Android'in Mucidine 'Hırsızlık' Suçlaması

Android'in mucidine 'hırsızlık' suçlaması

  1. Akıllı telefon pazarına Andy Rubin imzası ile adım atan Essential, Spigen ile marka ihlali konusunda sorun yaşamaya başladı.

    Akıllı telefon pazarına Andy Rubin imzası ile adım atan Essential, Spigen ile marka ihlali konusunda sorun yaşamaya başladı.

  2. 2003 yılında kurduğu Android isimli şirket bünyesinde bugün pek çok telefonda kullanılan işletim sistemini yaratan Andy Rubin'in geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni telefonu marka ihlali iddiası ile yeniden gündemde.

    2003 yılında kurduğu Android isimli şirket bünyesinde bugün pek çok telefonda kullanılan işletim sistemini yaratan Andy Rubin'in geçtiğimiz haftalarda tanıttığı yeni telefonu marka ihlali iddiası ile yeniden gündemde.

  3. Andy Rubin'in imzasını taşıyan 'Essential' isimli model Spigen ile marka ihlali konusunda sorun yaşamaya başladı.

    Andy Rubin'in imzasını taşıyan 'Essential' isimli model Spigen ile marka ihlali konusunda sorun yaşamaya başladı.

  4. ABD basınında yer alan iddiaya göre, Spigen, ABD sınırları içinde olan patent ofisine başvurarak kendi alt markası Essential'in izinsiz olarak kullanıldığını yani fikir hırsızlığı yaşandığını öne sürdü. Peki Essential'ın özellikleri neler?

    ABD basınında yer alan iddiaya göre, Spigen, ABD sınırları içinde olan patent ofisine başvurarak kendi alt markası Essential'in izinsiz olarak kullanıldığını yani fikir hırsızlığı yaşandığını öne sürdü. Peki Essential'ın özellikleri neler?

  5. 4 GB RAM

    4 GB RAM

  6. 3 bin 40 mAh'lık pil

    3 bin 40 mAh'lık pil

  7. Hızlı şarj özelliği

    Hızlı şarj özelliği

  8. 128 GB hafıza

    128 GB hafıza

  9. 8 MP ön kamera, çift arka kamera (İkinci kamerada düşük ışıkta kullanıcılara kolaylık sağlayan 13 MP'lik monokrom sensör bulunuyor)

    8 MP ön kamera, çift arka kamera (İkinci kamerada düşük ışıkta kullanıcılara kolaylık sağlayan 13 MP'lik monokrom sensör bulunuyor)

  10. Snapdragon 835 işlemci

    Snapdragon 835 işlemci