Alemin Kralı Dizisindeki Birsu Demir'e Bakın Yok Böyle Değişim

Alemin Kralı dizisindeki Birsu Demir'e bakın yok böyle değişim

  1. Alemin Kralı dizisinde oynadığı Oben karakterine hayat veren Birsu Demir, 18 yaşına girdi. Başrollerini Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın'ın paylaştığı 'Alemin Kıralı' dizisi 2011 yılında ekranlara gelmeye başlamıştı.

    Alemin Kralı dizisinde oynadığı Oben karakterine hayat veren Birsu Demir, 18 yaşına girdi. Başrollerini Şafak Sezer, Oya Başar ve Evrim Akın'ın paylaştığı 'Alemin Kıralı' dizisi 2011 yılında ekranlara gelmeye başlamıştı.

  2. ATV 'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi de 'Oben' karakterine hayat veren Birsü Demir'di.

    ATV 'de yayınlanan ve ilgiyle izlenen dizisinin dikkat çeken karakterlerinden birisi de 'Oben' karakterine hayat veren Birsü Demir'di.

  3. O zamanlar 11 yaşında olan Birsu Demir büyüdü ve genç bir kız oldu. Geçtiğimiz günlerde 18. yaş gününü kutlayan güzel oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla değişimini gözler önüne serdi.

    O zamanlar 11 yaşında olan Birsu Demir büyüdü ve genç bir kız oldu. Geçtiğimiz günlerde 18. yaş gününü kutlayan güzel oyuncu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla değişimini gözler önüne serdi.

  4. İŞTE BİRSU DEMİR'İN SON HALİ

    İŞTE BİRSU DEMİR'İN SON HALİ