girişken'e verdi.

    Ünlüler ve Gönüllüler takımları dokunulmazlık sembolünü alabilmek için kıyasıya bir rekabete girdi ve kazanan takım Gönüllüler oldu. Dokunulmazlık oyununda Ünlüler karşısında üstünlük sağlayan Gönüllüler dokunulmazlık sembolünün de sahibi oldu. Acun Ilıcalı, dokunulmazlık sembolünü Ogeday Girişken'e verdi.

  6. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Sabriye Şengül oldu.

    Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık sembolü için yarıştı. Sembolü kazanarak konseyde bir eleme adayı belirleyecek ve dokunulmaz olacak isim ise Sabriye Şengül oldu.

  7. Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Adem Kılıççı; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sabriye Şengül'ün kararıyla dördüncü eleme adayı da İlhan Mansız oldu. Daha önce yapılan konseyde ise Gönüllüler takımından Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.

    Survivor 2017'nin 4 Haziran Pazar akşamı yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler'de yarışmacılar birer arkadaşlarının isimlerini yazdı ve yarışmacıların oyları sonucunda üçüncü eleme adayı Adem Kılıççı; bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Sabriye Şengül'ün kararıyla dördüncü eleme adayı da İlhan Mansız oldu. Daha önce yapılan konseyde ise Gönüllüler takımından Gökhan Gözükan ve Elif Şadoğlu diğer eleme adayları olarak çıkmıştı.