İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Nusret'in Yeni Oyuncağına Bakın Tam 230 Bin TL Ödedi!

İşte Nusret'in yeni oyuncağı!

  1. Sosyal medyanın gücü Nusret ile bir kez daha ortaya çıktı. Tuz dökme videosunun paylaşmasından sonra dünyaca ünlenen Nusret yeni otomobil aldı. Birçok ünlünün tuz dökme videosu paylaştığı Nusret, ününe ün katmaya devam ediyor.

    Sosyal medyanın gücü Nusret ile bir kez daha ortaya çıktı. Tuz dökme videosunun paylaşmasından sonra dünyaca ünlenen Nusret yeni otomobil aldı. Birçok ünlünün tuz dökme videosu paylaştığı Nusret, ününe ün katmaya devam ediyor.

  2. İş hayatındaki başarısı kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da konuşulan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe yine kendini ödüllendirdi.

    İş hayatındaki başarısı kadar, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da konuşulan ve ünü Türkiye sınırlarını aşan Nusret Gökçe yine kendini ödüllendirdi.

  3. Daha önce Bentley marka otomobil, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan daire, Bodrum'dan da villa alan ünlü işletmeci, son olarak 330 bin TL'ye aldığı saatle gündeme gelmişti.

    Daha önce Bentley marka otomobil, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidanstan daire, Bodrum'dan da villa alan ünlü işletmeci, son olarak 330 bin TL'ye aldığı saatle gündeme gelmişti.

  4. Nusret, şimdi de yeni arabası için paraya kıydı.

    Nusret, şimdi de yeni arabası için paraya kıydı.

  5. Klasiklere merak saran Gökçe, 1967 model Ford Mustang Convertible marka otomobilin sahibi oldu.

    Klasiklere merak saran Gökçe, 1967 model Ford Mustang Convertible marka otomobilin sahibi oldu.

  6. Nusret yeni oyuncağı için 65 bin dolar (Yaklaşık 230 bin TL) ödedi.

    Nusret yeni oyuncağı için 65 bin dolar (Yaklaşık 230 bin TL) ödedi.