İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Eski Diziler Ekranlara Bomba Gibi Dönecek

Eski diziler ekranlara bomba gibi dönecek

  1. Türk Malı, Cennet Mahallesi, Çocuklar Duymasın, Mahallenin Muhtarları ve Çarkıfelek yeniden ekranlara dönüyor. Türk Malı dizisi ile başlayan akım devam edecek gibi..

    Türk Malı, Cennet Mahallesi, Çocuklar Duymasın, Mahallenin Muhtarları ve Çarkıfelek yeniden ekranlara dönüyor. Türk Malı dizisi ile başlayan akım devam edecek gibi..

  2. "Türk Malı"nın 7 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönmesi ve reytinglerinin iyi olması bu akımı yapımcıların gözünde netleştirdi.

    "Türk Malı"nın 7 yıl aranın ardından yeniden ekranlara dönmesi ve reytinglerinin iyi olması bu akımı yapımcıların gözünde netleştirdi.

  3. 10 yıl önce ekranlara veda eden "Cennet Mahallesi" ekranlara dönüyor oyuncular belli değil ama evlendirme programlarından günümüz fenomenlerinin adı geçmeye başladı bile.

    10 yıl önce ekranlara veda eden "Cennet Mahallesi" ekranlara dönüyor oyuncular belli değil ama evlendirme programlarından günümüz fenomenlerinin adı geçmeye başladı bile.

  4. Benzeri başka oyuncularla yapılmış olsa da Cennet Mahallesi'nin yerini hiç bir şey tutmadı.

    Benzeri başka oyuncularla yapılmış olsa da Cennet Mahallesi'nin yerini hiç bir şey tutmadı.

  5. Mahallenin Muhtarları nı izleyenler şimdi çoluk çocuk sahibi olsa da dizilerde entrikalardan silahlardan şiddetten bıkanların da gözdesi olacak gibi görünüyor. Sıcak mahalle dizilerine dönüş başlasın

    Mahallenin Muhtarları nı izleyenler şimdi çoluk çocuk sahibi olsa da dizilerde entrikalardan silahlardan şiddetten bıkanların da gözdesi olacak gibi görünüyor. Sıcak mahalle dizilerine dönüş başlasın

  6. Çocuklar Duymasın bir kaç yılda bir yeniden yayınlansa da her zaman belirli bir izleyici kitlesi var çocuklar çoktan büyüsü bakalım dizi nasıl devam edecek

    Çocuklar Duymasın bir kaç yılda bir yeniden yayınlansa da her zaman belirli bir izleyici kitlesi var çocuklar çoktan büyüsü bakalım dizi nasıl devam edecek

  7. Dizilerde eskiye dönüş bakalım başarılı olacak mı

    Dizilerde eskiye dönüş bakalım başarılı olacak mı