İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Van Persie Ve Sneijder Survivor'da Ne Yapardı?

Van Persie ve Sneijder Survivor'da ne yapardı?

  1. Bir televizyon programına bağlanan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de performansı ile bekleneni tam olarak veremeyen Hollandalı golcü Robin van Persie Survivor'da yarışabilir mi? sorusuna Robin van Persie'nin hem boyu hem de temposuyla Survivor'da zorlanacağını söyledi.

    Bir televizyon programına bağlanan Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'de performansı ile bekleneni tam olarak veremeyen Hollandalı golcü Robin van Persie Survivor'da yarışabilir mi? sorusuna Robin van Persie'nin hem boyu hem de temposuyla Survivor'da zorlanacağını söyledi.

  2. Ilıcalı Galatasaray'ın yıldızı Sneijder ile yakın dost olduğunu belirterek "Sneijder yakın arkadaşım, son dönemde tekrar güzel goller attı. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Önemli maçlarda önemli golleri var. Sneijder Survivor'da başarılı olur" ifadelerini kullandı.Ilıcalı'nın Galatasaraylı Wesley Sneijder ile yakın dost olduğu biliniyor.

    Ilıcalı Galatasaray'ın yıldızı Sneijder ile yakın dost olduğunu belirterek "Sneijder yakın arkadaşım, son dönemde tekrar güzel goller attı. Kendisi çok kaliteli bir futbolcu. Önemli maçlarda önemli golleri var. Sneijder Survivor'da başarılı olur" ifadelerini kullandı.Ilıcalı'nın Galatasaraylı Wesley Sneijder ile yakın dost olduğu biliniyor.

  3. Atiba Hutchinson Survivor'da başarılı olur mu? sorusuna da cevap veren 47 yaşındaki Ilıcalı, "Onun da boyu uzun. Olmaz. Boydan kurtarmıyor. Parkurlarda Atiba da çok zorlanır" dedi.

    Atiba Hutchinson Survivor'da başarılı olur mu? sorusuna da cevap veren 47 yaşındaki Ilıcalı, "Onun da boyu uzun. Olmaz. Boydan kurtarmıyor. Parkurlarda Atiba da çok zorlanır" dedi.

  4. Survivor'a daha önce Pascal Nouma, Adem Dursun, Ümit Karan ve İbrahime Yattara gibi futbolcular katılmıştı.

    Survivor'a daha önce Pascal Nouma, Adem Dursun, Ümit Karan ve İbrahime Yattara gibi futbolcular katılmıştı.

  5. Survivor 2017'de ise şu sıralar Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi milli futbolcular yarışmaya devam ediyor. İşte Survivor 2017'den yansıyan bazı kareler...

    Survivor 2017'de ise şu sıralar Serhat Akın ve İlhan Mansız gibi milli futbolcular yarışmaya devam ediyor. İşte Survivor 2017'den yansıyan bazı kareler...